въпросче

DU

22.04.05
17:41

искам да попитам един въпрос .получават ми са стрии или както аз му викам нацепвамиса кожата дали има някакав начин да предотврата това?получават ми се от бързия разтеж на мускола поне аз така си мисля .
Моля внимавайте къде пускате темите си!
Емил

22.04.05
18:42

Купи си някакъв крем и си намажи кожата.

22.04.05
20:54

[quote author=“dude”]искам да попитам един въпрос .получават ми са стрии или както аз му викам нацепвамиса кожата дали има някакав начин да предотврата това?получават ми се от бързия разтеж на мускола поне аз така си мисля .

В правилния раздел на форума има доста изписано по този наболял въпрос.

DU

22.04.05
23:37

[quote author=“tpd”][quote author=“dude”]искам да попитам един въпрос .получават ми са стрии или както аз му викам нацепвамиса кожата дали има някакав начин да предотврата това?получават ми се от бързия разтеж на мускола поне аз така си мисля .В правилния раздел на форума има доста изписано по този наболял въпрос.

да извинявам се затова ,че паснах темата тук ,но тъикато съм новичак не знам каде трябва ако някаи ме насочи ще се радвам  :oops:

23.04.05
00:04

да ти кажа остави какво ти говорят другите те си знаят мажи с пасти какви пасти а за вдене ли са кем карамел ли е а? :) ще ти кажа значи отиваш до аптеката и си вземаш виамин “А” на капсули от тези прозрачните дето се разтварят и искаш от аптекарката крем за кожата за еластичност и е това е ама витамин “А” да си вземеш той е за кожата. ок ? :) :wink:

DU

23.04.05
00:26

[quote author=“billey”]да ти кажа остави какво ти говорят другите те си знаят мажи с пасти какви пасти а за вдене ли са кем карамел ли е а? :) ще ти кажа значи отиваш до аптеката и си вземаш виамин “А” на капсули от тези прозрачните дето се разтварят и искаш от аптекарката крем за кожата за еластичност и е това е ама витамин “А” да си вземеш той е за кожата. ок ? :) :wink:

Е дано помогне ще пробвам  :lol:

Днес си взех Ikarov - масажно масло против стрии - 55 ml 3,45 лева. Още не съм го пробвал но като гледам кутииката е точно за тази цел. Може да го пробваш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1