14.05.12
16:40
Това си описах в дневника:
“Да взема да опиша какво правя като спорт. Малко е хаотично и ми се ще да системаризирам нещата, но все още се ориентирам, и избирам най- подходящите и най- приятните за мен упражнения. Като повторения правя колкото издържа, ще ми се и това да променя, да си имам схема, а не днес 20 утре 50 после 30…
велоергометър 10 мин - изгарям 125 кал.
клекове 50
напади по 25 за всеки крак
Бедрено сгъване с швейцарска топка / за опора ползвам леглото понеже нямам топка/ 50
Глутеус Мост (Повдигане на таза и седалището от тилен лег) - това го правя със отворени крака 50 и затворени 50 като си слагам тежестите за крака 2 кг на корема.
Глутеус ритник - с 1 кг тежести 20 за всеки крак
едни махове с краката на страни 20 и назад 20 /пак с тежестите/
с това един домаше уред за упражнение на вътрешна страна на бедрата /незная как се казва/ 50
коремни преси - 25
малко стречинг
накрая 100 подскока на въже - не са много, но поне вече не се спъвам и си ги права наведнъж.
Действам като съвсем начинаещ. В последствие ще увелича и велото до 20 мин и ще започна да използвам гирички /имам 2 от по 3 кг/ при напади и клекове, дано и с въжето задобрея, че ми се харесва, даже бих го ползвала вместо велото, но съм много далече от този момент.”
Правя това от една седмица. Наясно съм че трябва да оставя мускулите да почиват и затова предвиждам да правя упражненията през ден, а всеки ден кардио.
Моля, за съвет как да си определя серии и повторения. Целта основно е да сваля 10 кг. Не харесвам много мускулисти тела в смисъл искам плосък и тонизиран корем, но да не се вижда преса.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.05.12 16:54.