Бедра редуциране

Прескочи до:
NE

12.05.05
23:35

Всеки ден ли да се прави?

13.05.05
14:09

[quote author=“newman”]Всеки ден ли да се прави?Винаги когато можеш да покриеш гореспоменатите условия:

По първия въпрос, ако не си на тренировка, можеш съвсем спокойно да го правиш, но се иска добра загрявка, не е добре просто така да си заемеш позицията незагрят/изстинала мускулатура и стави/ Загрей. Пример:

-правиш малко обща разгрявка да се дигне пулса
- малко коремни пресички
- разгрявка на колена
- и тогава задържане в гореказаното упражнение

Мисля, че е добре да се комбинира това упражнение с кардиото за още по-голяма ефективност. С времето сам ще усетиш как да комбинираш. Както върви и с коремни преси и общ стречинг и аеробни упражнения, тъй като предполагам, че щом човек има нужда от редуциране на бедра, то много вероятно е да има нужда и от редуциране на корем и паласки... и така нататък.

Айде успех

п.п. Практически, ако има не лоша визическа форма, без контузии по бедрата и ставите, може да те тренира това упражнение и без да се загрява толкова усърдно, но според мен е риск, който няма нужда да се поема.

15.05.07
15:19

казано от LSForce на 23.04.05, 11:25:

Мускул е, вижда ми се релефа на задника също въпреки че имам някакво минимално количество мазнини. Знам че е сложно за това питам :) Абе на мен не ми седи добре защото ти си с 115 гръдна а аз с 105 и разликата между гръдния  и отзад е близо 20 сантиметра а при мен 10 тина.

Увеличи гръдната обиколка и готво.То щом нямаш мазнини кво искаш да сваляш още от задника!?!?

Мнението беше редактирано от NRG на 07.06.07 12:20.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1