Съевт за начинаещ ентусиаст.

10.06.12
21:45

Здравейте, нека първо да се представя. Аз съм на 15 години 64 килограма 1.75 висок. Последните месеци отслабнах доста и леко успях да очертая гърдите гърба и ръцете, но все още имам леко коремче, което ме тревожи. Ходя на лостове (спрях фитнеса май месец), но все още не ми вървят много тренировките - не мисля, че правя нещата правилно и че много правилно разпределям тренировките. Във фитнеса се оправях повече, затова реших отново да тръгна. Комбинирам всичко това със муай тай за по час и половина през ден (понеделник, сряда, петък) в събота и неделя ходя на баскетбол, а обикновено постоянно съм в движение, обаче все още имим мазнини. За това моля, някой да ми даде някакъф съвет и ако може да ми напише програма или хранителен режим или дори и двете, защото се мъча вече 3та година, но резултатите не са големи. Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1