Без енергетици и стимуланти .

09.06.12
18:32

Здравейте колеги :) Първо да ви запозная с проблема поради , който се спирам от приема на енергетици и стимулантите ” http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61121 ” .Не съм спирал да тренирам , в момента тренирам в доста по леки темпове , но пак израсходвам доста енергия , но проблемат ми е в самия организъм и най-вече метаболизъм .Качвам супер лесно дори когато правих по 8-10 тренировки в седмицата , но свалям много бавно .. Миналата година направих грешката цяло лято стабилно тичане почти всеки ден по 4-5-6 км пресечена местност , стадион , спринтове и тн , но не приемах никакви добавки , режима ми беше под всякаква критика , свалих до 74-75 кг НО от там започнаха и минусите - никаква сила , загуба на мускулна маса и като цяло никаква сила в горната част на тялото ... вярно е че краката ми станаха на пружина вдигнах доста силата,въздуха и издръжливостта но без смисъл.Сега отново варирам между 80 и 81кг , и съм решил този път да ги свала с по малко пот и доста по здравословно от преди . Спрял съм газираното , сладкото , хляба , картофите , ориза и като цяло се сремя към спазване на някакво НВД , пия по 4-5 литра вода на ден ( просто немога да се храна по кантар и елка , и да си смятам калорийте ).Искам да направа някакво стак-че за около един месец с продукти , които няма да ми влошат и повлиаят на сърдечно съдовата система .Търсих във форума но досега не ми се беше налагало да търся такива продукти , защото винаги съм гледал към стимулантите,фет-бърнарите и тн .В момента тренировките са ми понеделник-сряда-петък в залата - БИ (по 90 до 120 мин тренировка) - и права само крака за момента понеже съм със счупен пръст , ефентуално вторник и четвъртък ( зависи от това как съм възстановил ходя на фитнес ) събота,неделя един от двата дни разходка в балкана .Мерси предварително :)

Темата беше редактирана от Слай на 09.06.12 18:34.

09.06.12
19:13

остави ги добавките.. само ще си навлечеш още проблеми.. яж, наспивай се, тренирай и така..
Успех :)

09.06.12
20:02

Липотропен бърнър + l carnitine(ако е малко количеството в него).

Холин + инозитол + зелен чай + л-карнитин и си готов. Няма стимуланти, няма сърдечни проблеми. Проблемът е, че липотропните съставки са доста леки и не бива да разчиташ само на тях. Ще трябва бая да се постараеш с диетата.

10.06.12
14:04

Форсколина също е интересна суровина, но уви още не толкова изпитана. Там при предозиране ефекта е, като след злоупотреба с антихистамини, тоест обратен на този на класическите стимуланти. Ще се радвам, ако някой сподели впечатление за опита му с този екстракт.

Относно зеления чай постарай се да не го пиеш, ако искаш да правиш 100% почивка от стимуланти.

Многото вода определено е удачна!

21.07.12
00:58

Някакви други предложения ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1