Компреси при разтежение.

Имам разтежение в аддуктора. Минаха 3 дена и все още имам болка при движение и напипване. Веднага след разтежението си направих компрес със лед, а след това горещ. Ползвах гел с ибупрофен, но болката не отшумя. Знае ли някой как се редуват горещ и студен компрес, т.е през колко време?

10.06.12
15:56

Никакъв горещ - евентуално преди тренировка, ама пак по-добре без него.
Слагай лед. 3-4 пъти на ден, но за 3 дни няма как да ти мине, ти да се ритнеш в ръба на леглото не минава за 3 дни камо ли разтежение :)

казано от Madboy на 10.06.12, 15:56:

Никакъв горещ - евентуално преди тренировка, ама пак по-добре без него.
Слагай лед. 3-4 пъти на ден, но за 3 дни няма как да ти мине, ти да се ритнеш в ръба на леглото не минава за 3 дни камо ли разтежение :)

Ами посления път като разтегнах аддуктора, самия отток и болката изчезнаха на 3-тия ден, като се има в превдив, че се бях подул здраво и така ме болеше, че ми причарняваше. Сега вече пети ден и все още ме наболява като се движа и като го пипам и болката с пренася надолу. Можеби трябва да се консултирам с лекар.

19.06.12
17:26

http://bezbolka.net/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=74    
Този метод е мн. ефективен.Аз имах проблеми с рамото и останах доста впечатлен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1