Препоръки за режим и тренировка

14.06.12
12:32

Здравейте от скоро започнах да тренирам, повече на лостове и вкъщи ,но и на фитнес ходя ,но по рядко.Висок съм 176-177см. и тежа 71кг. Миналото лято ходих на фитнес да потренирам главно за да влзена във форма понеже имах малко шкембе , но ходих 2 месеца и спрях, шкембето се стопи до някъде.И така до преди около 2 месеца когато ми се случиха някой стресиращи за мен неща и от 74кг свалих до 70.5-71 ,и то главно от корема шкембето съвсем изчезна. И сега съм си поставил за цел да се пооформя малко.В гърдите съм горе долу добре в ръцете също около 36 ми е ръката която също спадна от 38-39 ,но стана по релефна главно в бицепса.При корема имам още малко мазнини ,но вече се виждат леко първите две плочки.Целта ми е не да качвам маса толкова колкото да се оформя поне малко.В момента тренирам по-леко понеже имам разширен ингвинален канал който от както тренирам не се е обаждал ,но е леко неприятно и по скоро влияе психологически ,защото лекарите ми казаха ,че мога да се натоварвам и няма проблем.Тренировката която изпълнявам в момента не е много натоварваща ,но ще увелича натоварването с времето да след като привикна малко.

Правя

4х4-5 кофички толкова мога.
4х колкото мога набирания със широк хват.
4х6-7 набирания с тесен хват те повече ми се отдават. :)
4х7-8 лицеви опори
4х10 коремни преси.
Тичане 3-4 обиколки на училищен двор около 15мин.

3х10 повдигане на дъмбели в страни с 5кг
4х10 бицепс с гира 5кг
4х10 чукчета.

За момента тренирам през ден ,но мисля да започна по-често в момента в който тялото ми привикне с натоварванията.

Относно храненето.
Не ям в момента никакви чипсове, шоколади ,сладоледи и подобни.Олио не слагам никъде само зехтин по-някой път.Пържено не ям и газирано пия максимум по 200-250 мл на ден и то не всеки ден.Хляб също.Понеже ходя на работа и ми е малко трудно да се храня по-няколко пъти на ден ,но ще започна да си нося :)

Та храненията са ми 3-4 не са точни в момента

1. 1 банан 100гр овес с прясно мляко и малко мед ако имам време си вара и 2-3 яица
2. 150 гр пиле/свинско гарнитура ориз или картофи и зелена салата.
3. ако мога 150гр. пиле/свинско 100 гр ориз. ако не ядки сурови около 50 гр
4.150 гр пиле или риба зелена салата.

3-то доста често го изпускам и остават другите 3.

Това е порпинцип което правя за момента ще съм ви благодарен ако дадете някои съвети какво да променя :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1