Креатин + глутамин + таурин ?

09.06.12
13:16

Здравейте! Тренирам вече от две и половина години и сметнах , че е време за малко добавки :) та на въпроса... искам вашето мнение за тази скромна комбинация ( кретин , глутамин и таурин) и да ми предложите конкретни продукти :)  , бюджета за съжаление е ограничен , така че предложете оптималното за цена / качество :)  Протеин мисля не ми трябва , тъй като храненето ми е на ниво ( или и въпреки това е необходим? )...Целта е стандартната - повече мускулна маса и повече сила :) Благодаря предварително!

09.06.12
16:11

Остави само креатина като начало за да усетиш как ти действа самостоятелно, а в бъдеще когато решиш да правиш някаква комбинация от продукти ще имаш база и опит за сравнение. Взимаш микронизиран монохидрат и действаш, не се подвеждай по безбройните реклами и десетките нови форми на креатин, за които няма данни да превъзхождат по ползи монохидрата, а някой от тях дори не работят.

09.06.12
16:50

Благодаря ти за мнението , само би ли предложил на коя марка да си взема монохидрат ? или няма значение коя , стига да е американска :)

09.06.12
16:58

Общо взето няма значение, но най-добре избягвай българските производители.

09.06.12
21:45

Без да се замислям ще ти кажа да вземеш ПАУДАРА НА ОН. Ползвал съм го многократно и знам,че е качествен продукт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1