30.05.12
20:18
Тренирам футбол и всеки ден бягам ходя на лостове, но не мога да изгоря всички мазнини остават малко и просто като бягам не усещам нищо в корема и от извесно време няма забележим ефект от бягането. Моля помогнете :( Сигурно е защото във футбола не се поддържа едно темпо и затова, но реших да се допитам до вас :)
30.05.12
20:32
казано от Mihail Dimitrov на 30.05.12, 20:18:
Тренирам футбол и всеки ден бягам ходя на лостове, но не мога да изгоря всички мазнини остават малко и просто като бягам не усещам нищо в корема и от извесно време няма забележим ефект от бягането. Моля помогнете :( Сигурно е защото във футбола не се поддържа едно темпо и затова, но реших да се допитам до вас :)
а някакъв хранителен режим спазваш ли ?
казано от Bojidar Yagodin на 30.05.12, 20:32:
казано от Mihail Dimitrov на 30.05.12, 20:18:
а някакъв хранителен режим спазваш ли ?
Не е задължително да спазва хранителен режим, стига да внимава какво яде!
казано от Тайсън на 30.05.12, 21:27:
А при хранителния режим се яде всичко нали.
Не съм го казал! Близко е до акъла, че с хранителен режим нешата ще са по-ефективни. Но поне според мен няма смисъл от тях, освен ако не си професионален състезател. Нещата стават и без тях, стига да знаеш как. ;)
казано от metcheto на 30.05.12, 23:24:
казано от Тайсън на 30.05.12, 21:27:
А при хранителния режим се яде всичко нали.
Не съм го казал! Близко е до акъла, че с хранителен режим нешата ще са по-ефективни. Но поне според мен няма смисъл от тях, освен ако не си професионален състезател. Нещата стават и без тях, стига да знаеш как. ;)
Дали си професионалист или не няма значение в случая.Храненето е важна част от това което автора на темата иска да постигне.Какво значи “стига да знаеш как”.Според мен говорим за едно и също.Хранителен режим е определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние.Спазване на диета не означава лишаване от храна, а правилната ѝ консумация.
Поздрави.
01.06.12
17:30
Спазване на диета не означава лишаване от храна,
Така ли ? А после пак ще има тема: Как да сваля мазнините на корема... :)