Как да запазя максимално мускулна маса

22.04.05
16:27

Здравейте
Мисля от утре да започвам НВД.И преди бях на него за да сваля.И кардио ще почвам.Аве в общи линии само 2 неща ме измъчват -
1-во Какво да ям докато съм на даскало щото не ми се разкарва храна от вкъщи.Мислех си за някакви ядки...  :roll:  Но от друга страна се чудя дали не мога да си позволя сутрин да са ми в повече въглехидратите , понеже през деня мога да ги изразходвам.Тогава проблема ми става почти незначителен - ще хапвам по 1 сандвич например.
2-ро и по-важно : Как максимално да запазя мускулната маса? Имам около половин килограм протеин на Нутрим (комбиниран - соев и суроватъчен) с който мисля да заменя по 1-2 хранения на ден.Менюто ми мисля да е предимно от протеин.Колебая се дали да не си взема и Фет Бърнър за да “насоча” свалянето на килограми  :roll:
Мерси предварително

22.04.05
22:47

Моя съвет е освен Едрите неща който приемаш да се снабдиш  с някой “малки” благинки, много хора ги подценяват, но мисля, че с тяхна помощ ще можеш да стимулираш организма си и да спомогнеш запазването на мускулна маса. Ти си решаваш, ако те домързи, губиш. Става дума за:

-Соев лицитин
-Мултивитамини
-Жен-шен
-Пчелно млечице + пчелен прашец

Още едни съветче: Консумацията на ленено семе, сусам и рибено масло, ще спомогнат много също. +орехи

Няма да изреждам поради какви причини тези продукти са уникално добри, които разбира ще потвърди.

От си теб зависи.
Успех

23.04.05
10:05

Какво е това пчелно млечице и откъде се намира? И соевия лецитин също.
А за мултивитамините - знам че е важно да се приемат.Заедно с диетата мисля да пия по едно витаминче на ден  :wink:

23.04.05
11:58

[quote author=“mmaxx”]Какво е това пчелно млечице и откъде се намира? И соевия лецитин също.

Във всеки един магазин за диетични храни ги има тези продукти и по мои наблюдения са на нормални цени, които можеш да си позволиш.

Успех!

25.04.05
09:27

[quote author=“xaoc”][quote author=“mmaxx”]Какво е това пчелно млечице и откъде се намира? И соевия лецитин също.

Във всеки един магазин за диетични храни ги има тези продукти и по мои наблюдения са на нормални цени, които можеш да си позволиш.

Успех!

А информация за хранителните им стойности?  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1