08.09.12
22:04
Какво е когато си чувствал някого токова близък,а той те предава дори и не го осъзнава!!!Болката в сърцето е част от мен,аз живея с нея вече много дълго време!
17.09.12
20:19
http://www.youtube.com/watch?v=L34vfcddwu4 брат и сестра :(
18.09.12
19:08
http://www.soccerway.com/matches/2012/09/19/europe/uefa-champions-league/futbol-club-barcelona/fk-spartak-moskva/1388646/
18.09.12
19:15
Хаха балерините са много смешни.. :D само така да продължават :Д на Ел Класико като ги удариме стават 11 точки :))), освен ако до тогава не се изложат пак :D
19.09.12
20:07
бели тутурудки !!!
Много ми е интересно ти тренираш ли въобще? (wasntme)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 19.09.12 20:22.
19.09.12
22:49
На мен ми е странно да ми задаваш такъв въпрос!!!Ще ти отговоря подобаващо(и за тези двама които харесват въпроса ти)Тренирам достатъчно много и разумно,а и освен това работя тежка работа.Не смятам за нужно да коментирам моите тренировки или хранителния ми план тук и това си е лично мой избор.По натам се въздържай да задаваш въпроси от този тип и то на непознати!
19.09.12
23:21
Момчето май питаше, щото ти не описваш тренировките нито яденето. Ама това си е твоя работата - успех!
19.09.12
23:46
Да знам момчето какво пита,но начина по който го прави не е правилен.Какво значи ти тренираш ли изобщо?!!!Така не се пита непознат човек!Какво искаш да ми кажеш така???Подценяваш ме или ме иронизираш какво???Да кажеш,пич защо не споделиш как тренираш или как се храниш,тогава да ти обесня ако те интересува.Нямаш никаква представа как и по колко тренирам и го правя във свръх натоварено ежедневие ,а ти ми казваш Тренираш ли изобщо!!!Няма проблем каквото такова,но съвета ми е да подхождаш по нормален начин към хора ,които не ги познаваш.
казано от Илиян Тодоров на 19.09.12, 22:49:
На мен ми е странно да ми задаваш такъв въпрос!!!Ще ти отговоря подобаващо(и за тези двама които харесват въпроса ти)Тренирам достатъчно много и разумно,а и освен това работя тежка работа.Не смятам за нужно да коментирам моите тренировки или хранителния ми план тук и това си е лично мой избор.По натам се въздържай да задаваш въпроси от този тип и то на непознати!
PMS detected! ABORT MISSION! ABORT MISSION!
Easy Daddy-O… :D 8-)
Малко или много дневниците в този форум са за атлети, които ги попълват с това как тренират, как се хранят и т.н. Съответно благодарение на тях следят прогреса/регреса си и от време на време получават съвети относно ТРЕНИРОВКИТЕ и ХРАНЕНЕТО си. А в този дневник има само някакви глупости свързани с футбола. Разбирам, че си фен, но си има футболни сайтове и форуми, този доколкото съм запознат е за фитнес и въобще за някакво вдигане на тежести. :)
Мнението беше редактирано от Old Timer на 20.09.12 23:13.
25.10.12
18:56
смятам, че щом засега това е един безплатен и свободен сайт, всеки може да пише каквото си иска, когато си иска
пък и малко от хората тук са”атлети”
повечето сме “фитнес ентусиасти”:)
25.10.12
19:50
Да, но това тук няма нищо общо с дневник, а за фитнес изобщо и въпрос не може да става.
26.10.12
20:24
dieseldriven Приятел “Това тук “Изобщо не би трябвало да те занимава или най малкото да не изказваш мнение към мен.Какво казвам или правя знаят хората ,които ме познават или искам да знаят!За последен път ще го кажа и за теб и за всеки всезнайко относно фитнеса.Това не е дневник!Тук няма да видиш начина ми на живот или колко съм наясно!Никой никога не съм спрял да чете или да коментира казано от мен нещо,но да влиза в личното пространство и да дава квалификаций относно мен индеректно,аз немога да допусна!Най интелигентния и нормален начин е ,като прочетеш нещо и не те кефи да си кажеш тоя ебати тъпака или какво по дяволите е това,но да си го кажеш на себе си(както аз правя)а не да си изказвате мнението лично към мен!dieseldriven приятел нито искам да ти правя забележки нито да ти давам насоки или съвети пич,а просто искам да кажа на всички:Не се занимавай със мен и да ми даваш квалификаций какво правя или не правя.Жив и зздрав да си а и всички други и го казвам искренно пич.
28.10.12
21:17
Първо за тебе не съм пич-тия квалификации си ги запази за кварталното ти кръчме.
Второ-какво търси тая лична драма при дневниците на фитнес форум?
Трето-след като личната ти драма не ти е на компютъра вкъщи, а в публичен форум, то тогава всеки може да даде мнение.Дали ти ще го приемеш или не-не ме вълнува изобщо.
След толкова изписаното ми кажи-какво общо има заглавието на дневника ти със самия дневник, който според теб не е дневник?
Или по-добре не се хаби, въпроса е риторичен.
Айде жив и здрав в твой стил.
28.10.12
21:51
Да точно в мой стил няма да си хабя думите!Ул Мара Гидик гр. Пловдив Чакам те!Прекалено много думи станаха!
Мнението беше редактирано от Илиян Тодоров на 28.10.12 23:21.
28.10.12
22:08
А ти си ограничил скрил профила си като мишка.Това ли наричаш публичност???Въпроса е реторичен.Знаеш ли какво е агресия към хора ,който навлизат в личното пространство на други хора?!Ще ти призная нещо Не си познал ОГРАНИЧЕНИЯ!!!
29.10.12
11:51
МИшКИ УБИТИ!!!НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕщАСТНИЦИ КОИТО СИ КРИЯТ ДОРИ ПРОФИЛА ОТ ДРУГИ ХОРА!ИЗМИКЯРИ НЯМАТЕ СИ ПРЕДСТАВА ДОРИ!УБИТИ ББ ПЛЪХОВЕ ДАВАщИ МНЕНИЕ НА ВСЕКИ И ЗА ВСИчКО!РЕАЛНО РАЗБИВАМ МУЦУНИ А ТУК ПРОСТО ВИ ИГНОРИРАМ “МИшЛЕТА”
Ходи да си успокоиш малко нервите, за да не замине в кофата това подобие на дневник. Заедно с теб.
29.10.12
18:15
Заплашваш ли ме?
“Пич” от това което прочетох ми става пределно ясно, че имаш някви проблеми/отклонения, ама не си ги избивай/развивай тука. Няма кой да ти помогне, а и ти явно показваш, че помощ не желаеш.
Полазвай форума по предназначение или хващай гората! Направи си един FB/Туитър и там си излизвай душевните терзания.
29.10.12
18:37
Не пич.Ще ти го кажа много ясно и едно към едно както е:Никога няма да нападна никого без причина където и да било.Всичко идва от там,че хора които не ме познават започват да ми дават определения и кфалификаций спрямо мен!Никога и с нищо не съм обидил друг нормален човек разбираш ли.Нямам против абсолютно никой и Петко К и който се сетиш нормален човек,но някой да ме настъпва първоначално и без да съм дал повод,не става.Ако съм те обидил или някой друг съжалявам,но разбери ,че има момченца с който няма как да се държа по друг начин.Съжалявам за всички вас останали!
Никой не те е давал никакви квалификации. Никой не те е обиждал/настъпвал или е искал да те засегне. Поне от това което прочетох мненията и въпросите към теб бяха зададени без грам лоши чувства. Ти реагира остро - защо? Аз не мога да си отговоря...
29.10.12
19:09
Не всичко се вижда тук.Както и да е.Виж ако съм засегнал някого страничен съжалявам затова.Нямам лоши намерения към никой нормално държащ се човек най вече към непознати.
19.11.12
20:43
Снимката на аватара ти в настоящия момент е на един много голям човек, поздравления !
19.11.12
20:47
Братле ти единствен тук ме познаваш какво представлявам.Уважавам истинските хора!
27.11.12
18:00
http://vbox7.com/play:71bcc887
Мнението беше редактирано от Илиян Тодоров на 27.11.12 18:05.