07.06.12
17:28
Така колеги ситуацията е следната: В момента съм на АХ Хард ФХ , АХ Стимулант Х , Глутамин , БЦАА , Суроватъчен протеин , Казеин протеин , Аргинин и Таурин и съм като пребито куче. Едвам мърдам , а уж трябва да имам и сила и издръжливост!В главата съм като бимбаец , немога да спя като белите хора , очите са ми толкова сини , все едно са ме били цял ден.. Храня се минимум 5 пъти дневно , не се лишавам от въглехидрати и то ям само качествени храни : Овесени ядки , яйца , чисто месо , обезмаслена извара , ориз , фибри приемам също , гледам и да не прекалявам с тренировките , да не се пренатоварвам , горе долу 1 час максимум тренирам. Някои има ли идея защо се чувствам , като участник от Сървайвър?
07.06.12
18:01
Те добавките помагат в повечето ситуации, но в определени просто няма какво да ти помогне.
Освен сънят и почивката, важно е как тренираш и колко често, какво ти е ежедневието...доста фактори са, но ако се претоварваш и не даваш възможност на тялото ти да се възстановява...
Как пиеш Stimulant X и освен него пиеш ли кафе през деня или други енергийни напитки?
В колко часа тренираш?
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.06.12 18:04.
07.06.12
18:07
казано от Венцислав Стефанов на 07.06.12, 17:28:
чисто месо , обезмаслена извара
Избягваш мазнините, а? Браво на теб.
07.06.12
18:11
Пич всичко идва от добавките,който пиеш ти аптека ли се опитваш да отваряш :D явно някой от стимулантите ти идва в повече+кафе си е еб... майката,малко ги намали или пий бърнара по рано през деня.Сънят е всичко и той е ключът към успехът :P всичко се крие възстановяването
07.06.12
18:12
Кафе пия само сутрин , Стимуланта също сутрин половин час преди закуската. Силовите тренировки ги правя към 13- 14 часа , те са 4 пъти в седмицата и 2 пъти кардио сутрин на гладно , естествено със всичките му добавки , за да не загубя ММ , но съня ми е ужасен! Лягам си нормално в 22 , до 00 немога и да мигна , по 2-3 пъти ставам до тоалетна и се будя в 6 без никакви аларми и съм като пребит.
07.06.12
18:15
Не , не как ще избягвам мазнините глупости.. към овесените ядки си слагам винаги ленено семе и орехи , а в салатите зехтин , нямам ядове с мазнините.
Опиши един цял ден, с какво се храниш, колко и какви течности пиеш, каква ти е активността през деня?
07.06.12
19:07
Ставам сутринта в 6. Пия Стимулант Х , Хард ФХ , Глутамин 3-4 грама , Аргинин и Таурин също пия.
Закуската ми е в 6.30 , 7 най-късно Овесени ядки с извара или яйца както дойде.
В 10 ми е 2рото ядене , Пак ядки или кафяв ориз зависи с какво разполагам и извара или яйца.
Протеина главно ми идва от яйца и извара и добавките. Месо от време на време ям. 1-2 пъти в седмицата.
после тренирам към 13. Преди тренировка пия Глутамин , Суроватъчен протеин и Аргинин. По време на тренировката 10-15 грама БЦАА разтворени в литър , литър и половина вода. Тренирам интензивно , околко 45-60 мин. След тренировка пак Глутамин и Протеин. Ако тренировката е силова ям веднага след нея , ако е кардио час след нея. Само сложни въглехидрати ям (това е проблем сигурно). В 17 следващото ядене , обикновено салата ( Домати , краставици , зеле ) с извара. В 21 последното ядене пак същото и в 22 си лягам , като пием Глутамин , Казеин и Аргинин. Течностите варират околко 3-4-5 литра единствено вода.
07.06.12
19:36
А може ли да узнаем какво (или кой) ти гарантира, че приемът на добавки означава перфектен тонус и неизбежно постигане на поставените цели?
Помисли в следните посоки:
- колко време без прекъсване приемаш високи дози стимуланти на нервната система?
- кога за последно си почивал от тренировки или си правил разтоварващ период?
- колко време си на отрицателен калориен баланс и уверен ли си, че е правилно определен?
Според мен отговорът е някъде там - преумора, комбинирана с претоварена нервна система - това е моята диагноза. Пък ти, ако искаш, купи още добавки.
Темата е великолепен пример, че добавките съвсем НЕ са сред най-важните фактори за успех.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.06.12 19:43.
Попитах те, защото и аз понякога се чувствам като уастник в Сървайвър. Когато освен тренировка се налага да ходя много през деня и имам и много работа. А ако се насложи и някакъв домашен скандал, става прекрасно. :) Разбира се, въстановяването зависи и от възрастта. След 40 г. усетих, че на автопилот все по-трудно се въстановявам и трябва много да внимавам с храненето и съня. Като по-млад можех да не спя по цяла нощ без проблем.
Смяташ ли си калориите, които приемаш на ден? Ако не си ги смятал, пробвай няколко дена да направиш приблизителна сметка, за да видиш дали наистина приемаш достатъчно и дали манзините са наистина достатъчно. Смятането на калории е още един стресов фактор, но се свиква. :)
Ако си в калориен дефицит, мисля, че не би било необичайно да се чувстваш отпаднал и дори в депресия. Режима ти хранене изглежда да е НВД? Моя режим на хранене е подобен на твоя, но аз ям пилешко месо или риба всеки ден. Правиш ли зареждащи дни с повече въглехидрати?
07.06.12
20:16
Спри Аргинина и ще се оправиш.Другия вариан е спри бърнара и остави аргинина.Предполагам че е от съня,който ти се нарушава от бърнара.Но може и да е комбинацията Аргинин Бърнари.Пиша това понеже минах през този проблем,само че при мен проблема беше че ми заигра кръвното от Окси-то комбинация с аргининова матрица деня в който спрях и остави Аргинина се оправих.На следващия ден пак повторих комбинацията и пак бях като пребит.Тогава махнах оксито и остави Аргинина и естесвенно пак се оправих.
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 07.06.12 20:36.
07.06.12
20:27
казано от Делев на 07.06.12, 20:16:
Спри Аргинина и ще се оправиш.Другия вариан е спри двата бърнара и остави аргинина
Защо аргининът е проблемен в случая?
Фет-бърнърът е един единствен.
07.06.12
20:29
Дори и да е един пак е проблем поне при мен беше
P.S. Х Хард ФХ , АХ Стимулант Х, да видях вече тест стимолатор
Модерация: Моля, използвайте бутона за редактиране, когато желаете да допълните мнението си. Това е форум, а не чат. Не забравяйте, че писането на латиница не се толерира тук.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.06.12 20:38.
07.06.12
20:42
Не си написал (или ако си - извинявай, не съм прочел) дали си работещ или не? Ако имаш възможност дай си период на почивка. Почивка от тренировки, режим и добавки. Т.нар. “разтоварващ период”. Насрочи си го така, че да ти е удобно. Отдай си време да правиш това, което обичаш. Две седмици по два пъти в годината за мен поне е задължително човек да почива и отпуска напълно. Аз го правя лятото и по Нова година, ако решиш опитай. :)
07.06.12
22:53
Ами като те марзи е така, как да ти дойде зора като само мислиш кога ли ше ти се удари съчмата в главата да тренираш :д
Пробвай със повече почивка ако тренраш прекаленно и приемай повече въглехидрати защото от там се избива енергийката
Мнението беше редактирано от Слави NoName на 07.06.12 22:56.
07.06.12
23:10
казано от Кольо Пияндето на 07.06.12, 20:27:
казано от Делев на 07.06.12, 20:16:
Спри Аргинина и ще се оправиш.Другия вариан е спри двата бърнара и остави аргинина
Защо аргининът е проблемен в случая?
Фет-бърнърът е един единствен.
Знаеш че Аргинина разширява кръвоносните съдове както знаеш че кофеина ги свива,ако се комбинират в завода и едното е в по малка доза проблема не е голям,но той ги взима отделно и проблема се задълбочава още когато ги взима в различно време,стига се до един момент когато това базикане на кръвното налягане избива и границите почват да варират,особенно силно се усеща един час след като се вземе аргинина,тогава кръвното пада доста след като преди това кофеина който е в бърнара е повишил доста.Моята теория е такава,аз реших моя проблем и знам къде е бил.
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 07.06.12 23:12.
07.06.12
23:17
Според мен имаш големи дефицити от цинк и магнезий.
08.06.12
10:28
Мерси много за отговорите. Ще пробвам всичко пък каквото излезе :)
08.06.12
10:35
Махни Харда и бърнъра, вземи си спортни витамини.
Отговора щеше да си го намериш и сам ако беше прочел какво съдържат, как и на какво действат(и те и аргинина и таурина).
Мнението беше редактирано от James Hinks на 08.06.12 10:44.
08.06.12
12:53
А не мислите ли, че част от проблемът му може да идва и от липсата или минимално наличие на месо в режима му?
”Месо от време на време ям. 1-2 пъти в седмицата.”
Главно той си добавя протеин само от добавките и от част от храните, а това не е добре.