Чистене на подкожни мазнини

Темата е заключена.

09.06.12
14:40

Добър ден на всички , дано повече хора видят това и ми отговорят..
Та аз от 9 месеца тренирам , Висок съм 1,74 , тежа 85-6 кг , на 17 .. Опитвам се да изчистя мазнините , но нещо не успявам цели 9 месеца..
Пробвам кардио , силови тренировки и диети , но мисля , че има супер минимален ефект.. В момента тренирам 3 пъти седмично ( понеделник , сряда и петък ) и правя 15 минути хийт кардио ( Вторник , Четвъртък и Събота.. ) .. А неделя почивам..
Спрях да ям мазно , сладко , тестени изделия , безалкохолно всичко ненужно.. Тренирам цялото тяло наведнъж и 15 минутно хийт кардио.. какво би трябвало да правя за да изчистя мазнините напълно , да имам релеф и добре оформени и виждащи се мускули..?

Нещо в храненето е проблема , я го опиши да видим какво става , предполагам , че е там

09.06.12
14:57

Амии не е нещо специално.. спрях ненужните хранителни продукти.. опитвам се да ям повече зеленчуци и плодове.. но тъй като съм на даскало и не мога да ям по 5,6 пъти на ден , пък и като се върна веднага тръгвам на фитнес или правя кардио.. също така се опитвам да ям млечни продукти , шунка , яйца , риба , пилешко .. и така .. ако това е проблема , ще може ли да ми предложиш някакъв режим а може и фитнес програма за релеф :) ..

Във сайта има доста такива програми и можеш да си избереш , която ти харесва най-много , това не е от толкова голямо значение , колкото до храненето щом чистиш ти препоръчвам да НЕ приемаш въглехидрати след 18:00-19:00 , а ако приемаш да с в много малки количества, наблягай на белтъчините и мазнините от животински произход . Поинтересувай се от НВД , ще ти е доста полезно.

09.06.12
15:10

Благодаря много , ще направя всичко възможно :) ..

GI

09.06.12
21:57

Ако имаш една добра диета визирам НВД и кардио например комбинираш дълго и интервално бягане виж има търсачка :P и ще видиш резултати със сигурност,но трябва време все пак :P постави си реални цели
Успех

09.06.12
22:19

казано от Scott Adkins на 09.06.12, 14:40:

Добър ден на всички , дано повече хора видят това и ми отговорят..
Та аз от 9 месеца тренирам , Висок съм 1,74 , тежа 85-6 кг , на 17 .. Опитвам се да изчистя мазнините , но нещо не успявам цели 9 месеца..
какво би трябвало да правя за да изчистя мазнините напълно , да имам релеф и добре оформени и виждащи се мускули..?

За 9 месеца колко мускули мислиш, че може да имаш, че да ги изчистиш до релеф???!!!
Хората правят това с години, докато се получи този така желан ефект.
Зимата трупаш маса, лятото - чистиш и след 2-3 години активни тренировки ще постигнеш желаното.

10.06.12
02:41

По-добре ли е да кача още маса и сланините да висят 10 метра до земята , или е по-добре от сега да съм релефен и после само маса да кача.. пък и не мисля ,че 9 месеца са малко , щот Димитър Димитров спомена , че точно за 3 месеца  жена 5 пъти колкото мен може да изчисти изцяло..

10.06.12
02:41

Мерси за отговорите ще се опитам да съставя диета , разбра се , че там ми е проблема ,иначе тренировките са ми наред :)

21.11.12
21:03

Здравейте приятели , имам един въпрос , може ли да се смесят Креатин , аминокиселини , гейнър и азотен бустер и как да се приемат наведнъж или да ги разделя сутрин и по - обяд или преди или след тренировка ? ...

21.11.12
21:17

То на етикетите пише как се взимат, също така и ако трябва да се избягва едновременна употреба с нещо друго, пак ще е отбелязано.

П.С. Хмм.. Това имам чувството, че го пиша за втори път!

Мнението беше редактирано от megabolic x на 21.11.12 21:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1