02.06.12
22:23
Здравейте, искам да попитам,тъй като си закупих MUSCLETECH HYDROXYCUT HARDCORE на изгодна цена ,а и продукта има големи отзиви за него тук в Англия реших да го пробвам ,но след проучване разбрах,че не е хубаво да се комбинира с други добавки които съдържат кофеин тъй като в този бърнар има достатъчно,та въпроса ми е в момента пия креатин монохидрат + азотен бустер muscletech nos blast,той ми дава и сила и енергия почти на 40 % от всяко упражнение ми качи силата ,а доколкото знам този бърнар дава голям прилив на енергия кое е по удачния вариант да спра креатина и бустера и да ги оставя за след цикъла с този бурнар или да ги комбинирам и да следвам правилото колкото повече толкова повече? Да вметна 4 години стаж в зала.Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 03.06.12 11:09.
През кое време на деня тренираш ? Коя версия ти е бърнера ? Я покажи кой ти е бустера.
По принцип тренирам вечер а това го дават да не се пие 5 часа преди лягане и за това ще го пия 30 мин преди втората закуска и 30 мин преди обяда а когато тренирам в нормални часове ще го пия преди втората закуска и преди тренировка.
Модерация: Моля запознайте се с правилата!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 03.06.12 11:06.