Изгаряне на подкожни мазнини ?

14.06.12
20:14

Здравейте , тренирам редовно от повече от 4 месеца и съм качил доста мускулна маса . Взимам БЦАА аминокиселини и съм доволен , но имам доста подкожни мазнини най-вече в областта на паласките , корема и долните гърди , които ми пречат да направя релеф в тези области . Какви добавки бихте ми препоръчали фет бърнъри , л карнитин или нещо друго ? И кои марки са добри на поносими цени .

Благодаря ви предварително за помощта и съветите .

14.06.12
21:09

Хранене? Тренировка? Прочете ли статиите за начинаещи?

Никакви добавки. Кофеин и диета.

14.06.12
21:41

Прочетох да , наблягам на кофички , коремни и тичане , но много бавно стават нещата . Тялото ми си е доста мазно , за това питах за добавки .Имам плочки които напипвам но са под слой мазнина гърдите също имат лек слой мазнина който ги прави да изглеждат не толкова добре . А кофеина как да го поемам , защото кафето не ми е от любимите напитки а колата нали е газирана .. ? Диета - не ям хляб , не пия газирано избягвам шоколада .

Щом става бавно - увеличаваш дефицита. Т.е. намаляваш още калориите. Кофеина го купуваш на таблетки и почваш с 100 мг 30 мин преди трен (зависи от организма ти.. може да трябва друг интервал) и ако ти е слабо може да вдигнеш до 200мг :) И гледай да държиш протеина високо.

14.06.12
22:58

ще постигнеш в пъти повече за без пари, като оптимизираш трен и диета. Постни ги в другия раздел.
Добавките са посл. патрон :)

Мнението беше редактирано от K K на 14.06.12 23:00.

15.06.12
00:34

Благодаря за съветите . Ще пробвам като начало това с кафето преди тренировка дано помогне . Притеснява ме малко да не стана прекалено нервен от него .. има ли такъв ефект ? Или като се изцедиш хубаво на тренировка после няма такава възможност ?

Как така нервен? Това си е все едно да пиеш кафе. Нищо страшно няма :) А и затова ти казах от 100мг да почнеш, за да е всичко плавно и безпроблемно :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1