Мнения за марката AMIX

Прескочи до:

04.10.12
13:11

Мисля, че марката предлага най-качествения екстракт на Трибулус в момента. Допада ми също така,че предлагат и доста фин/микронизиран креатин монохидрат в големи разфасовки на добри парички.
Трудно ми е да преценя каква стока се протеините, все пак говорим за белтъчини. Това за хидролизатните аминки също е вярно, тъй като това, което в момента се продава, като 2 гр таблета аминокиселина на нашия пазар и е най-тачено е Gaspari Aminomax и Universal 2700(и двете основно са от суроватъчен концентрат и казеин, които по-скоро са филер отколкото да носят аминопрофил).
Малко са европейските производители, които ми допадат и това е един от тях.
Olimp, PHD, Amix и може би някои продукти на PEAK са единствените европейци, които ще ми е трудно да оплюя. Имах голямо желание да опитам нещо на Bulkpowders заради отзивите от Валдис, но така и не успях да направя партия с някого за доставка.

04.10.12
15:50

казано от Strelok91 на 04.10.12, 13:11:

Мисля, че марката предлага най-качествения екстракт на Трибулус в момента.

Пробвал ли си? Сподели мнение.

06.10.12
09:49

казано от Кольо Пияндето на 04.10.12, 12:57:

казано от Cabron на 04.10.12, 12:02:

Аз лично мисля пак да си взема MyoFusion на Гаспари, какво ще кажете за него (сори за отклонението от темата).

Ами... просто не се отклонявай от темата и виж търсачката... ето нещичко.

Потресен съм :D

В този продукт се съдържат 288гр. глутамин. За същите пари, можеш да получиш 500гр. глутамин, при това на хич нелоша марка - Syntrax Superglu.

Глутаминът на капсули е много неизгоден. Ако нямаш проблем да пиеш този тип добавка на прах (без вкус и без мирис е), насочи се към такъв вариант. Ще получиш много повече за парите си.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.10.12 19:49.

22.10.12
20:01

Аз изпих една ‘’кофа’’ протеин на тази марка и съм доволен :)

22.10.12
20:03

Ако питаш мен глутамина не си заслужава парите и ти го казвам от личен опит. Прехвалена добавка е според мен. Ако ти понасят прахообразни хранителни добавки едни БЦАА ще ти свършат къде къде по-добра работа.

22.10.12
20:06

Не ми е положително мнението. Има такава тема. Останалото е така както го е казал Тихомир Велев.

22.10.12
19:42

може ли да ми кажете дали този продукт е добър ( марката Amix дали е хубава) AMIX L-Glutamine 800mg. / 360 Caps цената е 45 лв

19.01.13
15:09

На 17 години последното нещо, от което имаш нужда, е тестостеронов бустер!!!
Предлагам ти да избягваш марката Amix.

Въобще какво искаш да постигнеш и от колко време тренираш?

19.01.13
16:43

Ами попринцип тренирам от година и нещо. Иначе гоня силови резултати и евентуално ако от програмата 5х5 за сила , да кача и мускулна маса. В момента пия креатин монохидрат , защото един приятел си купи на AMIX Креатин монохидрат и AMIX Tribu-ZMA и има голям ефект , и за това реших да пробвам и аз. Тренирах по какви ли не програми , сплитове и ударни програми като програмата с клек 20 повторения ( 5 седмици ) и не мога да кача маса... 73 кг , 181 см. съм висок и много трудно качвам , за това реших поне като не мога да кача мускулна маса да кача сила чрез тази програма и после пак да опитам по някоя програма да кача ММ .

Мнението беше редактирано от Bobby Marinov на 19.01.13 16:55.

19.01.13
17:10

Не ядеш достатъчно.

19.01.13
17:27

Може и това да е , да. С това съм съгласен , но не разполагам с много храна на училище примерно , но като цяло там яденето ми е г/д прилично. Ям сутрин в нас преди да тръгна примерно филия с маргарин и нещо и пия една чаша мляко , после на училище ям една баничка ( към 10 часа ) и към 13 часа ям един сандвич . После като се прибера гледам да хапна нещо преди тренировка и после след тренировка ям пак и вечерята ми е последното хранене. Но като цяло ме интересуваше продукта AMIX Tribu-ZMA като цяло може ли да ми навреди сериозно по някакъв начин или не. От тук идват притесненията ми. :)

Мнението беше редактирано от Bobby Marinov на 19.01.13 17:27.

19.01.13
18:16

Млади момко маса се качва на маса у дома. Няма как с хапчета и прах да качиш килограми телесно тегло. Друг фактор който е често пренебрегван е малкото часове сън.

Продуктите за, които питаш са хранителни добавки - това означава и името им го показва, че се добавя към храната.

19.01.13
18:29

казано от AgBOKATA на 19.01.13, 18:16:

Млади момко маса се качва на маса у дома. Няма как с хапчета и прах да качиш килограми телесно тегло. Друг фактор който е често пренебрегван е малкото часове сън.

Продуктите за, които питаш са хранителни добавки - това означава и името им го показва, че се добавя към храната.

Разбирам , и благодаря. Ще наблегна на още хранене , а относно спането - лично аз не го пренебрегвам никога. Най-късно в 22:00 съм легнал , като ставам между 6:00 - 6:30 часа . По някой път лягам и в 20:30 - 21:00 , но след 22:00 на скоро не ми се е случвало да си легна. Единствено в почивните дни лягам по-късно, но и спя повече до към обяд , но се съмнявам че това е грешка защото изпускам хранения по този начин , но гледам да си наваксам след това. Все пак не мога да си лягам винаги в 22:00 и да ставам рано дори и почивните дни.. :) Или пък може ?

19.01.13
20:13

От тоя продукт ефектът ще ти е никакъв, по-добре си купи кори яйца. Яж ориз, картофи, макарони, млечни продукти, яйца, месо, ядки, плодове, зеленчуци! Във форума има описано как да си пресметнеш колко калории ти трябват на ден, за да качваш, а после вече може да видиш и колко да ядеш (като количества).

Пиех АМИКС трибулус+зма,ефектът е нулев,ако не се храниш както трябва , но ще цитирам хардкор -

“На 17 години последното нещо, от което имаш нужда, е тестостеронов бустер!!!”

дори и да се храниш добре , ефекта пак е минимален ,защото ти така или иначе произвеждаш голямо количество тестостерон , така че няма смисъл :)

20.01.13
00:47

На тази възраст тестосерона ти е на високи нива, даже и препоръчителният прием на тестостеронови бустери е след 23 години :)

20.01.13
02:25

Ами добре , благодаря ви за информацията :)

Мнението беше редактирано от Bobby Marinov на 20.01.13 02:25.

EP

22.01.13
10:53

Пил съм го продукта - добър е, стига да знаеш какво да очакваш и какво целиш. На тези години ти е рано за такъв тип добавки, насочи се към по основните щом искаш да пиеш нещо например - протеин, креатин.

25.01.13
10:52

Здравейте. Тренирам вече няколко години и може да се каже ,че съм доволен от себе си и резултатите. Само ще ви кажа,че съм минал през много гейнъри и протеини. За мене най-подходящия продукт за качване на маса(колкото и странно да ви звучи ЧИСТО и КАЧЕСТВЕНО ) това е ABB - EXTREME XXL. Малко скъпичко излиза ,като се има предвид ,че е гейнър,но резултатите са на лице. Бях много скептичен към тези продукти ,ни определено има по-голям ефект за качване на мускули отколкото какъвто и да е “качествен протеин” Така ,че ако сте решили да качвате маса не слушайте глупостите на разни “нацепени батки” дето ви надъхват за “качествените протеини”. Качваш ли маса ти трябва ГЕЙНЪР ! ТОВА Е !А и в този конкретно има адски много протеин в доза.

25.01.13
23:28

казано от Gergi_81 на 25.01.13, 10:52:

Качваш ли маса ти трябва ГЕЙНЪР !

Ти трябват калории. Само дето, повечето хора, нито четат, нито мислят.

В повечето случай, не достигат някакви калории и за това не се качват кила. И изведнъж се купува един гейнър, където в доза има 1000-1500 калории и вече има калориен излишък. Съответно 60 килограмовата нацепена батка качва кила, ама въобще не се замисля колко от тях са мускул и колко - мазнина.

По-добре е да се дадат пари за един протеин и вместо да пиеш захар (то гейнъра си е точно това), да ядеш много ориз и картофи. Също може след тренировка 100 грама декстроза, а и ще е по-евтино.

Друг вариант, ако не се притесняваш да качиш и мазно (като мен), вместо да си даваш парите за яко оскъпена захар и декстроза, яж кексове (и подобни). Аз лично редовно бухвам по половин тава домашно направен ябълков пай, или половин кекс. Също тиквеник доста обичам.

EP

26.01.13
12:52

Като цяло гейнърите са удобство, но това не означава че не можеш да си ги забъркаш сам и да постигнеш по-добър продукт, но много често хората нямат време или знания за това. Относно споменатият гейнър, не съм го пил, но съм пробвал няколко продукта от марката и останах доволен.

26.01.13
14:41

Разгледайте етикета на гейнери,на някои от водещите марки.Не знам защо свързвате 5 кг гейнер със 4,5 кг захар...
П.П- Подкрепям мнението за ABB,както и  Serious mass,защото четох,че са абб е дъщерна фирма на ON,но и да не е, и 2-та са добри :)

Мнението беше редактирано от every day на 26.01.13 14:42.

BT

25.03.13
18:27

Продуктът е много добър без съмнение, но наистина на тези години не ти трябва и няма да го усетиш, защото тестостерона ти е в максимални граници в момента. Поздрави

БО

03.04.13
19:14

Изборът ти е добър, но те съветвам да не прибързваш още, има време и за тези добавки. Рано ти е още. :)

II

17.04.13
10:22

Качествен продукт, на конкурентна цена. (y) Стимулира тестостерона , покачва енергията и въстановяването. За натурални bodybilderi-i си е супер продукт.  Пий го без да се притесняваш - билка която ще ти подпомогне не само за това !Преди време имаше цяла книга персонално за растението “Бабини Зъби” от което е извлек :)

Никаква работа няма да ти свърши продукта ако искаш да качваш тестостерона. Най-много да се наспиваш по-добре. Все повече се убеждавам, че трибулусът има адаптогенни свойства, отколкото да покачва тестостерона. ЗМА-то също може да има ефект върху хормоните, но ако се пие в тройни или четворни дози.

Освен това, се чудя как патентоносителя на ZMA не ги е погнал, защото в продукта няма ЗМА!!! Формата на магнезий е оксид и цитрат, като първият е пълен боклук. Сайтек ги хванаха и смениха името на продукта си от ЗМА на ЗМБ6, та и тези рано или късно ще го отнесат. Едно такова действие показва, че компанията има лош манталитет, след като с маркетингови трикове лъже клиентите си.

Ако все пак си говорим за трибулус, с най-добри отзиви е този на NOW. И не ги слушай ламерите отгоре, те се родят на конвейер да препоръчват британска марка, която се прави в Чехия.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 17.04.13 10:44.

KL

18.04.13
01:30

Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е този продукт и доволен ли е от него?В един от водещите саитове за добавки 3 разфасовки от тези аминокиселини са на цена от 154 лв.Според вас струват ли си парите?Ако не какво бихте ми препорачали заделил сам кам 250 лв и целта ми това което взема да ми стигне за повечко време.Двоумя се между тези аминокиселини или някой протеин.

18.05.13
21:47

Пиех по две хапчета преди лягане и ефекта беше доста добър като пример бих дал ,че пих монохидрат около месец бях спрял да качвам след като почнах трибу-зма качих 2 килограма за 10тина дена. Ефекта при мен е около 2 седмици и незнам , но може би организма привиква към продукта. Лично мое мнение ,че е добър продукт и бих го взел пак. ;)

25.05.13
21:57

Аз съм пил Amix и останах доволен за другата незнам

Orlin Asenov

25.05.13
22:14

Благодаря ти. И други хора казват,че са доволни от Amix. И все пак бих искал да прочета и други мнения.

25.05.13
22:36

казано от Okito на 25.05.13, 21:21:

Моля за мнение относно двете марки - Amix и IronMaxx. Първата е Английска,а втората е Немска. Благодаря.

И как разбра, че е Английска ???

Orlin Asenov

25.05.13
22:49

казано от AgBOKATA на 25.05.13, 22:36:

Моля за мнение относно двете марки - Amix и IronMaxx. Първата е Английска,а втората е Немска. Благодаря.

AgBOKATA , Живея в Палма де Майорка и тук на острова има официален дистрибутор на Amix. Те ми казаха,че е Английска и на продуктите си пише : Formulated and Manufactured Exclusively For: Larglife Ltd- 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, United KIngdom. Дори и да заредиш сайта largelife-nutrition отново ти зарежда Amix. А тук на този сайт си пише историята за компанията:
amix-nutrition co uk
Ако смяташ,че греша и имаш факти да ме информираш,че Amix не е Английска компания,ще се радвам да разбера тогава каква е по народност. Благодаря ти.

Мнението беше редактирано от Orlin Asenov на 25.05.13 22:57.

25.05.13
23:55

казано от Okito на 25.05.13, 22:49:

казано от AgBOKATA на 25.05.13, 22:36:

AgBOKATA , Живея в Палма де Майорка и тук на острова има официален дистрибутор на Amix. Те ми казаха,че е Английска и на продуктите си пише : Formulated and Manufactured Exclusively For: Larglife Ltd- 6 Bexley square, Salford Manchester, M3 6BZ, United KIngdom. Дори и да заредиш сайта largelife-nutrition отново ти зарежда Amix. А тук на този сайт си пише историята за компанията:
amix-nutrition co uk
Ако смяташ,че греша и имаш факти да ме информираш,че Amix не е Английска компания,ще се радвам да разбера тогава каква е по народност. Благодаря ти.

Факт е, че сам си си написал отговора. Още когато започнаха да внасят въпросната марка в БГ доста се интересувах от нея и установих, че не е Английска. По спомен беше Полска.

Точно на въпроса по темата ти - всяка фирма си има готини и слаби продукти. Все едно да питаш Масълтех или Масълфарм :)

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 25.05.13 23:57.

Orlin Asenov

25.05.13
21:21

26.05.13
03:14

И кой беше силния продукт на Muscletech? Все пак нещо, което да си струва паричките де ! Изключваме първите им хидроксикъти от преди 6-8 години.

26.05.13
15:05

Еми пил съм старото неурокоре, новия нано вапор и съм останал доволен. Креакоре и Хидроксикъта също не са лоши продукти.

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 26.05.13 15:05.

Orlin Asenov

27.05.13
22:10

Поляците имат едни от най-добрите суплементи в света - Olimp , Trec nutrition.
Някакво мнение за IronMaxx ? Немска е фирмата.

28.05.13
00:36

казано от Okito на 27.05.13, 22:10:

Поляците имат едни от най-добрите суплементи в света - Olimp , Trec nutrition.

Сигурно, но това най-вероятно е било преди Хитлер да мине от там! ;)

Мнението беше редактирано от Valdis на 28.05.13 00:39.

Orlin Asenov

28.05.13
10:28

Не съм суплементист и не мога да кажа със сигурност,че Полските хранителни добавки имат едни от най-добрите качества,но знам от много добри билдери,които ги използват и се носи славата,че фирми като Olimp, строго спазват съдържанието на продукта,като амино гама,витамини,минерали,протеин и всичко минава през много строг тест контрол. Живея в чужбина и много често чувам лоши отзиви за американските компании,че има доста фалшификати и не отговарят на съдържанието,което е описано на 100 гр.
Много оплаквания има за Muscletech,BSN,Dymatize и други USA фирми. Те са най-известни и всеки знае,че се употребяват от най-добрите билдери в света,но често до нас пристига не точното качество и дори бих казал смески с кола као в гейнърите и прочие.
Освен това е много по-малък шанса да си купиш истински на 100% качество американска марка протеин,отколкото Европейска.
Това е така,защото американските продукти не се внасят директно от Америка,а една от главните точки на дистрибутиране в Европа е Унгария и там е заводът,където се произвеждат всички американски продукти и се опаковат,пълнят и тнт.  Веригата продължава през много други ръце и мини дистрибутори,като стигнем чак до гаражни производители от които на-често стават жертви хора,които си поръчват протеини онлайн по интернет. Тези фалшификатори искат да изкарат добри печалби на база на имената на продуктите и че се копуват. Така,че не си мислете,че пиете Muscletech,който го пие Jay Cutler.
Забелязвам,че и много магазини за спортни добавки и суплементи,прекратяват договорите си с американски фирми,понеже има фалш в продукцията. И разбира се билдерите предпочитат да използват Европейски фирми. Ако живеем в Америка и директно от там да си копуваме амеркинаски суплементи това е супер,но сме далеч. И като заключение е за предпочитане употребата на суплементи от Европейски фирми,дори и да нямате средтсва сигурен съм,че в повечето случаи,много по-добра работа ще ви свърши и ще има по-добър видим ефект,дори и ако си купите протеин от софарма БГ :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1