Стържене в лакътя .

22.04.05
16:49

От известно време имам такъв проблем с десния лакът нямам болки, но усещането е неприятно  :? , знам че се дължи на износването на слоя м/у костите и сега се трият една в друга. Чувал съм, че трябва да се пие желатин за да се отстрани този проблем дори в момента пия едни аминокиселини(Optimum 2222), които съдържат желатин , но явно или е в малко количество, или няма необходимия ефект :cry: . Моля всеки, който има някаква информация да каже какво трябва да се предприема.
Предварително THANKS :wink:

22.04.05
17:18

И на мен ми стържат от около 2 години. Взимай смело желатин и глюкозамин...по-едно време бях стигнал чак до болка, ама си взех 150 гр. глюкозамин и го изпрасках за 2 месеца. Ако имаш пари вземи си и пий, НО не забравяй че трябва да почиваш (подобно на креатина :D )

22.04.05
19:54

[quote author=“der_meister”]И на мен ми стържат от около 2 години. Взимай смело желатин и глюкозамин...по-едно време бях стигнал чак до болка, ама си взех 150 гр. глюкозамин и го изпрасках за 2 месеца. Ако имаш пари вземи си и пий, НО не забравяй че трябва да почиваш (подобно на креатина :D )

ИЗвинявай братче, ама на колко години си. Аз съм 19 и имам подобен проблем с коляното май... чудя се как да процедирам, голяма гадост е това ми се струва... :x :o

23.04.05
00:04

Благодаря за отговора der_meister, но не разбрах дали напълно си преодолял този проблем, а и можеш ли да ми кажеш на каква цена е този глюкозамин .  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1