06.05.12
17:17
Здравейте, имам няколко килограми за сваляне до морето ( на 26-ти заминавам за море ) до 23-24 трябва да сваля поне 5-10 кг. Хранителен режим си имам изготвен но много бавно свалям с него. Трябва ми някаква диета все пак е лято не ми се яде много,много и за това предпочитам диета на ден вървя по 2-3 километра. Ако трябва ще ходя и на фитнес на велометъра и пътелката.Диетата която съм избрала е рибена ( една седмица се яде само риба ) , въпроса ми е наистина ли от риба се свалят по 5 кг. на седмица? Ходих на Уролог имах малък проблем но вече всичко е наред. Той ми препоръча на ден да ходя по 2-3-4 км. пеша и да спазвам една седмица рибена диета и щяла съм да отслабна с 5 кг. Въпроса ми е може ли да ми забави метаболизма нещо има ли опастност? Пия и Л-карнитин всяка сутрин преди да тръгна на работа и вечер
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.05.12 17:57.
06.05.12
17:57
23-24 този месец?
Е, както бя питала дали е възможно, един познат свалил 14 кила за 3 седмици. Видях го, добре беше, сега вече не е. Бъбериците му бяха на път да откажат, сега си чака резултатите за черния дроб, че и там имат някакви съмнения.
И да - една седмица след “постижението” си върна 6 килограма.
Та - яж 5 пъти на ден по малко, риба - на обяд и на вечеря около 100гр, по всяко време много салати (зеленчукови). Вода - поне 2л на ден.
С тичане всеки ден и спазване на хранителен режим - може да се получи нещо, но не чак това, в коеот си се прицелила.
Ако спреш да ядеш - и толкова няма да се получи.
Защо ти е толкова важно да отслабнеш за морето?
е как защо,а снимките в фейса като се пуснат нали трябва да е модел
06.05.12
21:05
Просто искам да се стегна до морето зареди едно момче .... Пак и един мой приятел и той иска да се стегне малко за морето зареди едно момиче .... и за това исках да ви попитам. Е само риба нестава ли? Казаха ми че ефекта ще е по-бърз? или Рибата да я смесвам със зеленчуци?
Стягането не става с отслабване. При бързо отслабване се получава увисване на кожата, което е още по-грозно.
06.05.12
21:27
Стягането не става с отслабване. При бързо отслабване се получава увисване на кожата, което е още по-грозно.
Тогава какво предлагаш? Това за мен ли се отнася или за моя приятел който също иска да отслабне малко! На него какво ще му препоръчаш?
Отнася се и за двамата. Ако подходите сериозно към живота си, за следващото море догодина може и да имате желания резултат. За 2 седмици ако свалиш 10 кг може да си увредиш сериозно организма, а и ще увиснеш като торба, защото под мазнините нямаш мускули. Хранителен режим и спорт, при това за цял живот. Друга рецепта няма. И го направи заради себе си, а не заради някакво момче.
06.05.12
21:45
Отнася се и за двамата. Ако подходите сериозно към живота си, за следващото море догодина може и да имате желания резултат. За 2 седмици ако свалиш 10 кг може да си увредиш сериозно организма, а и ще увиснеш като торба, защото под мазнините нямаш мускули. Хранителен режим и спорт, при това за цял живот. Друга рецепта няма. И го направи заради себе си, а не заради някакво момче.
Аз знам че трябва да е за цял живот но просто исках да пробвам 1 седмица да ям само риба да видя какъв ще е ефектът
Тогава какво предлагаш? Това за мен ли се отнася или за моя приятел който също иска да отслабне малко! На него какво ще му препоръчаш?
Отнася се и за двамата . 5-10кг за по-малко от 20дни....ако си 120кг(ти или френдът) , може и да стане някак на кантара(най-вече вода и т.н.) и да не провиснеш...ама се съмнявам , да е такава картинката...
Защо пък само на риба(+ салата , предполагам) ?!? Не си дала инфо , за години/ръст/килограми , които са важни за изчисляването на калориен баланс/нужните белтъчини и калориен излишък за топенето на мазнини и мускули , според зависи(отслабване) . Има си режими(диети , да речем) и не е нужно да ядеш само риба или пиле , или елда и т.н....
А с глад и 400-500ккал на ден - няма да ви се получи...Smile е вметнала и пример , за евентуалните последици...
За 20 дни...можеш да преориентираш тялото си към по-здравословно хранене и начин на живот , а не след дълго да жънеш и перспективните позитиви ;)
Пичът и мацката не си заслужават труда - светът и животът не се върти около тях...и ако не са ви оценили сега - тяхна грешка :) Мислете за вас и бъдещето си и по-яките хора :) Ако е за натриване на носове - пак е крайно безсмислено .
Поздрави и не го мислете плажът ;) Научете се да се храните и спортувате - статии и теми тук - бол . Вметни си данните и примерно меню + физическа активност и може да има насоки , но тази цел(за плажа да олекна) е глупава...
П.п. Аnthony ме изпревари , че зацикли компът :D
06.05.12
22:03
Ако твоя идол е Д-р Емилова - далече няма да стигнеш.
Ако искаш да отслабнеш(стегнеш) започни без да си задаваш срокове.Резултатите ще дойдат с времето.
1.Трябва диета - НВД е удачен вариант.
2.Тренировъчен режим за изгаряне на мазнини.Кардио след тренировка е задължително.Ако имаш възможност и сутрин на гладно.
3.Добавки - на L-карнитин добре си се спряла.Може и някой Fattburner.
4.Воля.
5. Да по четеш малко.В сайта има информация бол..
Колкото до стриите - има доста ефикасни мазила.
06.05.12
22:10
Отнася се и за двамата . 5-10кг за по-малко от 20дни....ако си 120кг(ти или френдът) , може и да стане някак на кантара(най-вече вода и т.н.) и да не провиснеш...ама се съмнявам , да е такава картинката...
Защо пък само на риба(+ салата , предполагам) ?!? Не си дала инфо , за години/ръст/килограми , които са важни за изчисляването на калориен баланс/нужните белтъчини и калориен излишък за топенето на мазнини и мускули , според зависи(отслабване) . Има си режими(диети , да речем) и не е нужно да ядеш само риба или пиле , или елда и т.н....
А с глад и 400-500ккал на ден - няма да ви се получи...Smile е вметнала и пример , за евентуалните последици...
За 20 дни...можеш да преориентираш тялото си към по-здравословно хранене и начин на живот , а не след дълго да жънеш и перспективните позитиви ;)
Пичът и мацката не си заслужават труда - светът и животът не се върти около тях...и ако не са ви оценили сега - тяхна грешка :) Мислете за вас и бъдещето си и по-яките хора :) Ако е за натриване на носове - пак е крайно безсмислено .
Поздрави и не го мислете плажът ;) Научете се да се храните и спортувате - статии и теми тук - бол . Вметни си данните и примерно меню + физическа активност и може да има насоки , но тази цел(за плажа да олекна) е глупава...П.п. Аnthony ме изпревари , че зацикли компът :D
Ми аз съм 80 кг. 21 години 169 висока фриендъ ми е 120 кг. 187 висок на 18 години е!
06.05.12
22:15
Аз не вярвам, че можеш да издържиш да тичаш всеки ден, да се счупваш от тренировки и да гладуваш + работа - невъзможно е в повечето случай. По-скоро ще се натъпчеш след 7мия гладен ден, ще върнеш всичко и ще качиш даже и накрая ще ни попиташ как за останалата 1 седмица да свалиш 5 кила - ще ти кажем, че не може и в крайна сметка ще стане едно нищо. :Д
По-добре свали 2-3 кг,ама спокойно и сигурно. С умерено хранене ( по-чисто и по-малко калории от сега - -500-1000 ) и умерени неежедневни тренировки, които да не ти засилят апетита като на Лъв :Д
Ако пък си сигурна, че искаш да се подложиш на гладна стачка - не я карай само на риба, за да не се окажеш в реанимацията. Добави зеленчуци и някой плод, малко ядки и не тренирай всеки ден.
Абе ти не беше ли тази, която правеше хранене на брат си, дето бил на 17-18, 115кг и 187 висок? И беше опериран? И му купи бърнер?
Нали му изготви режим, с който свали 7кг за 12 дни? Що не го използваш върху себе си, ами пак си започнала да тормозиш хората с неадекватни въпроси?
Тролче някакво!!! (puke)
Мнението беше редактирано от Smile на 06.05.12 22:20.
06.05.12
22:33
Е, както бя питала дали е възможно, един познат свалил 14 кила за 3 седмици. Видях го, добре беше, сега вече не е. Бъбериците му бяха на път да откажат, сега си чака резултатите за черния дроб, че и там имат някакви съмнения.
И да - една седмица след “постижението” си върна 6 килограма.
Помня темата! Сега да те питам - вече вярваш ли ми на това, което написах там :D
Авторката за твоя случай има чудесна Българска поговорка “Сетила се Мара, да се побара” :D При 80 кила живо тегло, баш преди морето ли се сети, че тая не е, като оная?
Ако ще правиш това заради момче, а не защото си се светнала, че така не може повече - купи си вибратор!
Ok…с глад за 1-2седмици , няма да имате дълготрайни/някакви резултати...мисля...
Ако е някакъв пречистващ режим под лекарско наблюдение и наложителното на сваляне на 10 животоспасяващи килограма - може предполагам . Но до колкото разбрах...иде реч за някакви субекти от противоположния пол и впечатляването им ?!
Не търсете бързи резултати - не са ефективни . Нямам подобен опит и не твърдя със сигурност...
Аз съм “за” смятането на калории/белтъчини/мазнини/въглехидрати спрямо нуждите на организма и избрания режим...поне в началото . Дали е нужно ударно отслабване - не знам , но едва ли...
А за резултати на 22-23ти - безсмислени са тези срокове и подбудите , за поставянето им...
Не мога да намирам линкове(повечето...вирус) , но има достатъчно статии в сайта...
Успех !
На 21 години с такова мислене и то заради момче!? Тук ми мирише на нещо... :)
Вземи се в ръце и послушай хората, защото най-много на себе си ще навредиш и тогава пък въобще “момчето” няма и да те погледне. Или започваш да се храниш правилно и да спортуваш или си седиш пълна, с ниско самочувствие и с пакет солети /риба/ в ръка. :) Успех.
И ми е много интересно, защо всички се сещате лятото за външния си вид? Ами зимата? Или тогава се успокоявате, че носите много дрехи и никой няма да ви види.. |(
07.05.12
10:52
Бе то с дънки много повече си личат килата отколкото с опечена кожа и къса пола. Факт е, че тенът и дори по-късите дрешки/особено рокли/ могат да направят почти всеки прилично секси, но я да видиме едни стегнати дънки и тясна блуза дали седят на всеки :Д + отгоре якето и ставаш двоен. В зимата е истината хахах :Д
Най-важното е да осмислиш и решиш какво искаш от живота си, да промениш каквото трябва и да предприемеш нужните стъпки за постигане на целите си. Без срокове, без припряност и без да се отказваш ако няма бързи резултати. На 21 години си, всичко хубаво ти предстои, а момчета има бая. Не бързай и не прави глупости, за които после ще съжаляваш.