25.05.12
11:26
——————————————————————————————————-
Темата беше редактирана от stan0033 на 03.02.17 17:12.
Не, whey е чист суроватъчен протеин с минилално или почти никакво наличие на въглехидрати.
Вземи зи гейнър и си състави хранителен режим.
Целта ти е да качиш 10кг и явно не ги качваш лесно, не очаквай чудеса.
Постви си разумни срокове.
25.05.12
11:40
Тренирай 3 - 4 пъти седмично.
Храни се по 4-5 пъти на ден.
Увеличи калоричността на храната.
Не взимай протеин като добавка.
25.05.12
11:55
Всъщност и ти го знаеш ,че протеина е храна на прах,така че ако взимаш по 100 грама дневно (Суровъчен протеин) съм сигурен,че хранителният режим може да го направиш ВВД (80:5:15) или ВМ-НВД (15:5:80),което означава цял ден да ядеш само въглехидрати и да не се притеснява за протеина (следвай и съвета на Puppy) .Имам предвид въглехидрати като банан,варени картофи,ориз,боб,може и тестено,а не пържени картофи и такива глупости (те ще ти набавят останалата част от дневното количество протеин,което мисля,че ще ти е някъде към 160,ако не се лъжа).И все пак в едно от (4-те си поне) дневни хранения ще е много добре,ако включиш месо,яйца и/или риба.Съветът ми към теб е:
1.Да тренираш максимум 4 пъти седмично,да спреш стрийт фитнеса или пък да спреш фитнеса (което е по-лошото решение),защото се пренатоварваш по този начин като ги смесваш;
2.Да си изготвиш като за начало един хранителен режим;
3.Да наблягаш на базовите упражнения във фитнеса;
4.Да НЕ разчиташ само на протеина,защото това не е ЗОБ,а ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА !!
П.С: Като започнах фитнеса,бях същият като теб (не можех да качвам килограми и дори свалях).Сега без добавки качих за 3 месеца - 6 кг,като имам и релеф по тялото.Наблягах повече на базовите упражнения (Клек,лег,тяга) и от тях качих килограмите,които ако не правих кардио можеше да бъдат дори повече.
УСПЕХ!!
Мнението беше редактирано от Анонимен съм, Проблем? на 25.05.12 11:56.
казано от Станислав Владев на 25.05.12, 12:40:
ами сладкото попринцип как се отразява? защото обичам да ям сладко :Д .
На теб няма как да ти се отрази зле, яж си сладко, ама яж и много протеини, ако искаш да имаш мускули, честно казано съм забелязала, че мои приятели билдъри най-много качват като зачпонат да тъпчат месо + картофи. Сладкото само ще ти забави процесите на разграждане в организма и по-този начин със стаилни тренировки може и да качиш някое килце.
И аз обичам сладко, но се ограничавам, въпреки че трябва да качвам яко :) Изяждам по една Милка между храненията или преди тренировка - 1-2 пъти най-много в седмицата подобно изкушение. Малко реклама стана май :D
25.05.12
13:08
Пет дни в седмицата фитнес
Отделно стреет фитнес
Вкарай и по 10 км бягане сутрин и 20 км бягане вечер всеки ден и увеличи тренировките от 5 дни във фитнеса на 14 (2 пъти на ден)
После се чуди защо не качваш килограми ..
Добавка не ти трябва,още по-малко,че не разбрах какъв е този уей протеин на таблетки..
Мнението беше редактирано от Teen Power на 25.05.12 13:09.
Маса се прави с храна , релеф се прави с храна.На теб ти трябва качествена храна и в добри количества.
http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd
http://www.bb-team.org/articles/908_ravnomerno-balansirana-dieta-rbd
http://www.bb-team.org/articles/913_pokachvane-na-teglo-s-nisko-vaglehidratna-visoko-mazninna-dieta-nvd-vm
Храни бол в тези режими ... гледаш с какви финанси разполагаш и прочие , изграждаш си режим и си ти.
П.с. не започвай веднага с добавки , че ще останеш разочарован от това което очакваш от тях.
26.05.12
00:40
казано от Станислав Владев на 25.05.12, 11:26:
ако си купя и взимам Whey в продължение на един месец по 3 таблетки на ден + фитнес пет дни в седмицата и street fitness т.е набирания,кофички,коремни преси,лицеви опори,ям почти редовно три пъти на ден. Ще дигна ли килограми и до колко според вас.
(както и да заякна,но не за това е темата :Д)
за мен е достатъчно да стана поне 75.
По-скоро ще литнат прасетата, отколкото да качиш 10 кг. лигавейки се! Какво е това Whey на таблетки бре младежо? Писал си нещо ама и ти не знаеш, какво. Вземи се освести и прочети нещо поне от обща култура.