20 минути кардио след тренировка ?

BA

25.04.04
16:04

Имаше постната една статия на английски във “Бягане” и аз си я преведох на български и като я прочетох разбрах, че това е интервю на 3-ма известни културисти. Те казват, че преди не са уважавали бягането и са го ненавиждали. Но в последствие се “усещат” и започват да правят по различно време на денонощието. Но препоръчват да се прави по 20 минути кардио на колелото примерно, след тренировка, защото тогава гликогена бил нисък и ефекта бил подобен на бягане сутрин на гладно, изгарянето на мазнините е ускорено.
Аз пробвах един път след тренировка и наистина ефекта е ПЕРФЕКТЕН. Изпотих се много. 20 минути за достатъчни за начало за постигането на добър резултат. И сега мисля да си правя след всяка тренировка кардио по 20 мин.

25.04.04
23:10

...

Мнението беше редактирано от Cnupo на 13.12.11 15:03.

BA

26.04.04
07:58

Ами да верно е, че зависи от човека и най-вече от тренинга, който има постигнат преди това. Аз ще пробвам 20мин. ако ми дойдат малко ще увеличавам докато си ги наглася да ми е перфектно. :)

26.04.04
14:02

Ako iska6 da ka4va6 mnogo masa bez cardio sled trenirovkata 6te stane trudno!!!Tva ve4e sam go pisal i ako znae6 angliiski vlez tuk:http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=496

09.05.04
19:45

Suglasen sum s vas mom4eta za kardioto sled trenirovka,ako ti e trudno da izdarjish bqgai bavno i poddurjai tova tempo i ve4e kato my sviknesh moje da yskorish malko:)

BA

09.05.04
19:55

Ами аз правя по 20мин. на велоаргометъра след тренировка и доста добре се изпотявам. Но сега ще пробвам да бягам сутрин на гладно и следобед да ми е тренировката да видя дали ще издържа. И ще ви кажа какъв е ефекта. Казаха ми, че така има повече ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1