27.05.12
18:33
Става въпрос за колоездене.
Искам да правя тренировки с голямо изгаряне на подкожната мазнина и в същото време с голяма енергия.
Като се има в предвид че за въстановяването си пия глутамина и аминокиселините,тези силни добавки добър подбор ли са ?
Хехе, ако искаш бедрата ти да станат на буци...със сигурност не са лош избор. Избягвай предтренировъчни продукти със съдържание на аргинин, цитрулин малат или други прекурсори на азотния оксид. Трениращите интензивно от типа на бойни спортове, колоездене и etc не намират за удачен онзи-пъмп ефект, който билдърите обожават. Не казвам, че всички съставки в бустера са неподходящи - креатинчето и бета аланина в хемото биха ти били от полза. Внимавай и с хидратацията, понеже азотните бустерчета винаги имат в блендата си не слаба доза стимуланти. В комбинацийка с кътс със сигурност ще минеш 250 мг кофеинче.
И още нещо... какво имаш впредвид силни добавки? На каква база ги класифицираш силни:слаби ?
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 27.05.12 18:44.
Просто че са по комплексни и леко “тежки” за организма но ако оставя Cuts-а и Pak-а,какво друго преди тренировка мога да вземам за да имам енергия и нещо което да засилва кръвообръщението ?
Анимал Пак е комбинация витамини, минерали, ензими,екстракти и малко аминокиселини в свободна форма. Със сигурност няма да навреди. Нека някой да си каже мнението, аз просто споделих какво да не пиеш.
Novem на Scivation е предтренировъчен без прекурсори на азотния оксид.
Аз лично бих паткал яко карнитин+креатин+бета аланин+коензим q10 и някакви BCAA.
В твоя случай бих заменил Хемо рейдж с Анимал рейдж, дава доста енергия и тази добавки ти пасва най-добре, според мен.
Искам само да дооточня,значи Анимал Пак-а е добре да се взима заради много витамини и т.н.,а не чух мнение за Кътц ?
Ако комбинирам Animal Pak + Animal Cuts + SCIVATION NOVEM,като се има в предвид че пия креатин,който не задържа вода,заедно със BCAA,карнитин и таурин. Това как Ви се струва ?
Може да изключиш кътс или новем, тъй като и двете имат кофеин.
*пс креатин, който не може да хидратира една клетка не е креатин.