Козе сирене

15.06.12
13:42

Здравейте :) Въпроса ми е , може ли да очаства в хранителния режим НВД козето домашно сирене и в коя част на храненията . Понеже съм снабден постоянно с пресно домашно сирене искам да знам дали мога да го включвам във храненията и в какви количества , преди почти във всяко хранене имах минимум по 100гр сирене , но сега от както минах на режим сваляне незмам какво да права ? :)

15.06.12
13:44

Щом е домашно,смело го нагъвай..ако си в режим на сваляне,се погрижи да си с ОКБ,примерно ако вдигнеш грамажа на сиренето,намали малко въглените!

15.06.12
13:47

Ще се постарая да намала въглехидратите , значи може да си хапвам по 200-300гр сирене на ден ... сега съм поръчал да ми направи извараа малкоо предполагам че и от нея ще може да хапвам по 100-150гр преди сън ?

15.06.12
16:39

Яж си колкото можеш повече щом е истинско. Само ако е много солено го обезсолявай да не се тъпчеш с много сол.

15.06.12
18:08

Аз попринцип обезсолено го ям , не обичам сол ...

16.06.12
12:08

Предимството на домашното сирене,освен че е истинско можеш въобще да не го солиш.Но за грамажа трябва да внимаваш,че си е доста калорично
все пак маслеността му е доста висока.Изварата,която се прави от отпадъчния материал от сиренето като количество е доста малко.Предполагам,че и тя е с висока масленост.В хладилника имам такава но още не съм я погледнал какво представлява.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1