Изготвяне на тренировъчна програма

Здравейте , ще се радвам да ми помогнете с изготвянето на тренировъчната ми програма . Не ходя на фитнес тренираме в едно помещение с приятели . На 17 години съм 90 кг , разполагам с велоаргометър , лежанка , дъмбели , лостове и лост за набиране . :)
До момента тренирам по моя измислена програма ето я и нея :
**** Понеделник - ръце 1.Сгъване за бицепс със съмбел в седнало положение 4х10-12 ;2.Сгъване за бицепс с крив лост , изправено положение 4х10-12 в суперсерия отново с дъмбели прав х10-15 повторения на ръка . Трицепс - 1.кикбек 4х10-12 ; 2.Френско 4х10-12 ; 3.Сгъване с лост над глава 4х10-12.
****Вторник - гърди 1.лежанка пирамидално 50 ,60 , 70 кг х10 , 80кг х5 , 90 х3 след това серии със 70кг х 10 ; 2. Лежанка под наклон 3 серии 50кг х12 ; 3.Флайс с дъмбели 10кг  3х12 ; 4. Лицеви опори 3х15 .
****Сряда - кардио и крака .
****Четвъртък - програмата от понеделник.
****Петък - програмата от вторник.
****Събота и Неделя почивам .
Мерси предварително за помоща и насоките които ще ми дадете . Забравих да спомена че взимам креатин и аминокиселини . :)

ЦЕЛ - стягане и орелефяване !!!

в сайта има доста програми за всякакви цели , можеш да се разровиш и да си избереш тази която най-много ти харесва . Щом ще чистиш наблягай на белтъчините и намали въглехидратите , добре е и да спреш с креатина за щото не е подходящ , когато чистиш.

Мерси колега , изчел съм почти всички програми но във всички се изискват уреди с които не разполагам , та затова беше въпросът ми конкретно с уредите които разполагам. А относно креатина ще го спра :)

15.05.12
10:04

казано от Кристиян Първанов на 14.05.12, 22:07:

Мерси колега , изчел съм почти всички програми но във всички се изискват уреди с които не разполагам , та затова беше въпросът ми конкретно с уредите които разполагам. А относно креатина ще го спра :)

Там където нямаш уред слагаш подобно упражнение което можеш да правиш ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1