Добър ли е хранителния ми режим?

183 см
67кг
20г.
(ектоморф)
закуска
8:00 100овес+400гкиселомляко+мед
10:00 50 гр фъстъци
13:00 350гр.бял ориз+кашкавал+бял хляб
16:00 120гр.макарони+сирене
19:00 200гр.пилешки гърди+бял хляб+зелена салата
22:00 3 яйца
23:00 50 гр фъстъци
400 в.
140 пр.
80 м.
Общо около 3000 калории :)

GI

15.05.12
08:46

Първо кажи какво целиш? :P .....иначе ти е малко месото ако мислиш да качваш

DE

15.05.12
08:57

Второ хранене ги направи 100 грама фъстъците,веднага след тренировка някакъв бърз въглехидрат банан или 1-2 лъжици мед.

целта ми е по-скоро качване на килограми отколкото мускулна маса
Ок,а преди тренировка какво да хапвам?

а и задължително ли е  след тренировка и протеин да се приема
или може само въглехидрати?

15.05.12
18:41

Братле в огромна заблуда си на тези килограми и тея режими.Яж яко всичко,не се лишавай и яж по-често няма такива сметки и глупости не ги гледай повечето в тоя форум са в заблуда.Гледай да ядеш основните яденета + още друга храна,която имаш у вас.Разбирам да чистиш или да се готвиш за състизание да изчисляваш всичко,ама като качваш това са пълни глупости.Послушай ме,какво ти казвам,за да ти го казвам,значи има защо.А пък и да ти е по-лесно на теб,няма смисъл да си товариш психика и мозък с тези работи.Яж яко всичко по-често,тренирай правилно,спи добре и резултатите ще дойдат с постоянството.

15.05.12
20:09

Преди тренировка може да хапваш това:
1. Яйца - било то варени, направени на омлет или пържени с филия хляб (пълнозърнест).
2. Салата с пържола (по възможност пилешка)
3. Прясно мляко с овесени ядки.
4. Кисело мляко с овесени ядки.

15.05.12
23:10

казано от Ивайло Боев на 15.05.12, 20:09:

1. Яйца - било то варени, направени на омлет или пържени с филия хляб (пълнозърнест).

Също и картоф на фурна/варен , ориз на фурна..

DE

16.05.12
01:13

казано от enemy на 15.05.12, 18:41:

Братле в огромна заблуда си на тези килограми и тея режими.Яж яко всичко,не се лишавай и яж по-често няма такива сметки и глупости не ги гледай повечето в тоя форум са в заблуда.Гледай да ядеш основните яденета + още друга храна,която имаш у вас.Разбирам да чистиш или да се готвиш за състизание да изчисляваш всичко,ама като качваш това са пълни глупости.Послушай ме,какво ти казвам,за да ти го казвам,значи има защо.А пък и да ти е по-лесно на теб,няма смисъл да си товариш психика и мозък с тези работи.Яж яко всичко по-често,тренирай правилно,спи добре и резултатите ще дойдат с постоянството.

Това,че е слаб и не му се лепи нищо не означава,че трябва да се тъпче с ла*на.Интересно ми е при положение,че всички сме в заблуда ти какво правиш в този форум и какъв съвет му даде !?! Да яде чипсове,вафли и джобове и да стане Арнолд.

16.05.12
06:25

Бъркаш и отново показвате,колко бъркате в тоя форум.Ако ме разбереш,ще се радвам лек ден Арни! :)

16.05.12
20:43

казано от body builder на 15.05.12, 23:10:

казано от Ивайло Боев на 15.05.12, 20:09:

Също и картоф на фурна/варен , ориз на фурна..

Мисля че бъркаш. Аз знам ,че просите захари и храните който се усвояват бързо от организма не трябва да се ядът преди тренировка защото са прости захари. Примери: бял ориз, картофи, захар, бял хляб и тн.

16.05.12
23:00

казано от Ивайло Боев на 16.05.12, 20:43:

Мисля че бъркаш. Аз знам ,че просите захари и храните който се усвояват бързо от организма не трябва да се ядът преди тренировка защото са прости захари. Примери: бял ориз, картофи, захар, бял хляб и тн.

Не знам доколко са прости захари оризът и картофите,но нека и други по-запознати да кажат мнението си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1