12.05.12
08:21
има ли някакъв вид стероиди които биха ми помогнали да порасна :) и ако има за колко време ще порасна смисъл аз съм 1.65 искам да стана към 1.75-7 :)
Темата беше редактирана от Петко К на 12.05.12 09:18.
Аз доколкото съм чел в разни статии,стероидите имат точно обратния ефект. Спират растежа на височина. Защото спират растежа на костите по дължина. Има някои мъже с висок тестостерон,които са много силни и с големи мускули,но ниски на ръст.
Мнението беше редактирано от Миро на 12.05.12 08:29.
12.05.12
08:29
имах предвид хормон на растежа :)
Аааа,за него се знае,че има опасни странични ефекти,когато се взема без лекарско наблюдение. Може да предизвика прекомерно голямо увеличение на някои вътрешни органи точно заради растежния си ефект в малко по-големи дози. Може да предизвика голям растеж на някои кости на черепа и лицето. И то да придобие странен вид,много особен. Има такива снимки в някои медицински статии.
Затова най-добре разговаряй с някой опитен ендокринолог. Те знаят милиграми,дози,по колко и кога се взема.
Другия ти вариант е да предизвикаш отделяне на повече растежен хормон с подходящо белтъчно хранене,витамини и минерали,повече сън и спортуване.
12.05.12
09:03
Ами ако го купя ще порасна ли? :)
12.05.12
09:16
ми има един за 900лв 200 единици дет се казва хигетропин :)