11.05.12
19:50
Еми аз съм...Аз..Изисквам.Щом е толкоз лесно,дай да видим,бря :))
И “ти” кой беше? И с какво някой ти е длъжен, че да изискваш :D Да конкретизирам, че явно не разбра първият път като питах ;)
11.05.12
19:55
С абсолютно нищо.Просто изказа неаргументирано мнение и отправих молба да се аргументира с някой линк към потребителите.
Прическите са Култ , дъртите Педераси проточиха лиги :)
То като ги гледам ако съм в цикъл и аз мога да ги оправя,
Хе-Хе Бати Папагалите
Мнението беше редактирано от ISB на 11.05.12 20:13.
Прическите са Култ , дъртите Педераси проточиха лиги :)
То като ги гледам ако съм в цикъл и аз мога да ги оправя,
Хе-Хе Бати Папагалите
Ти ако започнеш да правиш цикли, доста хора трябва да се скрият :D
11.05.12
20:39
С абсолютно нищо.Просто изказа неаргументирано мнение и отправих молба да се аргументира с някой линк към потребителите.
Айде почвам:
Петко /като го видях за първи път бях впечатлен/, kristiancho /впечатляваща визия, без медикаменти/, Motivation AllNatural /коментарите са излишни/, Veselin Doichev, Славко, Вито, Miro Gi4ev, Преслав Додев, summer_jam, ISB, Николай Фараона, Владимир92, James Hinks, Face off, ts.vassilev, fitboy, Dean Petrov, Генади Симеонов /той пък е състезател и републикански за младежи не помня кои години/ и това е само на първо четене. Вярно не всички са с такъв релеф, но на повечето физиката е доста по-впечатляваща. Ако питаш за такива, като тоя мушмул от клипчето......... е такива пе*али няма :D :D :D
Да ти харесва такова тяло е напълно нормално. На мен ми харесва.
Да се възхищаваш на подобна личност обаче е жалко.
Айде почвам:
Петко /като го видях за първи път бях впечатлен/, kristiancho /впечатляваща визия, без медикаменти/, Motivation AllNatural /коментарите са излишни/, Veselin Doichev, Славко, Вито, Miro Gi4ev, Преслав Додев, summer_jam, ISB, Николай Фараона, Владимир92, James Hinks, Face off, ts.vassilev, fitboy, Dean Petrov, Генади Симеонов /той пък е състезател и републикански за младежи не помня кои години/ и това е само на първо четене. Вярно не всички са с такъв релеф, но на повечето физиката е доста по-впечатляваща. Ако питаш за такива, като тоя мушмул от клипчето......... е такива пе*али няма :D :D :D
+ Boby_, a.k.a. The Boss, NRG, Михран Михранян, NikollaBull, Alexander Marinov, Велико Иванов....
Мнението беше редактирано от Stan на 11.05.12 21:22.
11.05.12
21:08
Айде почвам:
За някои от тях съм съгласен.Но има други,които са дооста далеч и имат дооста години работа,няма да казвам кои,за да няма дразги :) Просто съм гледал техни снимки и за това.
И пак да се подчертае,че говорим само за тялото му,а не за него като личност.Тогава щеше да е трагедия.
*TeenPower
Кажи си просто, че ти харесва и да ги спираме тия циркове.... още малко Арнолд ще го изкараш.
11.05.12
21:16
Да бе,отатък Арнолд-а :D
11.05.12
21:24
Айде почвам:
Петко /като го видях за първи път бях впечатлен/, kristiancho /впечатляваща визия, без медикаменти/, Motivation AllNatural /коментарите са излишни/, Veselin Doichev, Славко, Вито, Miro Gi4ev, Преслав Додев, summer_jam, ISB, Николай Фараона, Владимир92, James Hinks, Face off, ts.vassilev, fitboy, Dean Petrov, Генади Симеонов /той пък е състезател и републикански за младежи не помня кои години/ и това е само на първо четене. Вярно не всички са с такъв релеф, но на повечето физиката е доста по-впечатляваща. Ако питаш за такива, като тоя мушмул от клипчето......... е такива пе*али няма :D :D :DЗа някои от тях съм съгласен.Но има други,които са дооста далеч и имат дооста години работа,няма да казвам кои,за да няма дразги :) Просто съм гледал техни снимки и за това.
И пак да се подчертае,че говорим само за тялото му,а не за него като личност.Тогава щеше да е трагедия.
Да работят върху какво? Да са слаби като гнида и да изглеждат като пе*али? :D
11.05.12
21:29
Като го повтаряш това “да изглеждат като педали” изглеждаш точно като хейтър.Казахме,че не коментираме това,ти май само това гледаш..
11.05.12
21:37
А ти пък не коментира “слаби като гнида” ;) +това коментирам точно възвеличаният му външен вид ;) Нали за него говорим? ;)
11.05.12
21:44
Може и да са в момента :D Слаб не е :) Ама докато Бранч Уорън за вас е Великият,нормално да е така :)
Пича троли яко,по партита,по улицата,където и да е,което много ме кефи.Трябва да има и такива хора :Д
Незнам как може да кажете , че физиката му не ви харесва?Гърдите са му уникални,викат им armshield :Д щото са плоски,не издути само в долната част (и не,не става само с горна лежанка,генетика на мускулното коремче)
Трапеца също е брутален(заради ключиците)
Плочките също имат яка форма,не са ‘’нормалните ‘’ 6-8 на брой разположени равномерно,ами с яка форма.
Краката не са от най - масивните,но за да ‘’плуваш в море от сливи’’ не ти трябват големи крака.(inb4 hate)
Кефеше ме Зиз,още повече ,че е мотивирал супер много хора индиректно през интернет по света,особено подобни на него skinny-ta.Да взимал е стероиди-и какво?
А пък брат му,пише се Chestbrah има мега странните бицепси :Д супер малко сухожилие.Иначе и той се е назобал яко последно време,swole е станал!
ето и рандом снимка,показваща прогреса му.
Мнението беше редактирано от Vintage на 11.05.12 21:48.
11.05.12
21:54
Може и да са в момента :D Слаб не е :) Ама докато Бранч Уорън за вас е Великият,нормално да е така :)
Кой спомена Бранч Уорън? Тоя само съм го чувал, даже не го знам по фейс :D Приказваш си нещо, само и само да защитиш тоя :D
Не бе хора, не става въпрос за мускули и релеф,малък и голям.
За мен имат излъчването на ‘Златотърсачки” и нещо като Мис Плеймет.
Това ме отблъсква .
11.05.12
22:27
Ето това е мъж...
xahahxhxahxah :D :D
11.05.12
22:29
Ето това е мъж...
И да се смееш, тоя ако удари чембер на Зъз(Зиз или къвто е), ще му направи трепанация :D :D
Взех да се дразня от възхваляването на Лазар Ангелов вече,а тук говорим за още по зле фигура.Колко мъка има по тоя свят :Х.
11.05.12
22:33
Гледам да не мисля за такива, като този особено преди лягане :D
А збелязвате ли, че само тийновете го имат за идеал? ;) Както тинейджърките въздишат по Селена Гомес :D
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.05.12 22:37.
А збелязвате ли, че само тийновете го имат за идеал? ;) Както тинейджърките въздишат по Селена Гомес :D
Случваме се чат пат и некви различни... :D
11.05.12
23:42
Ето това е мъж...
И да се смееш, тоя ако удари чембер на Зъз(Зиз или къвто е), ще му направи трепанация :D :D
Как няма се смея..В началото това ми заприлича на пола :D:D:D
11.05.12
23:47
Ето това е мъж...
Как няма се смея..В началото това ми заприлича на пола :D:D:D
То е пола...шотландски килт ;)
11.05.12
23:49
Взех да се дразня от възхваляването на Лазар Ангелов вече,а тук говорим за още по зле фигура.Колко мъка има по тоя свят :Х.
Те Зиз и Ангелов са доста различни . Единият гледа да си направи кефа,другият е бил професионален билдър,сега някъв модел ли кво е..Позира за някви списания.Нищо интересно няма в това . Иначе бива и той
11.05.12
23:54
Думайте си кво си искате... Аз отивам да дигам... Как е тръгнало - и аз ще ставам манекен...
П.С. Всеки иска хем да е як, хем да изглежда добре. Пуста суета, кво да я правим. Който отрича - лъже. :*
Много зависи кой какво разбира под ‘изглежда добре’ :)
За мен този е твърде намазан, друго си е силно, голямо мъжко тяло и най-вече като го видиш, веднага да си кажеш - “Ебаси мъжа!!!”
А не : “Хммм, този е симпатяга, ама дали е хетеросексуален...?”
12.05.12
10:44
Хетеро си е бил,даже си е правил компот от сливи :D
Ти нали беше там и всичко видя ...
Аз само едно нещо не мога да разбера как намерихте време да отделите толкова писания за тоя емо-гелосан релефяга?
С такава физика има милиони, тоя зел, че комбинирал релефно тяло със стила на хърбава друсалка и - УАУ! бахти тялото! Аз бих казал - добър маркетинг.
Ето това е мъж...
Какъв мъж е? Тва си е горила.. днешните момичета не си падат по такива (и е разбираемо). А Зиз го искарахте някаква клечка.. Пича беше 90-95 кила shredded както се вика, а някой тук ще го изкарат хърба. Я да ви видим вас.. аман от разбирачи..
Haters gonna hate
Мнението беше редактирано от Riko на 12.05.12 11:33.
12.05.12
11:38
Puppy - да беше сложила мъж който не е с пола де... :)
Много злобен хейт се е развихрил из сайта... всеки който има някаква форма на тялото е педал, хърба, слабак, минжитурка и прочие... странна работа :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.05.12 11:42.
12.05.12
13:08
Живуркал си е пича като за последно. Като знаеш, че имаш нещо на сърцето, което по всяка вероятно ще бъде причината да си отидеш от този свят, представата ти за живота се променя. Някои биха избрали да го жевеят максимално предпазливо, а други, като нашият герой на темата, ще изберат да го жевеят така, както им се иска и да не се лишават и да не им пука от нищо.
Евала на момчето! Явно е било от вторите, които не са си спестявали нищо. Аз също бих избрал това. Тренирал си, хапвал си е, пийвал си е, е*ал си е, танцувал си е...дето се казва - грабил е с шепи. Да почива в мир!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.05.12 13:10.
Човека даже е успял да напише библия: Zyzz’s Bodybuilding Bible (има я в Интернет на pdf), така че дори има шанс да възкръсне.
Puppy - да беше сложила мъж който не е с пола де... :)
Много злобен хейт се е развихрил из сайта... всеки който има някаква форма на тялото е педал, хърба, слабак, минжитурка и прочие... странна работа :)
бе мъж си е,тва че е с пола нищо не значи
а тва за хейта - да! пича имаше хубаво тяло,незнам как може да се оспори.Сигурно сичко е заради начина му на обличане и прическата :/
протип:нито ми е идол,нито идеал за тяло,просто ме кефи че е живял както си иска,решил е да промени живота си от скинни Auschwitz mode към swole mofo