Комбинация лостове - креатин

АЧ

29.05.12
12:46

Какво Ви е мнението за това ? (силова издържливост, мускулен растеж)

Експлозивност и силова издръжливост, по-бързо възстановяване на аденозин три-фосфата, абе ще ти свърши работа, макар нещо да ми казва, че бета-аланинът ще е по-подходящ, а двете заедно най-добре :D

29.05.12
13:02

Бета аланинчето е по-подходящо за интензивно спортуващи. Когато се тренира нещо интензивно, но същевременно не толкова натоварващо - велосипедисти, атлети занимаващи се с бойни спортова и тичане биха намазали много повече от тази аминокиселина, отколкото индивид правещ 10-ки по лостовете...

Момчето дори не е казало какъв креатин,а вие веднага започвате да си вадите записки и да гадаете. :D

Bojidar Yagodin, има ли принципна разлика в действието и предназначението на различните форми на креатина?

казано от Кольо Пияндето на 29.05.12, 17:18:

Bojidar Yagodin, има ли принципна разлика в действието и предназначението на различните форми на креатина?

Съмнявам се.

казано от Bojidar Yagodin на 29.05.12, 18:34:

Съмнявам се.

Мхм... тогава какво значение има какъв креатин ще приема авторът на темата, та не е уместно да се изкажат принципни мнения?

30.05.12
12:27

казано от Кольо Пияндето на 29.05.12, 18:41:

какво значение има какъв креатин ще приема авторът на темата

Ае то автора на темата се чуди има-няма половин година какъв креатин да пие, дали мед с протеин да пие, вие го взимате насеризоно...Той не тренира, па за креатин пита...:D

АЧ

30.05.12
12:47

Монохидрат ми е креатина.

30.05.12
12:52

казано от Ачо на 30.05.12, 12:47:

Монохидрат ми е креатина.

Той креатина хубаво ти е монохидрат, ама тренировката ти е никаква ;)

АЧ

30.05.12
14:04

Такива са ми възможностите за сега. Не съм супермен

30.05.12
14:15

Не е нужно да си супермен, нито да си суперум, че да тренираш както трябва ;)

HE

30.05.12
14:18

казано от Ачо на 30.05.12, 14:04:

Такива са ми възможностите за сега. Не съм супермен

Ами то малко звучи, като да питаш, какъв презерватив да си вземеш за чи*ия!
При няма и половин година тренировка за, какво ти е креатин? /риторичен въпрос/

Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.05.12 14:19.

АЧ

30.05.12
14:38

Хънтър, по принцип тренирам вече 2 год. 1 год само лостове и 1 фитнес. Видях, че трудно става без добавки и си бях взел протеин и креатин. Имаше ефект и от към маса и от към сила.

30.05.12
20:22

Трудно става, щото храненето ти не струва. Пробвай да го оправиш, после мисли за креатин, щото от него мускули така или иначе не се правят ;)

18.09.12
21:14

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.09.12 21:58.

АЧ

18.09.12
21:21

И си мислиш, че от креатина става само това ? А къде забравяш храненето ? Креатина е само един от малките вълшебни неща. Първото си остава храната за кг и по точно правилен хранителен режим ако искаш мускули, а не кг сланина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1