Направете свой фитнес дневник с Pure Nutrition (сезон 2) - участници

Темата е заключена.

09.05.12
16:31

Здравейте,

Екипът на HealthStore и BB-Team Магазин организират продължение на спонсорираните дневници на Pure Nutrition. Как протече организацията на първите логове можете да видите на този линк.

От избраните участници се изисква редовното водене на фитнес дневник във форума на BB-Team, в който да описват начинa си на хранене и тренировките, които изпълняват за постигането на дадена цел в периода на приемане на предоставените от страна на марката продукти.

Кой може да се кандидатира за участие?

За участие могат да се кандидатират всички лица над 18 годишна възраст. Нямат право да се кандидатират и участват лица от екипите на Healthstore, BB-Team, както и хора свързани с тях, които биха довели до конфликт на интереси.

Какво се изисква от избраните участници?

1. Воденето на фитнес дневник в отредения за това раздел, в който:
  1. Да се описва дневното меню
  2. Да се описва тренировката за деня, ако денят е тренировъчен.
  3. Да се описват суплементите за деня. Разрешено е паралелното използване на суплементи от друга марка, но не и на забранени медикаменти.
  4. При наличие на такава, да се описва странична по вид дейност, която би повлияла на резултатите (футбол с приятели, каране на колело до работното място и други подобни).
  5. Да се споделят отзиви и коментари за продуктите и ефекта от тях.

2. На всеки 14 дни да качват свои снимки и/или видео и да въвеждат мерките си в Shapie акаунта си. Мерките трябва да се правят в един и същи ден от седмицата, по едно и също време на деня, препоръчително сутрин на гладно, след ставане от сън.

3. Снимките трябва да се заснемат в 4 пози:
– в цял ръст, с лице към фотоапарата
- в цял ръст, с гръб към фотоапарата
- в цял ръст, ляв профил
- в цял ръст, десен профил

Снимките да бъдат правени на едно и също място, при едно и също осветление, за да може ясно да си личи промяната във визията, ако има такава.

Изискванията са малко повече в сравнение с миналите спонсорани логове, но и целта сега е те да бъдат на едно по-високо ниво.

Какво получава всеки участник?

Всеки участник ще получи безплатно продукти от Pure Nutrition. Изборът на продуктите се прави от марката, според целта на всеки от избраните участници. Освен основните продукти, които ще се използват по време на воденето на спонсорирания лог, ще бъдат раздадени и различни мостри и еднократни дози на различните продукти.

Към тези, които ще получат еднократни дози от Pure Nutrition 100% Pure Whey, се отправя молба да сравнят вкусът на протеина с другите, с които са имали допир, както и оценяването на вкуса на протеина при приемът му с мляко вместо с вода.

Какви са сроковете за записване и провеждане на дневниците?

Желаещите да участват, могат да се запишат чрез пост в тази тема не по-късно от 31.05.2012 година. След тази дата ще бъдат обявени 5 участници от всички записали се и те ще имат възможността да водят спонсориран лог.

Изборът за това кой да води дневник ще се извършва от страна на аудиторията на BB-Team. Всеки пост, който служи като записване за участие, ще може да бъде подкрепян от участниците във форума на BB-Team. Авторите на постовете събрали най-голяма подкрепа, ще бъдат включени към избраните участници.

Срокът за провеждане на фитнес дневниците ще бъде 2 месеца. Това е периодът, в който всеки от участниците ще трябва да води подробен спонсориран дневник.

Всички дневници ще бъдат отделени в специално създаден за целта раздел на форума.

Молим всеки от кандидатите да сподели информация относно:

1. Възраст;
2. Начин на трениране в момента;
3. Предполагаем начин на трениране по време на воденето на дневника.
4. Начин на хранене в момента;
5. Предполагаем начин на хранене по време на воденето на дневника.
6. Тренировъчен стаж;
7. Употребявани до момента видове хранителни добавки;
8. С каква цел желае да води дневника (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, поддържане, издръжливост, друго);
9. Прикачена снимка(и) в цял ръст със сегашна дата;
10. Друго, което участникът смята за важно и иска да сподели;

Подкрепени постове, неотговарящи на изискванията или условията, няма да се считат за валидни.

Ако някой от потребителите има предложение за допълнителни изисквания към организацията на спонсорираните дневници, нека го сподели като коментар. По преценка, условията ще бъдат променени.

Пожелаваме успех на всички кандидати!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 08.06.12 13:49.

09.05.12
16:55

1. 31г.;
2. Кратки силови комплекси с акцент на единични тежки лифтове;
3. 100% Кросфит;
4. ВМ-НВД;
5. РБД;
6. 14г.;
7. Твърде широка гама;
8. Покачване на силата и издръжливостта;
9. -
10. Ще преследвам целта си да се класирам на Кросфит игрите докрай!!!

Другите снимки ще ги добавя уикенда.

Мнението беше редактирано от slavko на 11.05.12 21:26.

09.05.12
17:13

Павел Вълков
1 Години 25
2 До преди съм тренирал сплитове от 3седмици правя високоинтезивни  кръгови тренировки
3 Продължаване на високоинтензивни кръгови тренировки
4 От 3 седмици на ВМ-НВД преди това ВВД
5 ВМ-НВД
6 5+ години с прекъсвания от 2008 г досега редовно
7 Протеини: Optimum Nutrition 1 кг
-VPX syngex 10lb
-Pure nutrition(chocolate) 5lb
-няколко дози от други различни марки еднократни
-В момента съм нa Bulk неовкусен 5кг
Геинер
-Universal 10lb
-20 дози Scitec
-Като вече не използвам геинери а си купувам глюкоза на прах
Аминокиселини
-BCAA Pure Nutrition(грозде) 1 кутия,Scivation X-tend(стара формула) 3кутии,LG mentor 1 кутия,Saturn неовкусени
-EAA на Universal
-Креатин моно 3 различни марки  и Kre Alkalyn Biotech
-Glutamine Pure Nutrition 500gr
Fat burner L-carnitine
-Animal cuts
-Biotech L-carnitine течен
Бустери
-Hot Blood голяма опаковка,няколко дози Allmax Razor8 Blast Powder,NO Explode
Витамини и др
Iss super packa,Nutrend Flexit,fish oil,green tea и др

8 Цели за лятото:Изгаряне на мазнини
10 -
10.05.2012

Мнението беше редактирано от Pavel на 10.05.12 22:00.

PH

09.05.12
19:40

1. 19г.
2. 3 дневен билдърски сплит
3. 4 дневен сплит като наблягам повече върху многоставните,базови движения :)
4. НВД
5. ВМ-НВД/РБД
6. 1г. с тежести :) 2-3 години различни спортове и яко сваляне :D
7. Протеин,Креатин,Аминокиселини(различни видове),Фет Бърнър,Азотни бустери,Мултивитамини,Мастни киселини и др.
8. Покачване на активното тегло,доизчистване :)
9. Прикачена снимка - в края на поста :)
10. Едва ли имам шанс,но от опит глава не боли !

Мнението беше редактирано от Phxxx на 09.05.12 20:36.

09.05.12
20:16

1. 24г
2. Кросфит и вдигане на тежести
3. Кросфит и акцент върху тежки клекове.
4. ВМ-НВД с елементи на воинска диета;
5. Воинска диета.
6. 9 месеца;
7. Креатинова матрица, суроватъчен протеин, матричен протеин, омега 3, магнезии, Л-карнитин, женски витамини, глутамин, Алкар, БЦАА, Йохимбин, азотни буустери;
8. Целта ми е издръжливост и изгаряне на подкожни мазнини;
9. Засега имам тези снимки, уикенда ще сложа други, ако не се забия в залата :)
10. Следвай себе си и успехът е гарантиран.

Мнението беше редактирано от Блажка на 11.05.12 23:15.

09.05.12
21:11

1. 21г.
2. Подготовка за световното по лег в чехия, лег.рамо.ръце и тн.
3. Подготовка републиканско трибой - 3-4 дни клек 2-3 дни лег 1-2 дни тяга + спомагателни.
4. ВВД
5. ВВД
6. 3.5 год.
7. Всички по-известни на пазара.
8. С Цел покачване на сила при приблизително еднакво лично тегло.
9. при мен външният вид не се променя особено много.
10. Живи и здрави :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 24.05.12 15:36.

09.05.12
21:14

Здравейте!

1. 19
2. 5-6 тренировки футбол и 3-4 силови тренировки
3. същото като точка 2
4.храненето ми е РБД, 5-6 големи порции на ден с цел колкото се може повече калории заради многото и тежки тренировки
5. същото като точка 4
6. 11-12 години футбол и 3-4 години фитнес
7.БЦАА:скайтек,scivation по някоко кутии и от двете ; глутамин:2 кутии скайтек ; протеин:оптимум,синтракс матрикс,синтракс нектар,скайтек,PhD,санджекс ; гейнари:2-3 кутии Universal mega mass,bio tech hyper mass и гейнара на power food ; креатин-кре алкалин доста кутийки на ultimate,на скайтек,green magnitude ; комплексни аминокиселини:някоко кутии на bio tech ; витамини и други:тук са най-много..NOW Adam доста кутии,animal pack и доста други видове,които не се сещам и доста омега 3 мастни киселини съм изпил ; Освен това съм пробвал и доста еднократни дози бустери,купувал съм си разни ензими и май това е от към добавки.
8.Главната ми цел е да успявам да се възтановявам добре,освен това искам да покача и значително силата си.
9.-
10.Всичките кандидатури ми се струват горе-долу еднакви,моята е малко по-различна,дано не е проблем и имам шанс :D

Като цяло инициативата е супер! Не защото давате добавки безплатно,а защото това е един добър начин да се провери дали добавките работят.И ако това е така,няма значение за мене (най-вероятно и за другите) какъв е произхода на марката.Дано няма и злоупотреби с правенето на няколко акаунта от даден човек,за да си подкрепя кандидатурата и дано да е възможно това да се следи от модераторите или администраторите (не съм запознат точно с функциите им).

09.05.12
22:09

1. - 22г.
2. - 5/3/1 (изчетох статиите на Уендлър и много, ама много се зарибявам по това което пише и проповядва)
3. - 5/3/1 съчетано с бягане.
4. - Силно въглехидратно. На фона на моментните форумни режими и методики, аз май съм на абсолютно противоположният полюс.
5. - Предпочитам равномерно балансираното хранене.
6. - +- 2г.
7. -
- От здравословните - омега3 и няколко от по известните видове витамини (Adam, daily vits).
- От спортните - протеин (доста различни марки), креатин (силен привърженик съм му независимо от формата): monohydrat, креатинови матрици (два пъти cellmass, два пъти greenmag), също така напоследък пия и по малко бцаа (pw)
8. - здраве, здраве, малко покачване на мускулна маса и силова издръжливост
9. - на компютъра нямам нито една моя снимка, ама 70% от активно пишещите във форума ме познават по една или друга причина и знаят що за кофа съм...
10. - в момента не се сещам за нищо по-оригинално...

по-здрави и нека най-достойните бъдат избрани.

09.05.12
22:24

1. Възраст; 23г.
2. Начин на трениране в момента; - Силово - само горна част - гръб, гърди, ръце, корем
3. Предполагаем начин на трениране по време на воденето на дневника. - Като горният.
4. Начин на хранене в момента; - ВМНВД+циклично
5. Предполагаем начин на хранене по време на воденето на дневника. ВМНВД+циклично
6. Тренировъчен стаж; 2г. и 6 мес.
7. Употребявани до момента видове хранителни добавки; - BCAA, Глутамин, Азотен бустер(PN), Синефрин (PN), Рибено масло, витамини и минерали
8. С каква цел желае да води дневника (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, поддържане, издръжливост, друго); - Покачване на сила, добро възстановяване от тренировките
10. Друго, което участникът смята за важно и иска да сподели; - Радвайте се на движенията.

Мнението беше редактирано от Miyu на 12.05.12 11:20.

Марин Маринов
1. Възраст; 26г.
2. Начин на трениране в момента; Силови комплекси, Кросфит, комплекси и заучаване на гимнастически упражнения, и други спортове за разтоварване
3. Предполагаем начин на трениране по време на воденето на дневника: Силови комплекси, Кросфит, комплекси и заучаване на гимнастически упражнения, и други спортове за разтоварване с по голям акцент на аеробните спортове и силовите 
4. Начин на хранене в момента; РБД (4-6 хранения на ден)
5. Предполагаем начин на хранене по време на воденето на дневника. РБД с намаляване на въглехидратите
6. Тренировъчен стаж; 10 - 12 год.
7. Употребявани до момента видове хранителни добавки; Витамини и минерали, Витамин Ц, Протеинови пудри, Аминокиселини, Омега - 3, Глутамин
8. С каква цел желае да води дневника (покачване на мускулна маса, изгаряне на мазнини, поддържане, издръжливост, друго); Покачване на силата и издръжливоста, покачване на чиста мускулна маса
10. Друго, което участникът смята за важно и иска да сподели; ”Спортът е начин на живот”.
Да сложа и малко снимки от днес, повече ще добавя в дневника:

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 10.05.12 23:34.

10.05.12
08:24

1. 17 в края на този месец 18.
2. Напоследък намалих малко обема за сметка на увеличена интензивност.
3. 4 тренировки през делниците и крака на 14 дни в неделите.
4. За себе си все още съм в началото на своето развитие, 5 яденета (ориз, месо, макарони, яйца, овесени ядки) + ако ми се дояде нещо друго през деня.
5. За мен горното работи, затова няма смисъл да го променям.
6. 2 години и 5 месеца
7. Протеин - Syntrax, Phd.
  Креатин- монохидрат на Primaforce, монохидрат на Сайтек, монохидрат на Powerfoods и креатин етил-естер на Biotech
  Витамини си пия от доста време Daily Formula на Universal и 1 кутия BCAA Blast на Pure Nutrition.
8. Качване на колкото се може повече мускулна маса, без да се притеснявам, че омазнявам.
9.-
10. Ще се почва засилката за младежи 2013!

Мнението беше редактирано от Андриан К на 15.05.12 14:54.

10.05.12
13:55

1.37 години.
2. силова издръжливост, скоростна издръжливост.
3. абсолютно същия + ММА.
4. не спазвам хранителни режими.
5. пак няма да спазвам хранителни режими.
6.  22 години.
7. аминокиселини(най-различни марки и формули), протеин(най-различни марки и формули), креатин(основно монохидрат), Л-карнитин, витамини(най-различни марки и формули), хромоностимулиращи продукти(най-различни марки и формули), адаптогени, билкови продукти.
8. Повишаване на силово-скоростните показатели, подобряване на сърдечно-съдовата издръжливост до ниво активен състезател. Повишаване на активното тегло.
9.сори, нямам...
10.опит в тренирането и суплементирането - like a boss ;)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 10.05.12 14:03.

1. 23, почти 24
2. абсолютна сила, силова издръжливост + футбол(аматьорски)
3. същата
4. клонящ към ВМ-НВД
5. същият
6. 3 години
7. протеин, БЦАА, креатин(основно кре-алкалин), глутамин, мултивитамини, омега-3, комплексни аминокиселини, азотни бустери, л-карнитин, фет бърнъри
8. Покачване на сила/издръжливост и намаляване на % мазнини (най-вече последното)
9. edit : намерих една :D
10. И форумният трол трябва да пробва да излезе на пангара :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 11.05.12 18:04.

10.05.12
17:57

1. 21 години
2. Силови тренировки + 1-3 асистиращи. В момента тренирам обемно (4-5 серии до 10 повторения) Работя само със щанга/дъмбел. Прилагам доста интересни и разнообразни подходи при избирането на ден за трениране/почивка, брой серии, повторения, избор на движения.
3. По същия начин.
4.Доста месо и яйца, масло, ядки, субпродукти. Понякога си правя гарнитури с въглехидратен характер, но си остават само гарнитури :) Рядко консумирам сладко или големи количества тестени изделия.
5. Същия
6. 6 години стаж.
7. Витамин Ц на прах и тактически дози креатин от време на време. Също така и ЗМА. :)
8. Покачване на мускулна маса и сила.

Друго, което искам да споделя е, че тренирам в залата на университета, която не е много обурудвана, но се опитвам да извлека максимума от положението. Другото, което може би ще е интересно е, че не смятам да правя “кардио”....може евентуално да включа спринтове.
Иначе съм 1.78 см., 81 кг. в момента.

п.с. На снимките съм със доста слаб тонус, защото цял ден лежа :)))
п.с.2 Успех на всички участници.:) Да им покажем какво можем в бб-тийм...и какво сме научили :))

Мнението беше редактирано от Valleri на 10.05.12 17:58.

10.05.12
19:15

1. 17г (другият месец 18);
2. Силово 5 пъти в седмицата (Клек, лег, тяга, раменна преса, набиране с тежест) + изолиращи (лег ТХ, хай-пул, римска тяга)
3. По същият начин като сега
4. Без месо (вегетарианец)
5. Без месо
6. Като цяло тренирам от 3 години, но по-сериозно от половин година.
7. Протеин, креатин, БЦАА, Омега 3, витамини и минерали
8. Сила, по-нисък процент мазнини и по възможност повече мускулна маса, еднакво тегло
9.
10. Трябва да се дига тежко!

11.05.12
00:15

И аз да се включа тоя път...
1.23
2.към момента билдърски метод- 2 дневен сплит- като мога бягане
3.отново по-скоро билдърски- 3 дневен спилт- пак ще има бягане и вероятно колело
4.РБД към ВМ-НВД- без фиксирани часове за хранене- работя на смени и уча.
5.по същия начин- може би ще увелича протеина още, за да променя съотношението на нутриентите
6.От 2,5 години по-систематизирано и сериозно- преди това 2 години бездействие и пороци, а преди тях 2-3 години размотаване из залите в общи линии безкрайни сгъвания за бицепс и лег преса...
7.Доста и различни- отделни аминокиселини, билки, креатин- основно монохидрат, пробвал съм 1 бърнър, от скоро пия ВСАА- доволен съм, протеини- предимно неовкусени, витамини и рибено масло.
8.Към момента целта ми е да намаля подкожните мазнини да предизвикам малко сакроплазмена хипертрофия, като силовата част за момента е на заден план, тъй че предполагаемата цел, когато ще се пуснат логовете ще бъде същата- генерално наблягам на визията за момента- силата също е фактор, който може и да мине на по-преден план в зависимост до къде съм докарал частта с мазнините.
9.Ще ъпдейтна със снимка до ден-два
10.Само Хеви Метъл :D

ЕДИТ Ето и снимките срам не срам... не личи че тренирам, ама съм обещал.

Мнението беше редактирано от Бойко на 15.05.12 01:14.

11.05.12
12:44

1. На 18 години
2. Система за сила 5х5
3. Силови тренировки
4. НВД, РБД
5. НВД, РБД
6. 2.8 години
7.
Креатин - Primaforce - Ethyl Ester, Gaspari - SizeOn
Aминокиселини - Scitec - Scitec bcaa xpress flavoured, Alternative Nutrition BCAA
Фетбърнър - USP Labs - OxyELITE Pro
Азотен Бустер - USP Labs - Jack3d
Мултивитамини - Now Foods - Eco Green, Now Foods - Daily Vits, Dopel Herz - А-Я
Протеин - Phd - Pharma Whey (Шоколад и ягода), Еднократни дози - BSN - Syntha-6 (Бисквити и сметана), ON - 100% Whey Gold Standard (Курабиики с крем)
Рибено Масло - ON - Fish Oil
Хран. Ензими - Now Foods - Super Enzymes
Зма - Scitec - Zma
Видамини - Now Foods - C-500
8. Покачване на чиста мускулна маса и сила
9.

Мнението беше редактирано от Bocko на 04.06.12 23:39.

11.05.12
20:50

1. 18 години.
2. Тренировки за размер, маса; главно 6-8 повторения.
3. Тренировки за релеф (вкл. кардио) или отново тренировки за маса
4. РБД
5. ВМ - НВД
6. 2год. и 5м. вкл. и почивките
7. Протеин:
- Scitec Whey Anabolic (~ 1,5кг.)
- Scitec Whey Professional - (~ 2кг.)
- VPX Syngex - 5lbs
- Optimum Nutrition Gold Standard - 5lbs
- Sci-Mentor Premium Whey - 2,5lbs
- няколко дози от: 100% Pure Whey, WPC,Biotech USA Nitro Gold Whey, BSN Syntha-6, Scitec Protein Delite, Scitec Pro Mix, Gaspari Myo Fusion, Nutrabolics Hyper Whey
Азотни Буустери:
- USP Jack3d, Scitec Hot Blood, Scitec AAKG, Scitec Mega Arginine,
дози: Hemo Rage, Attack, Razor 8
Витамини и мултивитамини
Scitec Multi Pro, Scitec Daily One
Аминокиселини:
Scivation Xtend, Amino 5600, Amino 2700, Uni-Liver, BCAA Xpress, L-Glutamine 600g,
Креатин:
Scitec Mono 1kg, Crea-Bomb, Alkaly-X, Mega Kre-Alkalyn, 3CM,
Отделно:
Glucosamine + HCL, ZMA, Scitec Isotec, Shark Cartilage и др.
8. Тъй като смятам да си подновя подробното писане на дневника, целта ще бъде изчистване и покачване на чиста мускулна маса.
9.

10.
Смятам, че както миналия път, трябва САМИ да изберете кой е подходящ и кой - не!
Нищо повече. Успех на всички.

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 13.05.12 11:03.

1.18години.

2.силова издръжливост, скоростна издръжливост,повече тренирожки за релеф и доста улияен фитнес комбинирам ги.

3.спазвам хранителни режими за релеф и в същото време и мусколна маса с креатин на мусклемедс храня се 4 пъти дневно по доста малко.

4.Ползвал съм креатин на оптинум полдер и л карнитин на оптинум сега ползвам на мусклемедс декане.

5.Покачване на сила, много издражливост и релеф.
6.искам да споделя че не жинаги тренирам в залата а удома имам си доста тежести и уреди най основните но и доста уличен фитнес.
7.тренирам от 5 месеца и точно за тожа се записвам защото искам да подобря мойто тяло с тези добавки ако изберете доста напреднал няма да се види толко разликата колкото на някой  новак така да се каже.
8.обичам по големите тежести и лоста :Д.
9.Само Рап и хип хоп и трениране.
10..Успех на всички.

Мнението беше редактирано от Никола Павлов на 14.05.12 11:23.

1. 22 години, от които почти 2 и половина минават под графата ” влюбена и загубена ”
2. 6 дена от 7 като комбинирам програми от http://www.bodyrock.tv/ с http://www.bb-team.org/workout/1320_fitnes-programa-za-dami-s-ambitsii-za-muskulen-progres, отделно когато има време се занимавам с танци. Кардио тренировките разнообразявам със скачане на въже ( което в повечето дни завършва с опити за някой нов трик и малко синини хаха ). 
3. Предполагаем начин за месец юни- ще запазя горе споменатото темпо, открита съм и към нови предложения. Втория месец от конкурса се връщам в пределните на красивата ни България, което означава, че най- вероятно ще прибавя и плуване към тренировките, но освен това- няма лекции, само евентуално почасова работа и четене, което ми дава по- голяма амплитуда от време.
4. Храненето в момента е малко болна тема, защото макар и Китай да е едно прекрасно място с голям асортимент продукти, без условия за готвене, не е толкова лесно да се опита от всичко. След скорошно редуциране на теглото, в момента точно определена диета не спазвам- избягвам пържената храна и туй то. Плодове, сурови и варени зеленчуци, ориз, ядки, доуфу ( защото на два пъти си изпатих от месо, което ядох тук)... от човек, който си пие кафето с 5 лъжици захар се превърнах в НЕ потребител на такава вече 5-ти месец, но за сметка на това шоколад и сладолед са нещо, което присъства в менюто ми...
5. Заради последното изказване по- горе мисля, че въглехидртатната ротация е много подходяща :)
6. Приблизително 2 години
7. Л карнитин.
8. Изгаряне на мазнини, издръжливост и оформяне.
9. http://my.bb-team.org/photos
10. Друго- мисля за нужно да прибавя инфо- имам пернициозна анемия.

http://assets.bb-team.org/users/149273/580/8a446e0603ee26d94b767e3d974f188c.jpg?1337052783

http://assets.bb-team.org/users/149273/580/fdba77446cee06355cb2778097587276.jpg?1337052782

http://assets.bb-team.org/users/149273/580/2e456e2d4b8557efc2f0b3e3b9db0ffe.jpg?1337028472

Понеже току що ме светнаха, че препратката ми към снимки не е сполучлива :) Благодаря ти, бейб :*

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 15.05.12 08:03.

16.05.12
18:56

1. 22 години
2. Тренирам главно със собствено тегло с цел сила и издръжливост – 6 дена в седмицата, 2 от които са ми прогресиите за новите упражнения, които искам да науча ( най-често тези два дена са Понеделник и Четвъртък/Петък).  Останалите дни са за другите мускулни групи. Тренировките ми са фокусирани върху покачване на силата и издръжливостта, мускулната маса е изцяло страничен ефект.
3. Главно същия.
4. РБД
5. РБД или НВД
6. Година и 5 месеца.
7. Креатин Монохидрат, Суроватъчни протеини, мултивитамини.
8. Покачване на силата, издръжливостта и изгаряне на мазнини.
9.  http://assets.bb-team.org/users/142873/580/ab5699dbe4d68b407d6b9bd3338ce6f6.jpg?1337183149
    http://assets.bb-team.org/users/142873/580/4b8c8501d0e590b6899d97513a4a799a.jpg?1337183141
    http://assets.bb-team.org/users/142873/580/0d1051500de0616ffc92789c07b0d00a.jpg?1337183137
    http://assets.bb-team.org/users/142873/580/e8aec5a20b8bf3398289a6cdc959e9f8.jpg?1337183133

17.05.12
21:30

1.18
2.Силова издържливост,експлозивност(мма тренировки + силови тренировки)
3.ММА тренировки(самбо,борба)
4.РБД
5.РБД
6.8 години
7.Страшно много добавки съм изпил от всякакъв вид
8.Покачване на сила,покачване на силовата издържливост,повишаване на бързина и експлозивност
9.
10.Достигане на оптималната форма,която би ми помогнала един ден да се състезавам професионално на ринга.

Мнението беше редактирано от The Reem на 17.05.12 22:44.

1. 27;
2. Повишаване на издръжливост за долна част и силови за горна. 3 пъти седмично, тренирам мусулните групи антагонисти. 1 ден крака и корем, втори ден гърди и гръб, трети ден ръце - бицепс, трицепс, рамо;
3. Чистене на мазнини;
4. ВВД;
5. РБД и НВД;
6. година и половина;
7. Анимал пак бърнъри на универсал и бърнъри на диматайз, протеини, витамини и минерали;
8. Изгаряне на мазнини;
9. ...
10. Към момента на правенето на снимките тялото е преизпълнено с течности (1-2 кг отгоре), поради нормалните биологични процеси в женското тяло; хахах

Мнението беше редактирано от Ивета Николова на 18.05.12 12:01.

18.05.12
12:15

1. 17 (следващият месец 18)
2. 3 пъти седмично около 60-70 минути във фитнес и през останалите дни интензивно кардио
3. Сплит в 5 дни, съчетан с интервали и ниско интензивно кардио
4. нвд
5. Въглехидратна ротация
6. Около 3 години
7. Почти всичко от особена важност - аминокиселини, голяма част от протеиновите продукти, глутамин, витамини;
Други, от които съм употребявял в малка част са - Термогенни бърнъри; азотни буустери; л-карнитини; Йохимбин; Креатини;
8. Почакване на мускулна маса със запазване на постигнатия процент мазнини
9. Успех на всички.

18.05.12
21:20

1. 23 г. Отзивчив, но щастливо зает :) .
2. Калистеника + два симпатични дъмбела от по 12.5 кг.
3. Дай Боже, 4 дневен сплит, във фитнес зала с прилично оборудване.
4. Студентски . РБД . 4-5 хранения на ден. Собственоръчно приготвена храна, в комбинация с някоя безопасна порция от столовата (под безопасна разбирайте храна, от която по възможност да не капе олио, в което преди това са пържени минимум още 2 манджи).
5. РБД. Домашно приготвена, разнообразна храна.
6. Започнах с бърсане на лостовете и пода у нас преди 3 години. През първата не знаех какво искам. Втората, не знаех какво правя и какво ям. Изводите оставям на вас. След известно време „лутане” по форуми, любителски канали в Youtube, списания и не малък брой проба-грешка ситуации, смея да твърдя, че вече не съм абсолютна муха без глава.
7. Nutrim Pure Whey Pro
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard - 908 гр.
Scitec 100% Whey Protein – 920 гр.
Scitec 100% Whey Professional – 920 гр.  x2

Nutrim Super Mass Gain
Scitec Jumbo – 2860 гр.
8. На този етап -покачване на мускулна маса.
9. “Дела трябват, а не думи.” - Знаете кой.
http://assets.bb-team.org/users/142456/580/ef7edaf3ce2c811173b6c713960472f2.jpg?1337364493
http://assets.bb-team.org/users/142456/580/d4a884b223670fd997b0c711c574c9e7.jpg?1337364487

Мнението беше редактирано от Sycamore Rockwell на 19.05.12 09:44.

1. 19 години
2. Силов културизъм
3. Силови тренировки (клек/лег/тяга) с добавени асистиращи упражнения спомагащи за трибойските движения
4. 3-4 хранения РБД
5. РБД или въглехидратна ротация
6. 3 години сериозен тренировъчен стаж с тежести, а от година и половина се занимавам със силов трибой.
7. Предимно креатин и азотни бустъри. Ползвал съм много различни видове креатин, както български, така и на чуждестранни марки. От азотните бустъри съм ползвал само по нашумелите на пазара. Пил съм голяма гама от протеин - марки и вкусове. Също така една от любимите ми добавки - ЗМА.
8. Основната ми цел е покачване на силовите постижение с цел подготовка за Купа България (безекипировъчно състезание по силов трибой). Теглото ще се опитам да го поддържам в рамките на 90-93кг ( в момента съм толкова).
9. Снимката е напълно актуална към момента на публикацията.
10. Мотивацията ми за медал от Купа България е голяма! Това е и целта ми - медал.

Мнението беше редактирано от Радостин Радев на 30.05.12 00:15.

08.06.12
12:59

Здравейте,

Време е да обявим петимата избраници, които ще имат възможността да участват във втория сезон на спонсорираните дневници на Pure Nutrition.

Избраните са:
1. slavko
2. James Hinks
3. Marina
4. Марин Маринов
5. Madboy

Според началните условия за записване и участие, основен фактор за избора беше броят на гласовете, които всеки от записалите се за участие е получил от аудиторията на BB-Team. Като второстепенен фактор взехме под внимание и препоръката на Мила, но преценихме, че избраните кандидати предлагат необходимото разнообразие чрез начина си на хранене и трениране.

Редно е да отбележим, че към момента на изтичане на срока за записване, кандидатурата на Sycamore Rockwell беше подкрепена с брой гласове, които му осигуряват участие в спонсорираните дневници. Поради несъгласието на част от участниците и част от аудиторията на BB-Team, преценихме за правилно да не зачитаме допълнителните му гласове и съответно бе заместен от следващия кандидат с най-много гласове.

Избраните участници могат да очакват да се свържем с тях в най-скоро време, за да уточним подробностите около спонсорираните дневници.

Тези от вас, които нямаха възможността да спечелят участие, нека не се отчайват. Ако всичко мине добре и продължава да има интерес, ще бъдат организирани нови спонсорирани дневници на есен.

Поздрави!

Успех на всички участници! Ще следя с интерес развитието по темата (y)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1