ГЛава -болиииии

JI

25.04.05
21:08

изплаших се досмърт ..... правя си аз кофички и изведнъж от налягането ли ( изпускам въздуха към края на повторениет0)  оседих много неприятна силна болка зад връта главата ми пулсираше и ме болеше много тоест сеедно да те боли глава но пулсиращо .. това преди 2 дена .. и сега  и като отидох неска да правя лег (1 ва тренировка от тогава ) след 1 та серия и пак така се получи но малко по леко после сякаш поотмина и си довърших тренировките но имах леко главоболие целия ден сякаш си чувствах 1 та артерия или вена незнам точно зад връта ..
дайте някакъв съвет много кофти дане стане така да трябва да спирам тренировктите неши кофти да е наистина

25.04.05
21:39

имах го същия проблем преди няколко години,какр че тогава въобще не ходех на фитнес,много е гадна тая пулсираща болка в тила,направо непоносима,невъзможно е да тренираш с нея - нямам представа от какво се появява,ама при мен не изчезна докато не спрях тренировките за цялото лято,усещах я и по време на кофичките и лицевите опори,може да е някакъв проблем с кръвното

JI

25.04.05
21:51

идеята е че е само от едната страна на главата :( много ме притеснява и при мене не е постоянна а отминава като че ли и после си довършвам тренировката ама ... многго притеснения бера да не си направя нещо и ся и без това ще мина на релеф 80 кг станах  и мисля да смъкна до 67,8 надявам се да поотшуми това

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1