Мнение за тренировъчна програма и хранителен режим

Здравейте, искам по-опитните да споделят мнението си относно тренировъчната програма и хранителения режим, който ми състави един фитнес треньор преди около месец, но тогава не ходех много редовно на фитнес. Сега смятам да тръгна от понеделник 25 пъти седмично на фитнес и 1 път на плуване. Целта ми е да намаля килограмите и да си оформя тялото. Ясно ми е, че няма да стане за 1 месец, но поне да кажете има ли смисъл с тези тренировки и това хранене или да търся други. На 21 г съм, 163 см височина и 58-59 кг. Целта ми попринцип е, ако е възможно някой хубав ден не в много далечно бъдеще да имам и леки плочки, не прекалено изразени, но все пак да се виждат.
Значи тренировъчната програма е следната:
І ден - долна част на тялото
1. Колело или пътека 15-20 минути
2. клякания с лост - 3х20
3. сгъване на уред за вътрешната част на бедрата - 3х20
4. разгъване на уред за външна част на бедрата - 3х20
5. напади с гирички - 3х10 за всеки крак
6. коремни преси - 3х20
7. кардио - 20 мин

ІІ ден - горна част на тялото
1. кардио - 15-20 мин
2. избутване на машина за гръдни мусколи - 3х15
3. флайс с гирички - 3х20
4. придърпване на скрипец зад врата - 3х15
5. дърпане на скрипец от седеж - 3х15
6. разтваряне в страни с гирички - 4х10
7. разгъване с въженце за трицепс - 3х15
8. сгъване на бицепс с гирички - 3х10
9. Коремни преси - 3х20
10. кардио - 15-20 мин

Хранителен режим
Закуска:
Пример 1. 50 гр. овесени ядки, накиснати в мляко (ям ги с активия, защото нормално кисело и прясно мляко не ям), едно сварено яйце
Пример 2. 1 сварено яйце, 50 гр. сирене, 1 чаша натурален сок
Пример 3. 2 бъркани яйца, 50 гр. шунка, 1 чаша натурален сок

Обяд:
Пример 1. 100 гр. бяло месо от пиле, салата от зеле и моркови, 1 филийка пълнозърнест хляб
Пример 2. 100 гр. сварен ориз, пиле на скара, зелена салата, чаша сок от портокали
Пример 3. Сварен боб или леща (тук имам въпрос може ли да не е супа, а яхния например), салата по избор

Вечеря:
Пример 1. 100-150 гр. риба, 2 сварени (или печени) картофа, 1 филийка черен хляб
Пример 2. 1 кисело мляко (активия), 1 банан (в един друг форум ми казаха, че банан е по-добре да се яде до обяд, но в момента ви пиша какво ми е дал треньора)
Пример 3. Зеленчукова супа, омлет от 2 яйца, 50 гр. сирене
Пример 4. Салата по избор, 50-100 гр. извара (сирене), 1-2 филийки пълнозърнест хляб

Кажете си мнението, ако има нещо, което смятате, че трябва да се промени кажете. Всяко мнение на по-компетентни от мен ще ми е полезно. :)

Темата беше редактирана от Диана Чакърова на 06.05.12 12:06.

06.05.12
12:25

Програмата ми се струва добре, а относно храната - много поздрави да му пратиш на твоя треньор, сигурно ти е взел 20-30лв да ти напише хранителния режим хахах.
1. Натурален сок - НЕ!
2. Активия - смес от брашно и Е-та
3. Боб и леща - подуване на корема, специално боба трудно се усвоява
4. Филийка пълнозърнест хляб - bitch please…
Като цяло ми се струва, че много въглехидрати е ръгнал в тоя режим и не мога да разбера защо, с това ядене няма как да постигнеш резултатите, които искаш, махни горните 4 неща.
И спазвай схема 2 дни ядеш само протеини ( месо, извара, яйца, зеленчуци, сутрин си го яж тоя овес) + 1 ден захранване ( на обяд ядеш печен картоф с месото или шепа ориз, вечерта голяма салата с извара и яйца или месо, квото решиш)
Това е моето мнение.

Мерси за препоръките ще се постарая да ги спазвам. Можеш ли да кажеш с какво мога да заменя активията или по какъв начин да ям овесените ядки за закуска?

Някой да има други препоръки (главно към храненето, че то е по-големия проблем). Сестра ми иска да си прави и тя хранителен режим, но при друг треньор, защото сменихме и фитнеса. Някой да има мнения за някой от треньорите в комплекс Кристал 2000 в Обеля, кой да й препоръчам?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1