11.05.12
14:02
Аз съм на 22г. 165 см и тежа 56кг.Преди две години тренирах,ако може тичане всеки ден и коремни преси да се нарече тренировка.Харесвах се.Правех това близо година.Но както казах от 2 години съм в застой.Сега искам да започна на ново.Но този път искам да направя релеф.Та въпросът ми е каква диета трябва да спазвам и какви упражнения да правя горе долу за да се получи поне малко от това което искам.Искам да ходя на фитнес и така нататъка ,но за момента нямам възможност.За това искам да се опитам да направя нещо в къщи.Ставам сутрин в 5:00 часа към 06:30 ми започва деня.След това се освобождавам някаде към 21:00.Казвам всичко това за да може ,ако не е нахално някой да ми изготви програма от упражнения и нещо като диета или да каже тип храни които трябва да ям и тези които да избягвам ,за да получа релеф.Ако не поне да пуснете линк към нещо което ще ми е от полза.Благодаря ви предварително и дано не съ сгрешила като съм постнала това тук.
Темата беше редактирана от mi64ica на 11.05.12 14:06.
11.05.12
14:23
Здравей, надявам се да не си мислиш, че някой като ти напише примерни упражнения и меню и ти като почнеш да ги спазваш всичко да е супер. Истината че начина на хранене (визирам ВМ, ВВД НВД и тем подобни) и тренировъчната програма за начало не са толкова важни. В един по късен етап да, но сега най-важното е постоянството. Започни да имаш някаква активност, започни да наблюдаваш какво и по колко ядеш. Започни постепенно да спортуваш. Нали разбираш, че тренировките на Парис Хилтън и нейните диети някой да ти ги даде резултат може би няма и да има.
В сайта има достатъчно информация за различни видове хранителни режими и достатъчно видове тренировки. Започни постепенно да се натоварваш повече и да четеш. Ако си сериозна направи си дневник записвай храната си. Тука има страшно много жени, които знаят как да тренират и ядът ще видиш че веднага ще ти помогнат.
За релеф трябва да изразходваш повече калории от колкото ядеш. Разгледай някой от дневници на момичета, някой са страшно надъхващи.
По здрави! И просто спортувай...