Добавки, хранителен режим,кардио?

Здравейте,
Подготвила съм се за яко чистене за лятото - питането ми е за добавките, които съм си приготвила, предпочитам само кардио тренировките и тези за корем. Преустанових тае-бото, което правих 4 пъти седмично, защото много ми се набиха мускулите на краката. Предразположена съм към бързо трупане на мускулна маса, което искам да избегна сега. Искам да съм по-изфинена, и да изчистя излишните мазнини - минус 3-4 кг ще  ми дойдат идеално! Тичам 4 пъти седмично - средно 40-60 минути, което в километри ми са около 7-9 (тъй като тичам по-динамично). Правя и друго кардио в залата на тренажорите - просто за разнообразие или когато вали - никога тренировката не ми е по-малко от час и 30 мин.
Според вас това комбинирано с Л-карнитин 2000 мг на Пюър Нутришън + Йохимбе преди тренировка, , а сутрин и вечер - Редъкшън на КЛ и хром пиколинат отделно, и за контрол на апетита Липовон?  Какъв трябва да ми е хранителния режим? Примерно Кето режим? Бях на един такъв - страхотен резултат! Трудно ми е да пазя стриктна диета, с калкулиране и смятане... А и обичам да си похапвам..
Сега съм 62 кг, 176 см. ..  Знам, че 70 процента от резултатите зависят от храненето..дайте ми съвет към какво да се насоча? Предварително ви благодаря!

Ами според мен храненето ще ти донесе най-голям успех, затова не се хвърляй на толкова много добавки.На твое място бих използвал само карнитин, без бърнъри и йохимбита.Нямаш толкова за сваляне , даже като си те представя на този ръст , въобще не знам какво ще сваляш.Иначе за режим, пробвай НВД.
Ето малко инфо : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063
                  http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744

Също бих те съветвал да намалиш кардиото.15-20 мин 3-4 пъти на седмица са ти достатъчни.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 05.06.12 19:19.

Благодаря за бързия отговор... :)
Амм пропуснах да спомена, че за съжаление толкова съм насвикнала  откъм натоварване, че сега кардиото трябва да ми е в повече, иначе не мога да мръдна дори с кило! Цял живот съм на НВД :) така, че това НВД при мен трябва да е с по-големи особености, примерно без никакви млечни и само зеленолистни зеленчуци... Иначе смяташ, че добавките са ми в повече? Ами аз така или иначе ги купих, по-скоро се страхувам да не навредят нещо на организма ми.. Да не ми спре цикъла (и без това не ми е много редовен заради тежките тренировки) и да не ми натовари сърцето.. макар, че кръвното ми е ниско, и имам нужда от стимуланти...

SO

05.06.12
19:33

не искам да те отказвам,но няма да постигнеш с това което си планувала...вероятно ще свалиш килограми но ще са от мускулна маса и малко вода предполагам и съвсем малък процент мазнини.Освен ако не си от тези 25% щасливци  които не повишават инсолиновите нива след похаване,Начина ти на тренировка е напълно нормален.Добавките- те работят само и единственно когато се комбинират с подходящия режим иначе ще си дадеш парите на вятъра.Добавки които намалят апетита единствено и само влошават съотношението мускулна маса телесни мазнини.Но ти си преценяш какво искаш да направиш.След като приключиш ще изглеждаш по същия начин само че по лека и скапана от недохранваме.

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 05.06.12 19:37.

05.06.12
19:54

Че то най-трудните неща са да се прави стриктна диета и да не се похапва ;Р

Това Липовон пък откъде го изкопа? Прилича на Златното чудо, което Азис рекламираше...А йохимбето помага повече за онуй, отколкото за туй (което не е лошо де :D ), хромът си го има достатъчно в повечето храни и също ми се струва грешни пари. Все едно за фенилаланин или калий да харчиш кинти. За L-Carnitine съм по-съгласен, но ефектът му е по-осезаем при по-заоблените (лично наблюдение), 2000 мг са си екстра иначе, не трябва да се прекалява.

Не знам защо си решила, че бързо трупаш мускулна маса- къде? С тия хамалски бягания през ден пък въобще не мога да си го представя. Насочи се към упражненията за горна част на тялото и вместо тичане по 10км пробвай например следното:

100м спринт гладко бягане - почивка за колкото си ги избягала - повтаряш 12 пъти
После вземи две гирички от по 10кила и прави напади 50метра

Упражненията с машини във фитнеса се славят с почти никакъв ефект върху активната хипертрофия на скелетната мускулатура - може да не ги избягваш :D

Философията ми за хранене е да има от всичко и на често и не ги обичам тия високо-мазнинните, нито пък тия цикличните. Така че щом си преценила, че кето-диетата ти харесва- прави я нея. Ползите и вредите са безкрайни полемики.

Благодаря за мненията ви. :)
Стартирах, като Редъкшъна го взимам само 1бр сутрин-вечер. Правя всеки ден 35-40 мин тичане в Южния на гладно с Лкарнитин 2000 мг., след това веднага закуска от 3бр. пържени яйца с 1 чл зехтин, взимам си хрома пиколинат, а до края на деня храненията са ми още две с 150-180 гр. пилешко или риба на скара и зеленолистни зеленчуци с много малко зехтин. Вкарвам се яко в кетоза. Липовон-а е добавка с LIPOVON COMPLEX FORMULA® 400mg
Hoodia Gordonii Extract (20:1) - 350mg
Garcinia Cambogia Extract - 50mg
което нон стоп ме гори за вода, пия до 4-5 литра на ден, което за кетозата мисля, че идва добре :)
А за Йохимбето взимам го като вторична добавка ако тренирам втори път през деня :)
Май добре съм се подготвила, сега само чакам резултати. Поздрави и хубав ден :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1