Мнение за хранителен режим и калориен баланс

Здравейте  искам да си изкажете мнението за хранителния ми режим  и изобщо за цялата ми работа . Целта ми е да се орелефя  на 22 години съм  178 см висок 80-1 кг  (за 2 месеца  свалих 4-5 кг ) . Изчетох доста материал из нета  попаднах на 2-3 калкулатора чрез които си определям по колко калории на ден трябва да приемам  -  2900 калории . Тренирам  4 дни в седмицата фитнес  + 3 пъти кардио скачане на въже 35 минути .  Но нз дали не бъркам някъде защото  ми се струва ,че много малко калории приемам на ден ето и менюто ми :

Сутрин - 1 кофичка кисело мляко 2% масленост + 3-4 супени лъжици мюсли  или увес  - 400 калории

Обяд - 1 пилешко бутче 200 гр. + 100 грама извара  - бутчето е 230 калории , изварата 67 - 300 калории

Следобяд  -1 пилешко бутче + 3-4 цели варени яйца - бутчето е 230 калории ,яйцата 400 калори - 630 калории

Вечер - салата  краставици домати -  слагам го 200-300 калори 

С по една филика хляб на Вита на ядене без сутринта,  а една филийка е 75 калории  3 х 75=  225 калории

и се получава общо за деня  кръгло около 1800 калории  . 

Видях ,че за 35 минути  се изразходват около 500 калории  + тренировката около 200-300 калории  и нещо ми малеят .

Всичко е кръгло и съм гледал  сайт  за калории  на храните не съм си ги измислял аз .

П.С. Забравих да спомена някой път ям и 1-2 шепи орехи или бадеми  или едно пакетче солети,  което  го прави на 2000 калории

Темата беше редактирана от Владислав Яньовски на 08.06.12 21:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1