Мнение за летен стак за изгаряне на мазнини

27.05.12
11:51

Целта ми е загуба на мазнини и добиване на релеф и подържане на тегло.
Тук по-подробно съм описал какво целя и до къде съм стигнал- http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61214
Цялостно нещата ще изглеждат така:
Протеин: SYNGEX VPX
Пред тренировъчно: Neurocore MT
по време на тренировката :Monster amino
бърнър: Мисля да се спра на Stimulant X + Yohimbine HCL на MAN или Lean Xtreme на ds
креатин: CEE или Kre-alkalyn

Ще подържам и започнатата отдавна НВД,

Моля кажете мнението си за стака и дайте други предложения за заместване или допълване

27.05.12
13:43

Аз бих намалил първо кардиото,после не знам каква ти е програмата в фитнеса,но бих си направил нещо по интензивно с малко почивки.След това също незнам и яденето какво ти е,но приемам,че е добро.Накрая вече ще мисля за добавки.Но тъй като и финансовата част си я пропуснал ще ти нахвърлям някой неща пък ти преценявай.
Суроватъчен протеин,мултивитамини,омега-3,бърнар,....(ако има още кинти)..креатин,глутамин,бцаа,казеин.... :)
цялото стакнато и си готов за състезания по културизъм.

П.С.Мнението ми е непрофесионално и може да е подвеждащо
П.С.2.Защо си свалял толкова много и сега реши,че трябва релеф

27.05.12
13:56

Финансово , им  около 200 лв а Neurocora и Monster aminoto вече съм ги купил.Храненето е стандартна НВД , Кардиото е 2 пъти на ден сутрин на гладно и следобед на гладно и 4 дни по 1 веднъж вечер , тренировката ми е 5 дни в седмицата максимално интензивна без много почивки.Искам да изчистя останалите мазнини и да добия малко релеф като запазя сегашното си тегло.За мултивитамини пия Монстер пак и се замислям дали да взема ако позволи бюджета  Opti men. А какъв е смисълът от омега-3 киселините.В Монстер аминото си има бцаа и глутамин , а вместо казеин вечер , Syngex с мляко.

28.05.12
10:27

А DYMATIZE Super Multi как е в сравнение с Opti men и Monster pack ?

28.05.12
19:46

Доколкото разбирам искаш вече релеф, не сваляне на тегло? Защо не пробваш класиката за релеф и преформиране: Жиронда 8х8 и Жиронда диета (ВМ-НВД със зареждащо въгл. хранене на 3 дена, основно се набляга на месо, яйца, масло)? Идеята ми е да я направиш и чак ако остане нешо за чистене да добавиш бърнър - примерно след първия месец. Но не мисля че ще имаш нужда от него - виж го как изглежда Жиронда преди да измислят бърнъра, а релефа си е правил с тая програма и диета :-) както и учениците му

Ся, нз колко си висок, но 73 кила звучат ниско да релефиш, но ти си знаеш...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1