Здравеите , моля за мнение отностно "Сертралин" и БЦА,Глутамин,Креатин!

Темата е заключена.

12.06.12
11:03

Здравеите , имам вапрос които ме валнува.Приемам Лекарство “Асентра“50 мг ( садаржа Сертралин и сертралинов хидрохлорид)
вапроса ми е  следния.Взел сам си амино БЦА ,Глутамин , Креатин и незнам дали мога да ги приемам добавките заедно с медикамента(приемам хапчето в 10 сутринта , дефакто добавките няколко часа по касно разбира се).Питах лекуваштия си лекар  но тои каза че не знае дали може да си повлияят.Интересувам се дали мога да приемам добавките докато се лекувам с този медикамент, ще приемам медикамента 3 месеца.Интересува ме дали може страничен ефект да се получи и да стане някои гаф.В листовката не пише ништо по темата.Имам си на представа за какво се исползва “Асентра“50 мг ,Сертралин и как влияе на организма но нямам ясна представа дали ще взаимодеиства сас химичния састав на добавките. Дано някои компетентен ми помогне ще бада много благодарен, Поздрави !

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.06.12 11:03.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1