25.04.05
16:53
sorry че пиша на латиница ама ме боли единият лакет десния кат дигам с ко да го лекувам кажете няква рецепта
Моля пишете на кирилица и ползвайте кредора!
Емил
26.04.05
18:01
кат та боли единия лакът ни дей дига :D . пробвай indometacin(мазило,по3пъти на ден,струва около2.5лв) toxicodendron(хомеопатично лекарство,струва около 3лв).ако не минава питай пак.,но ина4е спри да дигаш :lol: ,докато нети мине
27.04.05
08:50
И аз имах същия проблем и с лакътя и с китките. Спираш да дигаш за 2седмици и ти минава.
от както започнах да правя фенското с прав лост започнаха да ме болят лактите и сега като пак почнах да го правя с кривия лост пак си ме болят дали мога да се оправя? сега съм си дал малко почивка 5-6 дни за да мога да се възстановя.
[quote author=“billey”]от както започнах да правя фенското с прав лост започнаха да ме болят лактите и сега като пак почнах да го правя с кривия лост пак си ме болят дали мога да се оправя? сега съм си дал малко почивка 5-6 дни за да мога да се възстановя.
Здравей! Малко сме извън темата, но ще ти отговоря.
Започни да правиш френското с дъмбели. Два дъмбела, по един във всяка ръка. Проблемът с лактите ще изчезне просто. А още по-добре, има едни особени щангички, които можеш да хванеш успоредно, но рядко се срещат.
Поздрави