29.05.12
14:43
Здравейте на всички,имам един въпрос относно кофите.Преди правех но сега като сляза долу(на успоредката) и като тръгна да се дигам супер много ме болу в гръдния кош между гърдите.Някакви предложения на какво се дължи това и как мога да го оправя?
Предварително МЕРСИ :)
Модерация: Моля, поставяйте смислени заглавия на темите си! Тема със заглавие “Кофи” може да е за продажба на кофи, за формата на гърба при културистите,..., че даже и за Кофи Анан.
Темата беше редактирана от Rado Dikov на 29.05.12 14:54.
29.05.12
17:14
Почивката е най-доброто лекарство. :)
29.05.12
17:33
Аз почивах 3 дни но без резултат ,абсолютно същата болка :(
Преди когато аз започнах да правя кофички се появи една болка точно между гърдите.... и болката не беше мускулна. Аз също като теб се паникьосах и се чудех какво да правя. Тогава на мен ми казаха, че е заради това, че още не съм свикнал и с времето ще отмине. Така и стана ! Сега си правя кофи и нищо ми няма. Мисля, че и при теб ще е така ... :)
29.05.12
20:48
А да се опитвам ли да правя кофи ?
А да се опитвам ли да правя кофи ?
Аз лично продължих да си правя. Болеше ме до 3 серия и после вече не чувствах болка. Така ме боля много много време...не помня точно, но май беше повече от 1 месец. После вече не ме болеше.
ПС: Това, което описвам стана ЛИЧНО при мен...при теб не знам дали ще е така. Може да са от значение много фактори... години, тегло, загряване. Едни хора тая болка не я чувстват изобщо ..
Абсолютно всеки, който познавам казва, че е чувствал тази болка..или напрежение в тази област, бих го нарекъл аз. Аз не съм изключение също.
Продължавай да ги правиш и скоро това напрежение в коша ще отмине.
21.06.12
21:42
Здравей, въобще не съм опитен в Уличния фитнес .. тренирам едва от 2 седмици :) в началото имах адска болка подобно на теб .. така беше до 5-6 ден.. след това абсолютно нищо просто там има едно хрущялче и то не е свикнало на разпъването :) не ти пречи, като тренираш гледай максимално количество повторения и това е ;)
03.07.12
23:30
Освен че с времето ще свикнеш, го пробваи трика с дишането дето Джани ти го каза! (y)
04.07.12
12:08
Освен че с времето ще свикнеш, го пробваи трика с дишането дето Джани ти го каза! (y)
Е по този начин го пробвах,а и вече ми мина :д