20.05.12
21:29
Ще ви напиша рецептата която тествах днес и се получи супер.
Продукти: 4 големи картофа
3-4 скилидки чесън
1 връзка магданоз
100-150гр. сирене
1 яйце
2с.л. зехтин(екстра върджин)
сол
Начин на приготвяне:
Сварете картофите в подсолена вода. Докато са топли ги обелете и ги намачкайте с вилица. В картофената смес добавете магданоза нарязан на ситно сиренето и смесете с яйцето. Разбъркайте добре докато стане хомогенна смес! В Тефлонов тиган загорещете зехтина и запържете в него чесъна до златисто. След това извадете скилидките. В горещия зехтин изсипете сместа и заравнете. Печете от едната страна 10 минути до златисто. С помощта на голяма чиния или капак обърнете, без да разбърквате и запечете и от другата страна.
Добър апетит!
18.07.12
02:11
#1
а имаш ли хранителни данни?