Моля за консултация

09.06.12
00:12

Здравеите :)
Тъй като нищо не разбирам от тези химии предпочитам да питам.
имам наднормено тегло . реално имам само шкембе. никъде другъде нямам проблеми по тялото . тежа около 125 килограма и ми тежат вече.продават се много такива хапове ама съставките ми нищо не ми говорят. моля да ме насочите към нещо на разумна цена.незнам дали е важно но имам високо кръвно налягане и пия хапчета за него. нямам възможност за никъкви тренировки. единствено като натоварване мога да поема ходенето . (имам здравословен проблем на гръбначният стълб).
нямам намерение да правя мускули или не6то подобно. зора ми е да махна корема. пробвал съм диети , гладуване и кво ли още не. килограмите ми не мърдат . така е от 7-9 години (след първата ми операция ка кръста надебелях яко) . дори се проверявах и за диабет заради тия килограми ама нямам. та даите не6то да го правим тжа шкембе ама да е на нормална цена. гледам някви липозан и други ама колкото положителни  толкова и отрицателни мнения намирам за всяко което докопам като име в нета
мерси предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1