Протеин на прах за жени

Прескочи до:

30.05.12
14:55

Никой не е казал че ще замествам другите храни с прахчета :x Просто ще го добавя към останалата храна .. и не е задължително протеин на прах да е = на заместител.Ето цитирам от тази тема : ЗАКЛЮЧЕНИЕ:
Белтъците на прах (ПРОТЕИНА) са просто силнорафинирана храна. Не могат  да заместят обикновената ви храна и не е това целта им. Могат да донесат положителен ефект при добре изградена диета, тъй като ще ви помогнат в определени моменти, в които храната не е подходяща

30.05.12
15:18

вики в последния си пост вече обясних защо протеина на прах е заместител.За тези които не са го разбрали да си го прочетат отново и този път да вложат малко мисъл

30.05.12
16:25

казано от Gerrard Liverpool на 30.05.12, 14:32:

протеин на прах = заместител, заместваш месото и други храни с прахчета

Грешка 2! Протеин на прах = добавка, добавяш към храната, когато нямаш физическата, психическата и финансовата възможност за изядеш по 1 кило месо всеки ден!

Протеина е некачествен - преработван е и има подсладители , подобрители и т.н. Да твърдиш обратното е абсурд!
Все едно да твърдиш че захарта е полезна щото е сладка.

Грешка 3! Подобни наивни презумпции минават само в детската градина. Големите хора работят с факти и доказателства! Дай някое в подкрепа, интелект! ;) Да те светна само, че готварската сол, оцета, аспирина, са също подобрители и консерванти и ти гъчиш от тях ежедневно....

Петърчо иди си поиграй с патенцето в банята като никоя не ще да си играе с теб

Хахах, ти нещо май си се размислил за моето патенце? Недей! Пораждаш лоши асоциации :D

А за да не се чудиш за грешка 1:

...

Грешка първа и основна! Че Gerrard Liverpool въобще каза нещо!

П.С. За запетайки няма да говоря в момента, че те в случая са най-малкото зло!

Мнението беше редактирано от Петър на 30.05.12 16:27.

Господа, най-културно Ви моля да намалите остротата на думите си един към друг и да продължим дискусията в рамките на Добрия тон!

30.05.12
21:50

Обръщам се и към двама ви : Моля спрете да се заяждате и запазете Добрия тон както каза Кольо Пияндето и ако имате да си споделите нещо може да го направите на ЛС ;)

30.05.12
22:15

Ами аз честно казано не виждам да съм се заяждал.Аз казах това , което мисля по темата и това е.Проблема е , че на някой егото му е прекалено малко и се опитва да избива комплекси, за което аз НЕ съм виновен.

10.06.13
13:23

Хмм.. Аз имам подобен проблем. Не ям месо (освен риба и агнешко), не ям мазни и пържени храни, а ще кандидатствам във ВВМУ (военна) и ще ми предлагат предимно месо и всякакви други пържени храни.. Там ще съм обречена на глад, тъй като ми е забранено да си внасям храна. Няма да имам проблем с храната, богата на въглехидрати, защото си я обичам, но за протеините.. Прибягвам към протеините на прах. Надявам се да не ми направят проблеми и за тях.  Говорих с ЦВЕТИ СИМЕОНОВА от София. Продава протеини. Някой чувал ли е за нея?

12.06.13
10:26

казано от Desislava Nacheva на 10.06.13, 13:23:

Не ям месо (освен риба и агнешко),

И как точно това е НЕядене на месо? ;)

Не ям месо (освен риба и агнешко)...

Явно и аз съм проблематичен - не ям никакво месо. Само свинско и пилешко, де... (giggle)

Прибягвам към протеините на прах. Надявам се да не ми направят проблеми и за тях.

При правилна употреба няма да имаш никакви проблеми.

Говорих с ЦВЕТИ СИМЕОНОВА от София. Продава протеини. Някой чувал ли е за нея?

Цвети Симеонова не я познаваме, но не мисля и че е нужно.
За сметка на това често си говорим за протеинови продукти.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1