Висок процент мазнини..?

31.05.12
11:40

Здравейте,
от януари някъде започнах с програма за редуциране на теглото/Монтиняк/ със съотношение на В/М/Б-40/30/30 в проценти.Теглото ми беше 110 кг, от които 26%-та мазнини, 21%-та мускулна маса и 50+%та вода.Физическата ми активност ми се свеждаше до модулни упражнения в домашни условия/лицеви опори,коремни преси, клекове и падове със собствено тегло и др./ и ходене пеша, т.е средна активност.
Сега съм 96кг ,26%-та М, 51%-та В и 14кг ММ.
Точно тези резултати провокираха и въпросите ми.Защо организма не разгражда по-голям процент мазнини по -време на диета.Какво да регулирам в хранителния си режим, за да корегирам?
От месец тичам 4-пъти седмично по 5 км сутрин на гладно и 3-4 пъти се занимавам с тежести.Идеята ми е да преобразувам ендоморфо-ектоморфоскот си тяло в нещо по-различно :).Какво да корегирам белтъчните ли?Мазнините ми от година са предимно мононаситении такива, които се срещат по-месото.Вълехидратите са 95%-та с  ниско ГИ.
Къде бъркам?
Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1