22.04.05
17:49
преди от лоста ме заболя предно рамо след като направих почивка от това упражнение ми помина но след това започнах да правя френското сгъване с права щанга и започнаха да ме поболват лактите но само докато загрея. обаче по ме товари и по-добре го правя да спра ли да го правя със права щанга и да си мина на кривата?
[quote author=“billey”]преди от лоста ме заболя предно рамо след като направих почивка от това упражнение ми помина но след това започнах да правя френското сгъване с права щанга и започнаха да ме поболват лактите но само докато загрея. обаче по ме товари и по-добре го правя да спра ли да го правя със права щанга и да си мина на кривата?
Не съм Нострадамус, но да позная... Не си загрял повече от 5-10 минути нали? Или и толкова няма? :?
Ако не загряваш, може да се увредиш жестоко, дори е гарантирано.
Ако не съм прав и си загрявал... може би имаш нужда от почивка, претоварил си се. Явно става дума за лека трафма... микротравматизъм, нещо от сорта. На колко години си, въпреки, че това не е “оправдание” за наличието на болка, може да има за причина нещо като растеж, но... не разчитай на това.