Как да тренирам ?

06.05.12
13:02

Здравейте момчета :)
Да започна с информацията момче на 16 години високо 1.75 килограми 75. Тренирам от година и малко без прекъсване и без кръшкане в фитнеса. В началото бях на кръгова програма и кардио 3 дни в седмицата. След това минах на 3 дневен сплит и кардио.
В крайна сметка се бях поизчистил, защото имах нужда..
Някъде декември спрях кардиото и НВД-та и почнах да се храня стабилно и да тренирам в 4 дневен сплит, който сам си съставих..

Сега по великден, прекъснах за 2 седмици и се си бия главата и немога да реша някой работи.. Имам мазно по мене, не е като да нямам, но с какви тренировки да продължавам ..
Мислех си да оставя този 4 дневен сплит и да продължа на 3 дневен (пон- Гърди, бицепс,корем ; сряда крака рамо ; пет гърди трицепс трапец корем) Че ще се скапвам по време на тренировка съм се примирил .. Но се чудя дали да наблягам на яденето, или да карам на НВД и да тичам в дните в които не тренирам .. Знам, че това мога само аз да си го реша, но ще се радвам ако дадете някое мнение .. Ако почна с втория начин, всичко за което съм се бъхтял последните месеци и съм качвал, сега ще го сваля и чак тогава ще почна да свалям сланина и едва ли не съм си загубил последните 4-5-6 месеца ..
Ще съм много благодарен, ако някой си изкаже мнението

Аз предлагам второто, но това, че си на НВД не значи, че ще ядеш малко.

13.05.12
00:02

Е в такъв случай, няма ли да губя всякаква мускулна маса, която се опитвам да кача в фитнеса ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1