Две тренировки на ден?

25.04.05
07:51

Здравейте приятели!
Вече 2 месеца съм редовна в залата и не мога да ви опиша колко супер се чувствам!
Тренирам по следната програма:

Вторник:Сутрин:корем  Вечер:трицепс, гръб
Сряда:крака
Четвъртък:Сутрин:гърди  Вечер: бицепс
Неделя:рамо
+от понеделник до петък по 3 часа тренировка модерен балет. Чат-пат играя степ аеробика.

Въпросът ми е следния: О.К. ли е да тренирам по 2 пъти не ден? Намалява се ли ефикастността на тренировката,ако е по-малко от 1 час? Проблемът ми е, че нямам цял един час на ден да отделя на фитнеса.Но пък имам дупки в дневния график от 1/2 час , а и фитнеса ми е на 30 секунди от офиса,точно през улицата.За това и съм разделила програмата си на толкова малки частички.
2 пъти на ден тренирам във вторник и четвърък.Като цяло О.К. ли е програмата ми?
Мерси предварително и благодаря отново за чудесния саит,които ми помага ТОЛКОВА МНОГО!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 17:58.

25.04.05
10:03

хубаво е да направиш тренировкато на един пат но не виждам и зашто да не ги правина 2 пати

25.04.05
14:36

В твоя случай тренировката два пъти на ден ще е даже по - ефективна. А това, че е под час е предимство, а не недостатък.

11.05.05
00:22

браво мои 4овек. Ако имах време и аз 6тях да правя таи ....многоо добра тактика

TO

26.05.05
17:54

това 4е е под 4ас е предимство за мъж, който иска да прави маса без добавки, но за теб  ,да ти кажа, не знам...... :roll:

X_

26.05.05
18:07

ами мисля,че е добре.Предполагам спазваш и ограничения в храненето и този начин на трениране е даже за препоръчване

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1