Планът ми за изчистване на мазнините

21.05.12
20:21

Здравейте пичове,на 18 съм,179 висок, 80 кг.Машината за измерване на мазнините в тялото ми отчете 16 %,не знам дали е вярно,но според мен цифрата е приблизително толкова.Проблема ми е че нямам достатъчно мускулна маса и много лесно се омазнявам като почна да ям повече.Пробвах да тренирам за маса,но резултатите бяха точно такива,започнах да се омазнявам и реших че трябва да се изчистя стабилно преди да започна да градя маса.В следващите няколко месеца мисля да комбинирам бокс + 2 пъти в седмицата кръгови тренировки,а като добавки мултивитамини,суроватъчен протеин и ще си взема един бърнър.
От всичко което съм прочел в сайта,мисля да си организирам нещата така:
Понеделник-кръгова тренировка
Вторник,Сряда и Четвъртък - бокс
Петък-кръгова тренировка
Събота и Неделя ги планувам за почивни дни,но евентуално тук вече искам да чуя и вашето мнение,ако правя интервално бягане на гладно сутрин,дали ще има положителен ефект или ще ми пречи на възстановяването..
Храненето ми би трябвало да изглежда така:
1.100 гр овесени ядки + доза суроватка
2.пилешко бутче + 100 гр кафяв ориз?
3.3 белтъка 2 жълтъка
4.доза протеин след тренировката + 1 лъжица мед
5.пилешко бутче
6.150 гр извара
Главния ми въпрос около храненето е,дали да добавям кафевия ориз при положение че трябва да държа въглехидратите в малки количества.Мисля си да го добавя само в дните когато правя кръгова тренировка,но и тук ми се иска да чуя вашите мнения.
Другият ми въпрос е 2 кръгови за седмицата достатъчни ли са за добро мускулно натоварване,в боксовата зала разполагам със всякакви тежести и мога и през някой от 3те дни да вдигам,но според мен ще е достатъчно и с 2 ..
Протеин приемам в момента на АББ суроватъчен,мултивитамини нямам опит с тях и ще ви помоля да ми препоръчате,докато от това което прочетох бърнъра ще е Слим ФХ.За мое улеснение тези дни ще си направя и дневник и след 1 седмица започвам сериозна работа :) Благодаря за вниманието и чакам с интерес вашите мнения и съвети !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1