AUSI Ginseng Mega Mass ?

27.05.12
18:45

Здравейте. Искам да попитам някой ползвал ли е продукта и какви са впечатленията от него.

27.05.12
19:25

Едва ли някой от форума ще да си е купувал това нещо. Убеден съм, че и ти така трябва да постъпиш. Това сигурно е измислено от онзи с мега обицата от телешопа :).
Съвет:Почни да четеш за хранене и упражнения, вместо да се чудиш за каква глупост да си дадеш парите.

Интересна тема, ще я следя защото го гледам в силата. Дано има някой ползвал го.

GI

27.05.12
22:05

omg от къде ги вадите тия добавки китайско-индийскипродавалник.орг ?  по-добре си вземи нещо качествено и доказало се на пазара или най-добре кора яйца ,1кг пилешко,1кг телешко....яж здраво блъскай като умно животно и ще имаш резултати :P

HE

27.05.12
22:37

Мммм да google не е чувал за въпросния революционен продукт :D От друга страна производителите стават все по-нагли в описанията на продуктите си (giggle) Много се смях на опаковката и в частност “60 pills”, защото обикновено се използват други думички :D :D :D

28.05.12
10:22

И все пак исках отговор малко по различен от яж тва и прави онова, аз тия работи си ги знам.
Въпроса ми беше дали някой го е ползвал и какви са мненията?
Благодаря !

HE

28.05.12
11:17

казано от fLex_ на 28.05.12, 10:22:

И все пак исках отговор малко по различен от яж тва и прави онова, аз тия работи си ги знам.

Ами в този спорт е така, ако искаш нещо различно - сбъркал си спорта.

Едва ли някой е приемал този продукт, причините са посочени по-горе.
Моля, махни този линк от сигнатурата си.

28.05.12
17:28

Ето заради такива хора като вас мразя да пиша по форуми, като незнаете или сте непомпетентни по темата просто недейте да коментирате и да пълните темата ми.
Благодаря.

П.П : Това с сигнатурата даже не съм го и сложил аз, махам го :)

HE

28.05.12
18:42

казано от fLex_ на 28.05.12, 17:28:

Ето заради такива хора като вас мразя да пиша по форуми, като незнаете или сте непомпетентни по темата просто недейте да коментирате и да пълните темата ми.
Благодаря.

П.П : Това с сигнатурата даже не съм го и сложил аз, махам го :)

Ти олигофрен ли си бе момче? От 13 билки, чието съдържание е м/у 10 и 16 мг. мускули ли очакваш? По какъв начин да ти се обясни, че да го разбереш дори ти? И “не знаете”, както и “не компетентни” се пишат разделено за разлика от неграмотно!
Кое от всичките мнения, неграмотно човече не е по темата ти?

Предлагам темата да се архивира!

29.05.12
10:54

Аз незнам аз дали съм олигофрен ама ти май повече стойш пред компа и се правиш на умен отколкото ходиш в залата.
А ти колко трябва да си НЕКОПМЕТЕНТЕН, че да прочетеш, че това служи за отваряне на зверси апетит от там се предполага да качиш.
И недей да предлагаш нещо да се архивира което не те засяга.

HE

29.05.12
15:30

казано от fLex_ на 29.05.12, 10:54:

че да прочетеш, че това служи за отваряне на зверси апетит

Да такъв апетит ти е излязъл, че чак букви почна да ядеш НЕГРАМОТНИКО!
Месеци само да лежа, пак ще изглеждам по-добре от такива, като теб ;) Друг е въпроса, че ако ме познаваше, нямаше да скимтиш толкова смело :D

п.п. Слагам ти малко запетайки да си имаш ,,,,,,,,,,,,,,,,!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.05.12 15:35.

29.05.12
16:57

Автора я се успокой малко ! Ти, ако вярваш на такива добавки трябва да си мега бот. Отваряло апетите, а ти не говориш нищо за своя режим и начин на живот. Ти си поредния “заспал” клиент който търси уникални резултати с няколко хапчета. Във форума има доста компетентни хора, които са наясно с добавките и ти се отговаря по някъкъв начин.

Не съм го пробвал, няма и да го пробвам, чиста загуба на пари !

29.05.12
23:06

Ехххх , българските форуми - попиташ нещо и всички почват да ти обясняват колко си тъп. Относно продукта , вчера си взех 2-ра опаковка , за 1-ния месец през който съм пил мега масс качих 8кг. Всичко благодарение на апетита който ми отвори. Съчетах го с но хплоде , аминота , гейнер , нитрикс и трибулус.

HE

29.05.12
23:28

казано от Dimitar Tolev на 29.05.12, 23:06:

Съчетах го с но хплоде , аминота , гейнер , нитрикс и трибулус.

Та значи от продукта и апетита било :D Ех Български потребители........... В този ред на мисли, защо не помислиш по въпроса, че хората които ти го казват, може да са прави ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.05.12 23:29.

29.05.12
23:35

Ехххх , българските форуми - попиташ нещо и всички почват да ти обясняват колко си тъп. Относно продукта , вчера си взех 2-ра опаковка , за 1-ния месец през който съм пил мега масс качих 8кг. Всичко благодарение на апетита който ми отвори. Съчетах го с но хплоде , аминота , гейнер , нитрикс и трибулус.

Боже, прибери си вересиите!!!!

30.05.12
10:12

Темата до колкото виждам е със заглавие  “AUSI Ginseng Mega Mass ?” , давам мнение за продукта. Преди съм ги пил горепосочените добавки без мега масс, почти без никакъв резултат. Ако ще да е плацебо ефект , знам че ми действа и съм доволен от продукта. Не смятам че мнението ми за мега масс е причина за подигравка.

02.06.12
11:16

казано от Dimitar Tolev на 30.05.12, 10:12:

Темата до колкото виждам е със заглавие  “AUSI Ginseng Mega Mass ?” , давам мнение за продукта. Преди съм ги пил горепосочените добавки без мега масс, почти без никакъв резултат. Ако ще да е плацебо ефект , знам че ми действа и съм доволен от продукта. Не смятам че мнението ми за мега масс е причина за подигравка.

Благодаря на единствения човек, който прочете заглавието на темата и разбра въпроса ми. :)

02.06.12
11:53

Много добре си разбрахме въпроса, ‘ми ти не искаш да разбереш отговорите :)
Наистина въпреки, че не съм го пил, няма и да го пия, не познавам и няма да познавам някой, който го е ползвал, те съветвам да НЕ купуваш AUSI Ginseng Mega Mass! Също така не съм карал последните модели на Мерцедес, но знам че са хубави коли.

02.06.12
13:38

казано от head_hunter на 29.05.12, 23:28:

Съчетах го с но хплоде , аминота , гейнер , нитрикс и трибулус.

Та значи от продукта и апетита било :D Ех Български потребители........... В този ред на мисли, защо не помислиш по въпроса, че хората които ти го казват, може да са прави ;)

Хед, те вече цикли не се правят бе Уси-Муси Мега Праз, ти за некви добавки.. ми това е основата :D

02.06.12
17:07

Добре може ли само да ми обясните защо само спамите в темата ми?
Не съм пуснал темата с намерение да се заяждам с някого просто исках отговор който не получих от вас ?
Мерси много за помоща господа !!!

12.12.12
19:13

Извинявам се че отварям темата но все пак са минали 6 месеца и би трябвало повече хора да са пробвали продукта.
Пише ” ЗА БЪРЗО КАЧВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА И ОБЕМ, коѝто по напълно естествен и натурален начин” което звучи супер съмнително за продукт който е в рамките на 40-50 лв. Правено е само от билки..
Та какви са ви мненията относно тази добавка?

Мнението беше редактирано от tfkk tfk на 12.12.12 19:22.

12.01.13
13:55

Преди бях 66 килограма и за 2 месеца с AUSI Ginseng Mega Mass! станах 76 килограма и не съм качил на “корем” (И съм убеден че можех да кача доста повече ако ги пиех редовно). Убедих се че ефекта е много добър макар в началото да бях песимистично настроен. Препоръчах го на голяма част от приятелите ми и след като го пробваха всички бяха много доволни и продължават да си го копуват също и аз. Дори днес ми доставиха още 1бр. и съм сигурен че ще кача още. Препоръчвам ти го. За 45 лева смятам че това е най-доброто решение. Но все пак не забравяй да хапваш по-много и много пъти както казаха вече момчетата по-горе.

БО

15.01.13
16:57

казано от Too Real на 12.01.13, 13:55:

Преди бях 66 килограма и за 2 месеца с AUSI Ginseng Mega Mass! станах 76 килограма и не съм качил на “корем” (И съм убеден че можех да кача доста повече ако ги пиех редовно). Убедих се че ефекта е много добър макар в началото да бях песимистично настроен. Препоръчах го на голяма част от приятелите ми и след като го пробваха всички бяха много доволни и продължават да си го копуват също и аз. Дори днес ми доставиха още 1бр. и съм сигурен че ще кача още. Препоръчвам ти го. За 45 лева смятам че това е най-доброто решение. Но все пак не забравяй да хапваш по-много и много пъти както казаха вече момчетата по-горе.

Десет килограма чиста мускулна маса за 2 месеца и то при нередовно пиене. Явно тези хапчета са вълшебни. ;)

16.01.13
14:01

Ами виж сега, никаде не съм казал че е чиста мускулна маса. Просто казвам че качих 10кг и не съм качил на корем нито сам изглеждал мазен. Странното във бг форумите е че някой пита за мнение дават му такова и след това 5 песимистично настроени човека като теб дават саркастични коментари без дори да са пробвали продукта. Дадох отзив за това какво се е случило при мен, ти вместо да даваш подобни коментари препоръчай продукт който си пробвал и от който си останал доволен.

16.01.13
14:11

Аз за сега съм доволен. От почти месец го пия и за сега 4 кг са ми сигурни. Естествено не са чиста мускула маса но не са и 100 % мазнини защото пресата ми не е мръднала от както съм почнал да ги пия. Ръката и тя порасна с 1 см някъде. Това за апетита много немога да разбера дали си внушавам че съм гладен или наистина е от тва нещо но пък ако е от него не е хич зле парите си.

16.01.13
14:26

Бахти баламите сте,честно.Плацебото е голяма работа.Отделно,нали се сещаш че 4 кг на 110 кг се качват по един начин,а 4 кг на 50 кг - по съвсем друг.Относно пича с десетте килограма чиста мускулна маса  - по-некоректна или невярна реклама от това,здраве му кажи.

16.01.13
18:01

balabanov да те попитам къде казах че са чиста мускулна маса? Казах че съм качил 10 килограма за 2 месеца, но не на корем, но и същевременно не са чисти но са доста прилични за цената от 45 лева. Първо чети после пиши. И темата не е за Плацебото или професорските ти разсъждения, а относно продукта и мнение за него. Аман от хора като тебе - нито по въпроса пишеш нито нищо. Явно няма какво да правиш и си решил да покажеш колко си компетентен. Знам че следващия ти пост ще е отново негативно настроен но по-добре вместо да коментираш без да си пробвал си го купи и после почни да даваш мнение.

Мнението беше редактирано от Too Real на 16.01.13 18:04.

16.01.13
22:57

Снимков материал?На тебе и на твоите приятели,които са много доволни?С диетата и тренировките от въпросните 2 месеца и последвалия период явен застой,понеже не си пил въпросното чудо?Или това или ходи яж лайна другаде,понеже е очевидно че си един от доставчиците на цитирам,хората писали по горе :

Това сигурно е измислено от онзи с мега обицата от телешопа

от къде ги вадите тия добавки китайско-индийскипродавалник.орг ?

От 13 билки, чието съдържание е м/у 10 и 16 мг. мускули ли очакваш?

и т.н. и т.н.....

17.01.13
01:43

Еми виж сега не съм доставчик, а такива комплексирани смешници и разбирачи като тебе навсякъде могат да се срещнат. Най-вече в подобни форуми. Снимки искал да покажа, а номера ми не го ли искаш рофл :Д. Толкова си смешен че не е истина. Аз заради такива като тебе се въздържам да коментирам в подобни форуми, защото знам че все някой многознайко като тебе ще се намери не да коментира по темата и да изкаже лично мнение. а ще се прави на палячо. Върви пий 1 химия и ставай як та да спрат да те избиват комплекси. Не смятам повече да си губя времето заради тебе. Изказах вече мнение дано съм помогнал.
И да не забравя балабанов пусни си ейтоя клип на 2:18 https://www.youtube.com/watch?v=E21mose6mbE
:)

17.01.13
07:58

Съдържанието на въпросния продукт очевидно нищо не носи,а ти продължаваш да говориш и да говориш без нищо съществено да казваш.Интернет е пълен с продукти от подобен клас,като същевременно нито един не работи.Не казваш коя от измислените съставки има мускулно-изграждащ ефект,не казваш каквото и да е,в реална подкрепа на продукта.Продължаваш само да си сипеш обиди,да ми казваш да съм пиел химий - като същевременно не знаеш абсолютно нищо за мен,а именно че добавки от маса време не пия,да не говорим за стероди.Естествено,в подобен тип коментари няма нищо лошо и са съвсем резонни - а и би ме учудило да се поведе интелигентен спор,просто защото за такъв продукт това няма как да се случи.Ако имаше вече щеше да се е случил - във този форум има не един или два сериозни капацитети,с образование във въпросната област.
  А и между другото единствения пишещ комплексирани коментари тука си ТИ,аз просто търся доказателства.Злобей си на воля.Продължавай така напористо да си рекламираш говната,то и без това будалите са на изчезване,а с тях ще изчезнат и такива чудеса.

Мнението беше редактирано от balabanov на 17.01.13 07:59.

17.01.13
10:16

Засилва ти апетита и заради този му ефект качваш килограмите, също и подобрява усвояването на веществата. И не съм дистрибутор или нещо свързано с тази добавка.

EP

17.01.13
10:58

И един мармот завиваше шоколада в станиол.
Яж люто и пикантно и пак ще ти се повиши апетита, но този продукт е мега измислен и вероятно не става за нищо. 10 мг от която и да е билка няма как да предизвика толкова изразен ефект, че да усетиш нещо. Даже има и вариант да отслабнеш, но не в корема, а в джоба.

17.01.13
23:44

Виждам че и Евтим даде типичен отговор за бг форум - едва ли не каза “не съм го пробвал, но съм СИГУРЕН че не действа”. Няма да споря всеки има право на мнение. Най-добре тогава почни да ядеш ярма. За нея поне ще си сигурен че върши работа. Това неможеш да го успориш, защото най-вероятно дядо ти има прасета и виждаш какъв резултат има при тях нали? Та лепвай ярмата и фуража и  си номер1. И джоба няма да ти олекне. рофл

18.01.13
00:57

Темата стана вече ВОЙНА - хахахаха тука от див по-див излизат обаче ! Един качва с 2 кила гейнер 5 кг мускули друг с 1 опаковка хапчета 10 кг. Накъде отиваме ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1