12.05.12
15:43
казано от Тихомир Велев на 12.05.12, 13:08:
Живуркал си е пича като за последно. Като знаеш, че имаш нещо на сърцето, което по всяка вероятно ще бъде причината да си отидеш от този свят, представата ти за живота се променя. Някои биха избрали да го жевеят максимално предпазливо, а други, като нашият герой на темата, ще изберат да го жевеят така, както им се иска и да не се лишават и да не им пука от нищо.
Евала на момчето! Явно е било от вторите, които не са си спестявали нищо. Аз също бих избрал това. Тренирал си, хапвал си е, пийвал си е, е*ал си е, танцувал си е...дето се казва - грабил е с шепи. Да почива в мир!
Няма как да се съглася, че ако имам сериозен (има ли несериозен?) проблем със сърцето ще го давам безрасъдно....тренирането, хапването, ебането и танцуването въобще не влизат в графата “не са си спестявали нищо”, явно пичът е прекрачил някоя друга граница, която не попада в романтичната ти представа “Аз също бих избрал това.”
Много смотани теми се завъдиха напоследък. Между другото, водата е чай (шезлонг)
главния хейт идва от начина му на обличане сигурно .. може и завист да има хах ама е голям за мен мотивирал е милиони хора
12.05.12
16:12
казано от Riko на 12.05.12, 14:06:
@Велев, проблема, е че не е знаел за дози дефект за съжаление..
Е, виж ако не е знаел, то тогава не мога да го подкрепя. За човек, който смята, че всичко си му е наред, това, както по-горе се изразиха, си е палячовщина.
Но ако е знаел, че му има нещо, тогава заставам плътно зад него. Поведението му и на мен ми е доста противно, просто го подкрепям в съответната ситуация...ако е знаел какво се случва.
С кокаин и алкохол в кръвта+ сауна+стероиди (хванали са го месеца преди това на някакво летище)+ проблеми със сърцето- нищо чудно, че се е гътнал. И къде са тия милиони хора, които е мотивирал, че аз не ги виждам нещо. Ако говориш за 13-14-15, 50-60 кг момчета може и да има няколко хиляди.
13.05.12
10:43
казано от Тихомир Велев на 12.05.12, 16:12:
Но ако е знаел, че му има нещо, тогава заставам плътно зад него.
Ако е живеел в България и е разчитал на Здравната каса ОК - ще се мре! Живял е на едно място, където медицината е светлинни години по-напред, специалистите им не са касапи от местния месокомбинат, минали курсове за преквалификация. Има много хора, които продължават да живеят със подобни проблеми, но разликата е, че не друсат, не ползват стероиди и спазват препоръките на докторите /дори и в България/. И да е знаел и да не е знаел - нищо не го оправдава.
казано от Андриан К на 13.05.12, 10:30:
С кокаин и алкохол в кръвта+ сауна+стероиди (хванали са го месеца преди това на някакво летище)+ проблеми със сърцето- нищо чудно, че се е гътнал. И къде са тия милиони хора, които е мотивирал, че аз не ги виждам нещо. Ако говориш за 13-14-15, 50-60 кг момчета може и да има няколко хиляди.
Фейсбук погледни ликес в страницата му и във другата рип Зиз. Да не говорим за бодибилдинг,ком. Милиони - не разбира се, но хиляди .. определено е мотивирал.
На хънтера поста ме разби :Д
13.05.12
11:47
Абе Хед, откога на човек му трябва оправдание за да живее както иска ?! :)
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/399880_237175613035337_111133028972930_519207_2133330849_n.jpg
http://i55.tinypic.com/72dafn.png
http://i51.tinypic.com/a09q89.png
http://i.imgur.com/VsSST.jpg
http://www.facebook.com/NZhredder
http://www.facebook.com/AestheticEra
http://www.facebook.com/Nasthetics
http://www.facebook.com/pages/Narcissus/241502632526710
май не са 14-15-16 годишни по 50 60 кила ? :s
13.05.12
11:55
И какво - първите линкове трябва да ни покажат, че е бил пълен келеш? :D Успешно, определено :D
13.05.12
12:10
Манекенче. Но щом му е харесвало да бъде такъв, определено е постигнал целта на живота си, за което го поздравявам. Освен това очевидно има доста фенове, независимо че предимно това са разни загорели момци и моми. Лично аз никога не бих категоризирал такъв мъж(момче или какъвто и да е) като идол и вдъхновение - държанието в клиповете му избива на откровено лигавене и пози, което не отговаря на представите ми за сериозен човек. Но не отричам постиженията, които е направил за себе си. Просто не мога да разбера такива идеали и никога няма да стане. Щом си е задал такава цел, значи... такъв му е акълът. Нищо лошо. По-важното е, че я е постигнал. Да почива в мир.
Мнението беше редактирано от Габриел Димитров на 13.05.12 12:10.
Аз не го хейтвам, просто не го поставям на пиадестал. Иначе тоя чата с момичето и мен ме накефи. :D
13.05.12
13:56
Мина ерата на Zyzz,вече отдавна е ерата на Галин - релефа Конан смАртЪ :D
13.05.12
14:14
казано от kristiancho на 13.05.12, 11:47:
Абе Хед, откога на човек му трябва оправдание за да живее както иска ?! :)
Аз обяснявам, защо такива, като него не ми липсват ама хич. Курви, наркомани и педали бол, та за един повече или по-малко няма да ми се скъса сърцето хич. За не говорим, че за тоя разбрах от тук. Виж ако е допринесъл с нещо за обществото да ми стане криво, но за някакъв наркоман дето се изживява, като youtube звезда някак не може да ми стане мъчно, колкото и да полагам усилия :D
Прав си има такива, които обичат да шибат кози, трупове и всякаква друга измет, но пък кои сме ние, че да осъждаме подобни прояви, ще ти кажа - обществото.
Някой ден, ще се погрижа децата ми да не се впечатляват от подобни утайки, а да ги вълнува нещо по-различно от нещо, което е ни коза, ни пръч, наркоман и очевидно с психични отклонения.
Просто споделям вижданията си. Който го кефи да се е*е отзад, да си се е*е, който го кефи да се друса - да си се друса, но в никакъв случай да не очаква симпатии. Поради тези и още други причини би ми станало по-мъчно за сгазено коте, отколкото за този.
13.05.12
16:56
Прав си Хед :)
Това, че е толкова харесван и ‘вдъхновявящ’ е поредния пример колко малодушен, комерсиализиран и празен е света на днешната младеж. Ако един ден синът ми се вдъхновява от нещо подобно ще го ритам от тук до Пловдив, след което ще се гръмна, защото тотално съм се провалил като родител.
п.п. Хед го бил казал същото вече..
Мнението беше редактирано от FaceOff на 13.05.12 19:00.
*umad brah
Justin Bieber има повече фенове от Zyzz и дори повече жени го харесват :D
Owned brah.
Може би най-добрия ти пост Хед, от както се познаваме(виртуално)...!!!!!
Стискам ти силно ръката!!!!!!!!!!!
http://www.goodreads.com/quotes/show/127560
Един от любимите ми цитати от творчеството на Аин...
Лека релация с Хед-а...Силна позиция като цяло!!!
13.05.12
21:07
От писанията и чатовете само става ясно, че акъла му е бил като на 12-годишен , всъщност 12-годишен, на който му липсват първите 7 години за да сме по-точни.И хората, които биха се впечатлили от личност (думата “личност” даже в случая е комплимент) са меко казано неосъзнати с прекалено голяма липса на гънки върху така нареченото сиво вещество.Тъй като няма как такова поведение и “мислене” да впечатли някой здравомислещ човек.Това че има толкова последователи, които са вманиачени на тази тема само показва колко изкривени са представите, морала и ценностите на така наречените “мотивирани” да взимат наркотици , стероиди и какво ли още не.
TROLL тая дума знаеш ли какво означава ?
http://www.youtube.com/watch?v=nmjExKeUVaY
http://www.youtube.com/watch?v=gWY3tyy0IFM
или и тоя е побъркан ? и на наркотици ? лол
13.05.12
21:28
казано от umad brah на 13.05.12, 21:17:
Какво трябваше да видим? Някакъв азиатец, който се съблича чисто гол във фитнеса и вдига тежест с, която тук повечето момичета не биха се затруднили? Кажи направо, че си падаш да гледаш голи мъже, вършещи идиотски неща и да приключваме въпроса.
Ако беше нормално да се спортува гол, то щеше да е въведено официално чрез дрес код или викаш това е конспирация на големите производители на спортни стоки.
Ще ми се същия този азиатец да направи “разтваряне с дъмбели в страни”, ей така, както правеше тягата гол, гаранция после и под душа ще влиза облечен. Всъщност замисли се да отидеш на консултация с психолог щом те радват подобни хора.
казано от umad brah на 13.05.12, 21:17:
Момче ти не си ли се усетил, че такива сладури бая шамари ядат и не печелят кой знае колко уважение извън интернет. В живота няма кой да ти търпи такива изпълнения, на работа едва ли, на обществено място едва ли. Малките ***** ще връзват, ама въпроса е до кога?
Мнението беше редактирано от dr jack на 13.05.12 22:41.
13.05.12
22:56
Аз не мога да разбера, след като явно не понасяте това момче, защо изпитвате такава огромна нужда да го коментирате дни наред...
Някои даже не могат да се спрат...Какъв ви е точно проблемът?
13.05.12
22:58
казано от Joyplovdiv на 13.05.12, 22:56:
Какъв ви е точно проблемът?
Няма проблем душа - чешаме пръсти и се забавляваме с децата :*
13.05.12
23:11
Ми Хед и другите се опитват да обяснят на умници като umad brah че п*тките не са всичко в тоя живот.
13.05.12
23:11
казано от Младен Марков на 10.05.12, 21:33:
Zyzz в началото е взимал забранени препарати,но след това е спрял,не е починал от “химията”,имал е вродено заболяване на сърцето(по наследство).
Zyzz не е !културис!Zyzz не е гонил НИКАКВИ спортни постижения!Zyzz е художник,Zyzz всъщност е една идеология,на много от младите хора днес в чужбина,тук в България такова поведение първо,че не може да се разбере,второ че няма как да се развие по редица причини.Zyzz не е искал тяло като на културист,Zyzz е искал естетично тяло,което да е като скулптура и да не стърчат огромни мускули от тук,от там.
Неговите постижения няма как да са били хипер високи поради целите му,но със сигурност имаше какво да научим от него,виждал съм клипове с доста добри негови постижения.
Каквото и да говорим,той е живял така както всеки един иска да живее или поне за една седмица иска да се докосне до този начин на живот,защотото,не всеки обича да копунясва,да прави секс с уникално красиви момичета,да спазва хран.режим с адски вкусни храни и да ходи на фитнес с целия Aesthetic crew и да се размазват от кеф във фитнеса...Просто е имал възможност,явно заможни родители,не смятам че от образователна гледна точка се е развивал много,но които каквато възможност има,поживял си е човека на МАКС както се казва и това е истината party all day all night.
Като цяло аз много му се кефих страшно забавен и готин човек,имам малко по други изгледи от неговите,но ако трябва да избирам как ще се забавлявам със сигуност ще е в Zyzz style .
И стигаме до българщината,до хейтърската част,която няма да коментирам,не искам да убеждавам никой в нищо,просто ви споделих някой неща и недейте да мразите толкова,просто приемете,че колкото хора има на този свят толкова и видове поведение има..както е пълно с праволинейни мишки така е пълно и с креативни личности..
И както Zyzz обичаше да казва Haters gona hate..
Да живееш по подобен начин не е нито хубаво, нито пък на някой нормален човек му се иска. Да живееш по подобен начин е безрасъдъчно! Това момче е въплъщение на всичко извратено и упадъчно, до което може да се докопа младия човек, кривнал от нормалното си житейско развитие. Нима ако имаш достатъчно пари за да си позволиш всички съвременни ” дяволски изкушения” като стероиди, наркотици и т.н., ти би могъл да се оправдаваш просто като кажеш, че това е идеология?! Никакво изкуство не е т;ва, камо ли пък идеология! Това е сделка с дявола в буквалния смисъл. Имам приятел, който изживява същия филм. Упадъчен е този стил на живот, и то много!
казано от Кристиян Дончев на 13.05.12, 23:11:
Ми Хед и другите се опитват да обяснят на умници като umad brah че п*тките не са всичко в тоя живот.
И парите не са всичко нали :Д
13.05.12
23:32
казано от Riko на 13.05.12, 23:24:
Сега си мислиш така, като ти минат повечко през ръцете и други места ще видиш, че и двете са толкова преходни, колкото не си вярвал да може. Ценностната система обаче или я имаш или я нямаш, а благодарение на нея се сдобиваш с едни хора, които в бъдеще време наричаш приятели /не е това, което е сега - това са ти някакви познати там за изкарване на приятното време/ и дай боже “семейство”, върху същите тези ценности ще градиш семейство. Сега си представи всичко да е изградено в живота ти на “пари” и “пу*ки”, а като си заминат, защото идва и такъв момент в живота - висини и спадове! Какво му остава на човек тогава? Мислиш ли, че подобен палячо може да застане до теб в най-трудните моменти от живота ти и, когато си се скапал, да ти подаде ръка да се изправиш? За горните неща трябват сериозни хора, а не циркови клоуни!
13.05.12
23:42
Хед хънтър,
понякога подкрепата може да дойде от най-неочакваното място, а където най-много си разчитал- мълчание.За съжаление човешкият фактор е най-непридвидимото нещо на света...
Ние не знаем нищо за това момче, само можем да предполагаме, или знаем всичко за него само защото сме му видяли една снимка и сме прочели някакви неща за лайфстайла му?
Ла^ното кожата си мени, no нрава не. :}
казано от Riko на 13.05.12, 23:24:
@ Riko A какво са за теб парите ? :}
@ mad bah Само за да защитаваш идола ли си се регнал тук ? :D
Мнението беше редактирано от NRG на 13.05.12 23:57.
13.05.12
23:49
казано от Joyplovdiv на 13.05.12, 23:42:
Хед хънтър,
понякога подкрепата може да дойде от най-неочакваното място, а където най-много си разчитал- мълчание.За съжаление човешкият фактор е най-непридвидимото нещо на света...
Ние не знаем нищо за това момче, само можем да предполагаме, или знаем всичко за него само защото сме му видяли една снимка и сме прочели някакви неща за лайфстайла му?
Сериозните хора не се държат по този начин. Човешкия фактор се проверява във времето и то е най-добрия начин да отсееш нещата, които са важни за теб, но тук ставаше въпрос за размислите на Рико върху смисъла на живота :D. Факт е, че никой от хората на, които бих се обадил посред нощ за, каквото и да било, нямат подобен лайфстайл, не се държат по този начин с жените и т.н. “хубавини” с, които е известен въпросния тип.
Факт също е, че съм познавал във времето подобни екземпляри /не един и двама/ и имам наблюдения, че да отстоявам тази позиция ;)
О,ся и Франк Янг сте вкарали в дискусията,ама той нова тема си заслужава.
Бтв той ми мяза малко аутист :С,иначе е много здрав.
казано от head_hunter на 13.05.12, 23:32:
Мислиш ли, че подобен палячо може да застане до теб в най-трудните моменти от живота ти и, когато си се скапал, да ти подаде ръка да се изправиш?
Абе Хед, за подаване - ще ти подаде, ама няма да е ръка.. :D :D
14.05.12
15:03
И няма да е в ръката :D :D :D