Избор на буустер

07.05.12
21:38

Здравейте от много време се каня да си взема бустер и ето момента дойде! Обаче имам следния ПРОБЛЕМ... Тренирам сутрин, което си е проблем в смисъл че бустера се пие на гладно. Ето как изглежда една моя сутрин -

6;50 ставане
7;00- 7;20 ЗАКУСКА
7;20 - 8;00 почивка ( да ми слегне храната )
8;30 във фитнеса
10;00 край на тренировката - ПРОТЕИН + КРЕАТИН
10;40 ЯДЕНЕ

Това е кога бихте ми препоръчали да пия буустер? Аз съм се спрял на няколко продукта като някои от тях вече имах възможноста да пробвам -
NO EXPLODE - не усетих АБСОЛЮТНО НИЩО
SUPER PUMP 250 - усетих чак след 2рото упражнение но имаше сила
Jack3d - преди съм пробвал имаше ефект, но ме болеше главата после...
scitec HOT BLOOD - не съм пробвал

ТОва е сега горе доло имам около 80 лева за едно бустерче :) ПОМОЩ

07.05.12
21:45

Попринцип се пият 30/45 мин преди тренировка след храна примерно може да изчакаш 30/40 мин пиеш го и след 30 мин започваш тренировката.
Не съм пробвал буусер но от ревютата , които съм гледал и статиите , които съм чел този много го хвалят “MUSCLETECH Neurocore” може да го намериш за около 60лв.

П.П. Просто обогатявам избора не те карам да го купиш. :)

Поздрави !!!

07.05.12
22:10

Аз преди да пия азота изчаквам поне 2 часа след хранене но при теб такъв времеви диапазон не виждам как ще вкараш.
HOT BLOOD беше един от първите буустери който съм пробвал усетих доста силно напомпване  но за съжаление само първата тренировка след това почти нищо, разгледай White Flood останах с добри впечатления от него

GI

07.05.12
22:18

Имам адски добри впечатления от no-xplode на bsn пил съм го преди година сиг. и всяка тренировка ми даваше животинска сила сега нз. как е смис. дали още го правят по старият начин ако ме разбираш!!!

Това, което съм изпил като опаковки е джак3д, хот блъд и блек-джек:

- Джак3д-а ми хареса едва в количество от 3 дози, плюс това имаше отвратителен вкус и слаба разтворимост;
- Хот блъд-а почти не го усетих, не бих си купил пак;
-Блек-джек - първия азотен бустер, който пробвах и от първата до последната доза останах приятно изненадан. Добър вкус, малка доза, и зверско желание за тренировка. Изпил съм 3 опаковки, бих си взел пак.

ПП: Скоро ще взема и Неурокор на Масълтек, защото имам съмнения, че ще е нещо зловещо.

07.05.12
23:14

Благодаря ви за бързите отговори, Да кажа че NO EXPLODE не го усетих, вярно че го правих за ръце ама все пак нито агресивност, нито изтръпване, нито енергия. Обмислям варианта за Jack3d

07.05.12
23:23

Един приятел остана много доволен от НО шотгън на VPX. Хот Блъд е мизерен. Един друг приятел е много доволен от Джак3д. Аз лично не съм пил, така че не знам. Знам само, че хот блъд е боклук. :D

07.05.12
23:39

Neurocore - лично за мен е най-доброто от към доза/съставки/цена
Шотгън - невероятен бустер но много скъп  от към доза/цена
Масъл фарм -  Асалт - го водят един от най-добрите бустери

Години, стаж, кг ? Или си от онези дето помпат кокалите хахахах (малко бъзик :) )

08.05.12
19:18

17 години, 1 година в залата, 195 висок, 90 кг

09.05.12
19:36

Засега съм се насочил към Jack 3d обаче ми кажете как да го пия като тренирам сутрин ?!??!

09.05.12
19:48

Ми то попринцип няма значение кога тренираш , буустерите винаги се пият 30/45мин. преди тренировка. :)

Поздрави !!!

09.05.12
20:28

казано от Ivan Borislavov на 09.05.12, 19:36:

Засега съм се насочил към Jack 3d обаче ми кажете как да го пия като тренирам сутрин ?!??!

Така както пише на етикета !

09.05.12
21:00

Да но нямам възможност да го пия на гладен стомах - 7.00 ям 8;30 тренирам ????

09.05.12
21:20

Има ли желание има начин - 7:00 ядеш 8:00 го пиеш не е задължително да е на празен стопах , а ако толкова държиш да е ставаш и ядеш в 6:00 пиеш в 8:00часа. :)

Поздрави !!!

09.05.12
23:42

Марлон да мисля че си прав обаче преди около 4 дни си взех една доза NO EXPLODE и я пих 30 мин след храна и не усетих нищо...

Джак3д съдържа забранена съставка. Не очаквай от него да качиш мускул или да имаш повишена васкуларизация. 1,3-диметиламиламина ще ти удари главата, ще те надруса, след това ще крашнеш, а като го спреш ще си по-зле и от преди.

10.05.12
18:50

да преди като пих 1 доза от Jack 3d след тренировката ме болеше глава и щях да припадна обаче го усетих доста добре +20 килограма на скрипец( тогава ).

12.05.12
23:06

казано от Тедо на 09.05.12, 23:52:

Джак3д съдържа забранена съставка. Не очаквай от него да качиш мускул или да имаш повишена васкуларизация. 1,3-диметиламиламина ще ти удари главата, ще те надруса, след това ще крашнеш, а като го спреш ще си по-зле и от преди.

Хората не мислят за здравето си, трагично но ФАКТ ! Незнам за бустер който да се приема с храна, ти като нямаш хранителен режим какъв чеп търсиш с бустерите ? Поне час и половина и тогава бустер, ако го приемаш на абсолютно празен стомах толкова рано за мен си е живо наказание, но всеки сам си избира !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1