31.05.12
18:56
Здравейте! Имам някакъв проблем с главата, но не знам на какво се дължи. Преди месец направих една тежка силова тренировка и беше доста горещо навън. По време на тренировката само се изморих много, но нищо друго. На другия ден като станах имах болка в задната част на главата, която се засилваше при движение или натоварване. Изчаках, мина ми за 2 седмици някъде и като реших да направя малко лицеви опори стана същата работа, мина ми за един ден болката, но дискомфорта в задната част остана.
Какво ли може да е това? Ако някой си има напонятие да даде съвет, ще ви бъда много благодарен!
аспирин с витамин Ц... + положителна нагласа.. и да не те е еня много. Никога не спирай тренировките напълно.. Може да редуцираш работните тежести, но натоварване трябва да има..
Щом е вследствие на физическо натоварване и болката е там ми звучи, като исхимичен и хеморагичен проблем, може би просто съм параноичен, но подобни неща не се третират с аспирин... На колко години си? Алкохол?
02.06.12
13:30
на 22 съм и алкохол бях спрял да пия от няколко месеца и още от време на време си усещам пулса в главата