12.06.12
19:30
Здравейте! Решил съм да сваля излишни килограми и да се постегна малко ( 177см. 88кг. 18г. ) Въпроса ми е заслужава ли си програмата и добре и ще е да я комбинирам с суроватъчен протеин Л карнитин и clenburexin? http://www.kendallblythe.com/wp-content/uploads/2011/07/Insanity.jpg
Темата беше редактирана от Александър Стефанов на 12.06.12 19:31.
13.06.12
10:14
Тренировъчна програма Insanity - това не е ли аеробика ? Вземи си хубав протеин, той играе най - важна роля в чистенето. Според мен с хубава диета и постояннство в залата ще се стегнеш без Л - карнитин. Спри сладкото, газираното и пърженето. Наблягай на зеленчуците, белтъците и пий по 3-4 литра вода на ден. Не винаги може да се изчисти на макс, винаги остават упорити мазнини и чак тогава има смисъл от Л - карнитина, иначе защо да не дадеш парите си за храна, ами за хранителни добавки .. ? Почти нищо не си казал за теб - хранене, стаж?
Яж повече зелена саладка, слагай олио, оцет и сол, но в малки количества. Трябват ти малко мазнини иначе щитовидната жлеза ще спре да произвежда хормоните, които изгарят мазнините. Оцетът в малки дози е полезен при чистене, защото той подобрява инсулиновата чувствителност. Сол, олио такива неща също са добре. След тренировка вземи протеин и шепа стафиди.
Успех :)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.06.12 11:27.